smart com gps
مال ما زده فنلاند![]()
smart com gps
مال ما زده فنلاند![]()
مال شما لیبل فنلانده وگرنه امتیاز این گوشی واسه چینه!!!
سبز باشی...!!!![]()
قربونت برم سبز که هستم
اینشو دیگه نمیدونم سری اول بود که خریدم
حالا از کجا میشه فهمید
راستی ورژن جدید برا اپدیت نیومد
اون لیبل رو که نوشته فنلاند بکنین ... زیرش نوشته![]()
Nokia Ovi Map v3
شاد و پیروز باشین![]()
سلام ممد عزيز خوبي؟ من يه جا رفتم يارو گفت 16 گيگ رو 39 ميفروشم به نظرت قيمتش خوبه يا ميخواد بندازه؟ اگه adsl داري آپديت كني ضرري نميكني اما زياد فرقي نميكنه....
دوستان سلام. چجوری میشه از فلاش دوربین به جای چراغ قوه استفاده کرد ؟ اصلا چنین چیزی ممکنه ؟ اگه برنامه احتیاج داره نام برنامه اش رو بگید. ممنون
اگه نمیشه . برنامه چراغ قوه مربوطه چیه ؟
GPS رو چجوری فعال میکنند؟ نقشه شهر های ایران توی سایت نوکیا هست ؟ با لینک دادن هم کمک بسی بزرگ به من خواهید کرد.Tanx Again
فلاش این گوشی زنون هست و به هیچ وجه روشن نمی مونه ... ( اگه هم روشن بمونه میسوزه ) !دوستان سلام. چجوری میشه از فلاش دوربین به جای چراغ قوه استفاده کرد ؟ اصلا چنین چیزی ممکنه ؟ اگه برنامه احتیاج داره نام برنامه اش رو بگید. ممنون
اگه نمیشه . برنامه چراغ قوه مربوطه چیه ؟
GPS رو چجوری فعال میکنند؟ نقشه شهر های ایران توی سایت نوکیا هست ؟ با لینک دادن هم کمک بسی بزرگ به من خواهید کرد.Tanx Again
برنامه ها هم مخصوص گوشی هایی هستن که دارای فلاش LED هستند !
GPS که فعال هست ... باید نقشه ها رو بریزین ... اگه میخواین از Maps خود گوشی استفاده کنین باید با GPRS از تو گوشی لود کنید ...اگه نه که برنامه های جانبی وجود داره مثل Garmin XT و .. SmartcoM GPS لینکشم تو بخش نرم افزاری هست .
کندم برادر چیزی نبید
نگفتین اپدید جدید هست
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
آقا مشکل شماره های تماس رو با اسامی چه کار می شه کرد؟
من اگه کسی زنگ بزنه بدون اسم اون شماره رو تو صفحه دارم البته نه همیشه.
این مشکل رو هیچ کسی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)