این چند وقته چقدر بلا بر سر شما نازل میشه خدا بهتون رحم کته![]()
این چند وقته چقدر بلا بر سر شما نازل میشه خدا بهتون رحم کته![]()
خَرتاز موتور !
واقعا هم که همین طوره هر کسی از مادرش قهر میکنه میاد یه شرکت مونتاژ موتور سیکلت میزنه یه اسمی میزاره اولش اسم من در آوردی و تهشم یه تازی نازی تکی .... یا یه چیز دیگه میزاره
هر روز که میری دم یه فروشندگی موتور سیکلت یه موتور با اسم جدید
اوردن تازه فروشنده به تمام جد و آبادش قسم میخوره که این موتور سری اول انجینش فلانه ویک چیزشو شاخ میکنه میگه دیگه گیرت نمیاد نخری ضرر کردی وووووو................. (اگه بخوام بگم باید یه کتاب بنویسم)
امان ار اینکه لاقل کیفیت در حد متوسط داشته باشه نه خیلی عالی اما در حدی که لاقل من خریدار 5 دقیقه بعد ار خرید پشیمون نشم![]()
با سلام
سال نو بر دوستان مبارک
کسی دراین مورد تجربه نداره با تشکر![]()
سلام
دوستان کسی قیمت موتور سیکلت های crm و crf رو نداره؟
ممنون![]()
میشه یه توضیحی دربارش بدی جزء کدوم دسته موتور هاست؟؟
موتور کراس های 4 زمانه شرکت هوندا موتورز هستند با حداقل 250 سی.سی
تصور می کنم سری هر دو از حدود 2005 شروع شده
یه سوال من الان کمی موتور سواری بلدم تا 700هزار تومان کدوم موتور خوبه که بخرم اگه مشخصات فنیش را هم بگید ممنون می شم.
سلام دوستان
امروز صبح با یک نوع روش بازرسی پلیس مخصوص موتورسیکلت مواجه شدم . گفتم بنویسم شاید براتون مفید واقع بشه .
ابتدا از پارک نیاوران بسمت پایین اومدم جلوی "پارکینگ نیاوران" افسر بگمانم پلیس بزرگراه با لباس کامل موتورسواری درست وسط خیابون علامت توقف داد .
نمی دونم شاید بجهت محلات تهران باشه یا کلاس های برخورد با مردم که پلیس می گه برگزار می کنند . ایشون مادب بود .
چک کردن مدارک خیلی ساده بود و حتی پلاک رو تطتبیق نداد .
براهم ادامه دادم . بسمت قیطریه می رفتم که قبل از یک چهارراه کوچیک ایست بازرسی دیگری بود . چون ظاهر موتور من غلط-انداز هست ترجیح می دم سریع بدستور افسران پلیس واکنش نشون بدم تا سوء ظن نداشته باشند .
3 تا موتور بودیم و بجز من بقیه بی کلاه بودن و به اخطار توجه نکردن و رفتن جلو ... جلوتر هم یک افسر دیگه ایستاده بود + چراغ قرمز بود . افسر اولی محترم بود ... :
ابتدا همیشه موتورسیکلت رو خاموش می کنم . اینکار هم نوعی روحیه مساعدت رو هم اطمینان رو بالا می بره . از طرفی لزومی هم نداره موتور استند بای کار کنه .
در حالیکه افسر نخست در حال چک مدارک بود . یکی از ستوانها بسرعت بسمتم آمد . اولی مامور راهور بود و دومی مربوط به یگان دیگری با لباس یکسره سبز تیره .
ایشون سلام علیک گرمی کرد ! با انرژی بود . من تمرکز نداشتم و بی حال بودم . اما حواسم رو سریع جمع و جور کردم . ایشون دستش رو دراز کرد و با هم دست دادیدم - من با دستکش - حال و احوال پرسی هم کردیم ! فقط عید رو تبریک نگفتم
ایشون به هویت موتور من با اونهمه سیاه پوشی شک کرد ... حقم داشت ! پلاک موتور رو از بس از پشت رانندگان محترم تهران ضربه زدن انگار به یک نخ پوسیده بنده و هر دو جای پیچش شکسته . روی تانک موتور هم کیف بزرگی گذاشته بودم که حالت خاصی می ده + کلا و دستکش و ژاکت و ... همه بدون آرم و سیاه و موتور هم کثیف
خواست موتور رو خاموش کنم و پیاده شم .. موتور از ابتدا خاموش بود .
گفت : تشریف بیارید پایین این صندوقها رو باز کنید ... مطمئن نیستم پلیس حق داره هر زمان که لازم دونست تفتیش کنه . ولی خب من سریع از موتور پایین رفتم و درب صندوقهای عقب موتور رو باز کردم . در همین حال حضور یک موتورسیکلت دو تَرک که سعی داشت فرار کنه حواس ایشون رو پرت کرد و مامور راهور که صندوقها رو بجای او دید اجازه داد برم .
اونها محتویات داخل کیف رو تجسس نکردن . مطمئن نیستم اما تصور می کنم موضوع به یک تامین امنیت سفارت خانه یا همچو چیزی مربوط باشه . و بجای مدارک قیافه ی من بعد از از سر برداشتن کلاه برام مفید بوده .
بهرحال تجربه ی جالبی بود مضافا بر اینکه هیچ کدام از هر دو ایست بازرسی خودروی حمل موتورسیکلت یا کفی نداشتن !
ــــــــــــــ
حتما می دونید که دو موتورسیکلت هوندا یونیکورن محصول مشترک هند و ژاپن با قیمت حدود 2.4 میلیون تومان و یک مدل جدید هوندا ویو بقیمت 2.8 میلیون تومان رو شرکت کویر وارد کرده . چه قیمتهای گزافی
ــــــــــــــــ
سعی کنید بیمه نامه هاتون رو زودتر تمدید کنید تا به گرانی احتمالی بیمه بر نخورید و بتونید از تخفیف های احتمالی هم استفاده ببرید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)