نه متاسفانه.
نه متاسفانه.
سلام
رتبه بندی کلی را همیشه میتوانید از لینک زیر مشاهده کنید تعداد نمونههای تست شده تا به حال 140 نمونه بوده است:
محتوای مخفی: جدول نتایج تا این لحظه
Last edited by vtn54; 26-08-2012 at 01:39.
سلام به همه . میخواستم بدانم چرا از سایتtopten اسمی نیاوردید؟ آیا این سایت معتبر نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
نتیجه های سایت Topten به صورت سالانه هست، و زود به زود آپدیت نمیشه، ضمنا سایت Topten خودش از نتیجه های
کمپانی های تست انتی ویروس استفاده میکنه که ما داریم مستقیما نتیجه های تست اون کمپانی هارو اینجا میزاریم.
================================================== =================
تست جدید MRG
August 28, 2012
Zero Hour, 6h Later + 12h Later
یک نکته تو آخرین تستی که امین جان گذاشتن و نظرم رو جلب کرد : Microsoft و McAfee در Zero Hour تونستند Fake Alert رو با موقیت رد کنند ولی 12 ساعت بعد با شکست مواجه شدند. عملا عملکرد رو به عقب داشتند پس برا امن بودن با استفاده از این برنامه ها باید از آپدیت جلوگیری کنیم .![]()
سلام شرمنده داداش میشه درباره ی این تست توضیح بدید . من فکر میکردم بیت دیفندر قوی تر از این حرف هاست چرا پایین تر از کاسپر هست ؟ اصلا اینا تست چی هست ؟
سلام عزیز
سری به لینک زیر بزنید :
البته توضیحات مربوط به سال 2011 است ولی در مورد تستهای امسال هم صدق میکند.تنها یک تفاوت وجود دارد و آن هم این است که امسال نمونهها مجددا 6 ساعت و 12 ساعت بعد چک میشوند و از این طریق شما میتوانید سرعت اضافه شدن نمونهها به دیتابیس را توسط هر شرکت مشاهده کنید.
علت این که عملکرد آنتیویروسها در این تست نسبت به تستهای دیگر متفاوت است دلایل مختلفی دارد که یکی هم Zero-Day بودن نمونههای تست شده توسط سایت MRG هست.در ضمن عملکرد بیتدفندر اصلا بد نیست و یکی از سریعترین شرکتها در اضافه کردن نمونمه به دیتابیس است کافی است عملکرد این شرکت را مثلا با مایکروسافت مقایسه کنید.
ارادتمند
سلام خسته نباشید
امروز به مطلب جالبی در سایت کامیران برخورد کردم که کلی علامت سوال برام اومده :
مطلب این هست ::::
قدرتمندترين آنتي ويروس جهان كدام است؟
حالا سوال اینجاست واقعا این تست ها بر این پایه هستند
بر پایه ویروس های وحشی ؟؟؟!!
و اگر هستند آنتی هایی که جایزه دریافت نمیکنند یعنی ویروس های وحشی را شناسایی نکردند ؟؟؟
ولی فکر کنم سایت ویروس بولتن اشاره به این گزینه داره برای رد شدن آنتی ویروس ها
False Positives یعنی موردی به اشتباه ویروس تشخیص داده شده است
Last edited by xman681; 01-09-2012 at 22:45.
سلام.
تست جدید MRG
-----------------------------------------------
September 1st, 2012
Zero Hour, 6h Later + 12h Later
پ.ن : اوست رو درنظر بگیرین !
با سلام
من هر موقع لپ تاپ رو به شبکه محل کارم وصل میکنم انتی ویروس سرور میگه ویروسی هست ....... اونجا بهم گفتن حتما باید تا هفته دیگه کسپر اپدیت شده داشته باشم در غیر این صورت نمیزارن لپتاپ رو وصل کنم و باید با رایانه های زپرتی اونجا کار کنم ....... الان در حال حاضر nod 32 v5 اپدیت شده دارم و راحت با دایال اپ اپدیتش میکنم ............. ولی الان میخوام کسپر نصب کنم اپدیت اولیه که حجمش زیاد هست رو تو کافی نت انجام میدم فقط میمونه اپدیت روزانه !!!! از اونایی که دایال اپ دارن و از کسپر استفاده میکنن میخواستم بپرسم ایا با اپدیت روزانه مشکل دارین ؟؟؟؟حجمشون خیلی زیاده ؟؟؟؟ به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)