فارسی کردم
سرعت دانلود حدود 200 است
در ترکیه استانبول
البته تو کافی نت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فارسی کردم
سرعت دانلود حدود 200 است
در ترکیه استانبول
البته تو کافی نت![]()
Last edited by vendee; 02-12-2008 at 18:49.
مثلاینکه نداره مشکلات خارجی (مخابرات) که بماند این شرکت مشکلات داخلی داره.. گفته بودم که ماکسچرت خوابیده.
امروز ساعت 11:30 ( زمانی که همه باید برای پیشواز آماده شوند ! ) دیتای تبریز قطع شد
و تا 10 دقیقه پیش ادامه داشت که وصل شد فعلا
دلیل نا معلوم !!!![]()
سلام دوستان
دليل اين قطعي هاي پي در پي چيه ؟
ديروز و پريروز هم همين وضع بود ..
هي قطع و وصل .... ديگه شورشو در آوردن
از دیروز دهنم ... شده
دوستان ان شاا.. به امید او نسخه جدید و قدرتمند سیستم -------- با هزینه میلیاردی از همه کاربران عزیز داخلی حمایت خواهد کرد.
یک خبر نه چندان خوب دل گرم کننده اینکهیکیاز دوستان قدیمی که باهاشون قدیما همکار بودیم در ساختمان اصلی مخابرات فرمودند تا پایان نیمه اول سال بعد کل کشور مسیرهای ارتباطی شهری البته فیبر نوری خواهند شد. ها هاها.
دیگر اینکه دوستان عزیز چه شود فردا که خیلی نزدیک است و قبض اینترنت دم خونتون میاد و مقدار مصرف ماهانه و کجا ها که شانسی وارد شدید یا نشدید رو درج خواهند کرد . (هر چند الان هم میشه ولی در سطح کم.)
فعلا با همینها مشغول باشید تا بعد.
متشکرم که طبق چهارچوب فروم پیش میروید.
به امید آزادی تکنولوژی
فیبر نوری چه مشکلی داره مگه ؟
قبض اینترنت فکر نکنم به این زودی ها عملی بشه ( چون هزینه بر و بدون سود هست برای دولت ! )
از کاهش قیمت خبری نشد ؟
سلام.
مگه قراره هزینه ی adsl به قبض تلفن بیاد....؟
فیبر که مشکل منظورم نبود .
ما هنوز در کشور ارتباط هایمانبا فیبر نبوده و نیست و اگرمطلبی بوده برای پرکردن بود.
منظور این است که : جنابمسعود خان گل تازه تازه داره کل مراکز به فیبر نوری کشور (مسیر) وصل میشه.
اشتباه نکن به احتمال خواهد شد. اما همانطور که فرمودید برای همه مناطق در یک زمان نمیشود و درست فرمودید.
ولی من اطلاعاتی دارم که در حال اجرایی شدن هست این مورد. _(دست مخابرات درد نکنه واقعا به فکر راحتی هست کاش همیشه زود زود از بقیه پیشرفت کنه . ولی درست).
متاسفانه گفتم که درگیری سختی پیش اومده.کاهش قیمت فعلا اجرایی نیست. دلتون خوش نباشه . البته منظورم کاهش 20 درصد و به بالا هست .
خوب توحید جون مخابرات تا حالا شبکه هوشمند و سیستم ارسال sms رو اینطوری کرده حالا این که بماند خرید های اینترنتی بعضی ها و نمی دانم چند تا چیز دیگر هم هست اهان خرید فیلم های رسانه که هردو ماه از قبض میسر میشه.
adsl هم که بزودی یعنی سال بعد هم مخابرات تبریز واردش میشه و در بعضی استان مانند کرمان عملی شده و در حد گسترده ارائه میده رو باید زیر ذره بین بگذارید و ببینید.
بله ارائه adsl مخابرات بر خلاف خصوصی شرایط و شروط و قانون و روش خود را خواهد داشت .
بای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)