تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 209 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه MONST3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ۩

پيش فرض

ساعت 10 صبح - 28 اسفند 1389 شمسی

جایی حوالی شمال شهر پایتخت ایران
    چادر موتورسیکلت رو کشیدم . بُهت زدم کاربرات موتور تماما از جاش بیرون اومده بود .

می خواسته از باک موتورسیکلت بینوای من بنزین بدزده تمام روده ی موتور رو بطرز وحشیانه ای بیرون کشیده بود .
    گدا بوده ؟ مسلما نه مگه گدا هم بنزین می دزده
    موتور من جنوب شهر دور یه محله شلوغ پارک بوده ؟ نه

من ابدا از اینکه این اتفاق برای موتورم افتاده ناراحت نیستم . دیگه اینقدر از جامعه رانندگان مختلف موتور و ماشین سبک و سنگین تو تهران دیدم و برخورد پلیس که آبدیده شدم . اما چیزی که ناراحتم می کنه اینکه چرا این فرد کثیف زنگ منزلم رو نزده و شخصا ازم بنزین نخواسته . شاید بهش می دادم .
    یعنی تهران بیابون شده که مردم از باک چند لیتری موتور بنزین می برن ؟

دوبار شیلنگ موتور رو کندن و بنزین سرقت کردن و ایندفعه چون شیلنگ محکم بوده کاربرات رو دُرُسته از جاش بیرون کشیدن و فکر هم نکردن که چه مشکلی برای منه راننده پیش بیاره .

این چند وقته چقدر بلا بر سر شما نازل میشه خدا بهتون رحم کته

2. 3 کاربر از MONST3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

4

خَرتاز موتور !

4. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ۩

پيش فرض

واقعا هم که همین طوره هر کسی از مادرش قهر میکنه میاد یه شرکت مونتاژ موتور سیکلت میزنه یه اسمی میزاره اولش اسم من در آوردی و تهشم یه تازی نازی تکی .... یا یه چیز دیگه میزاره
    هر روز که میری دم یه فروشندگی موتور سیکلت یه موتور با اسم جدید
    اوردن تازه فروشنده به تمام جد و آبادش قسم میخوره که این موتور سری اول انجینش فلانه ویک چیزشو شاخ میکنه میگه دیگه گیرت نمیاد نخری ضرر کردی وووووو................. (اگه بخوام بگم باید یه کتاب بنویسم)
    امان ار اینکه لاقل کیفیت در حد متوسط داشته باشه نه خیلی عالی اما در حدی که لاقل من خریدار 5 دقیقه بعد ار خرید پشیمون نشم

6. این کاربر از MONST3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

با سلام
    یکی از دوستانم از من سوال پرسید که اتوبان قم در روزهای پنچ شنبه و جمعه برای تردد موتور سیکلت آزاد می باشد
    من هم چون تا حالا با موتور قم نرفتم گفتم خبر ندارم ولی من سوالت رو تو انجمن می گم دوستانی که رفتن جواب بدن
    حالا دوستانی که از اتوبان قم به قم رفتند آیا اتوبان آزاده یا نه با تشکر
    با سلام
    سال نو بر دوستان مبارک
    کسی دراین مورد تجربه نداره با تشکر

8. این کاربر از mohsen_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mohammad.persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کشور عزیزم پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی قیمت موتور سیکلت های crm و crf رو نداره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ۩

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی قیمت موتور سیکلت های crm و crf رو نداره؟
    ممنون
    میشه یه توضیحی دربارش بدی جزء کدوم دسته موتور هاست؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه یه توضیحی دربارش بدی جزء کدوم دسته موتور هاست؟؟
    موتور کراس های 4 زمانه شرکت هوندا موتورز هستند با حداقل 250 سی.سی
    تصور می کنم سری هر دو از حدود 2005 شروع شده

12. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من الان کمی موتور سواری بلدم تا 700هزار تومان کدوم موتور خوبه که بخرم اگه مشخصات فنیش را هم بگید ممنون می شم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال من الان کمی موتور سواری بلدم تا 700هزار تومان کدوم موتور خوبه که بخرم اگه مشخصات فنیش را هم بگید ممنون می شم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز صبح با یک نوع روش بازرسی پلیس مخصوص موتورسیکلت مواجه شدم . گفتم بنویسم شاید براتون مفید واقع بشه .

ابتدا از پارک نیاوران بسمت پایین اومدم جلوی "پارکینگ نیاوران" افسر بگمانم پلیس بزرگراه با لباس کامل موتورسواری درست وسط خیابون علامت توقف داد .
    نمی دونم شاید بجهت محلات تهران باشه یا کلاس های برخورد با مردم که پلیس می گه برگزار می کنند . ایشون مادب بود .
    چک کردن مدارک خیلی ساده بود و حتی پلاک رو تطتبیق نداد .
    براهم ادامه دادم . بسمت قیطریه می رفتم که قبل از یک چهارراه کوچیک ایست بازرسی دیگری بود . چون ظاهر موتور من غلط-انداز هست ترجیح می دم سریع بدستور افسران پلیس واکنش نشون بدم تا سوء ظن نداشته باشند .

3 تا موتور بودیم و بجز من بقیه بی کلاه بودن و به اخطار توجه نکردن و رفتن جلو ... جلوتر هم یک افسر دیگه ایستاده بود + چراغ قرمز بود . افسر اولی محترم بود ... :
    ابتدا همیشه موتورسیکلت رو خاموش می کنم . اینکار هم نوعی روحیه مساعدت رو هم اطمینان رو بالا می بره . از طرفی لزومی هم نداره موتور استند بای کار کنه .
    در حالیکه افسر نخست در حال چک مدارک بود . یکی از ستوانها بسرعت بسمتم آمد . اولی مامور راهور بود و دومی مربوط به یگان دیگری با لباس یکسره سبز تیره .
    ایشون سلام علیک گرمی کرد ! با انرژی بود . من تمرکز نداشتم و بی حال بودم . اما حواسم رو سریع جمع و جور کردم . ایشون دستش رو دراز کرد و با هم دست دادیدم - من با دستکش - حال و احوال پرسی هم کردیم ! فقط عید رو تبریک نگفتم

ایشون به هویت موتور من با اونهمه سیاه پوشی شک کرد ... حقم داشت ! پلاک موتور رو از بس از پشت رانندگان محترم تهران ضربه زدن انگار به یک نخ پوسیده بنده و هر دو جای پیچش شکسته . روی تانک موتور هم کیف بزرگی گذاشته بودم که حالت خاصی می ده + کلا و دستکش و ژاکت و ... همه بدون آرم و سیاه و موتور هم کثیف
    خواست موتور رو خاموش کنم و پیاده شم .. موتور از ابتدا خاموش بود .
    گفت : تشریف بیارید پایین این صندوقها رو باز کنید ... مطمئن نیستم پلیس حق داره هر زمان که لازم دونست تفتیش کنه . ولی خب من سریع از موتور پایین رفتم و درب صندوقهای عقب موتور رو باز کردم . در همین حال حضور یک موتورسیکلت دو تَرک که سعی داشت فرار کنه حواس ایشون رو پرت کرد و مامور راهور که صندوقها رو بجای او دید اجازه داد برم .

اونها محتویات داخل کیف رو تجسس نکردن . مطمئن نیستم اما تصور می کنم موضوع به یک تامین امنیت سفارت خانه یا همچو چیزی مربوط باشه . و بجای مدارک قیافه ی من بعد از از سر برداشتن کلاه برام مفید بوده .
    بهرحال تجربه ی جالبی بود مضافا بر اینکه هیچ کدام از هر دو ایست بازرسی خودروی حمل موتورسیکلت یا کفی نداشتن !

ــــــــــــــ
    حتما می دونید که دو موتورسیکلت هوندا یونیکورن محصول مشترک هند و ژاپن با قیمت حدود 2.4 میلیون تومان و یک مدل جدید هوندا ویو بقیمت 2.8 میلیون تومان رو شرکت کویر وارد کرده . چه قیمتهای گزافی

ــــــــــــــــ
    سعی کنید بیمه نامه هاتون رو زودتر تمدید کنید تا به گرانی احتمالی بیمه بر نخورید و بتونید از تخفیف های احتمالی هم استفاده ببرید

موفق باشید

17. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •