تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 288 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها من ازاد ارشد قبول شدم فردا هم میرم ثبت نام حالا من کارت ورود به جلسه دولتی رو برم بگیریم امتحان بدم یا اینکار تخلفه اگه دولتی قبول و مجاز بشم ...؟؟ در مورد ثبتنام فردا شهریشو از کارت هم میشه واریز کرد یا باید نقد پول ببریم ...این قضیه ریختن 600 تومن از شهریه و بقیه با چک خیلی دوندگی و کاغذ بازی داره ؟؟ لطفا جواب بدید من خانوادم میپرسن نمیدونم باید چکار کنم
    نه، تخلف نیست. میتونی انصراف بدی و بری سراسری بخونی به شرطی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشی.

در مورد اینکه کارت بکشی هم بستگی به دانشگاهت داره، اما الان دیگه گدای سر چهارراه هم کارتخوان داره، چه برسه به دانشگاه!

چک دادن به دانشگاه هم دوندگی نداره. فقط دسته چک با خودت ببر، چون میگن دقیقا چندتا چک و چه مبلغی باید بنویسی. غیر از اون بنویسی قبول نمی کنن پس چیزی ننویس و چک سفید ببر و اونجا پر کن.

2. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان زمان ثبت نام ارشد آزاد تا کی هست؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت‌نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

نصف روز 13 بهمن گذشت و از کارت خبری نشد!!!

5. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان

چرا نمیاد کارت؟!
    Last edited by VahidDG2007; 02-02-2014 at 13:13.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (برای رشته بازاریابی بین المللی) ثبت نام کردم
    هم سراسری و هم آزاد
    خیلی هم درس نخوندم
    فی الواقع جز زبان هیچی نخوندنم

خب از اونجایی که من پیام نوری هستم و دیگه هرچیمون بد باشه، تست زدنمون خوبه،
    کتاب جامعی هست که محموعه تست باشه برم بخرم و بخونم و بزنم؟
    مثل کتابهای تست گاج یا زرد قلم چی که برای کنکور میخوندیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ثبت نام تا 15 بهمن مگه نیست؟ دلیلی نداره امروز کارت بیاد. هر وقت تموم بشه میاد معمولا.

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

......؟!ثبت نام آزاد تا 15 بهمن بودآخه کارت ارشد سراسری چه ربطی به آزاد داره؟!!
    Last edited by VahidDG2007; 02-02-2014 at 14:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد
    مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد: توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۳ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به ساعت ۱۸ امروز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه موکول شد. دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزیع می‌شود. توکلی پیش از این زمان آغاز توزیع کارت را ساعت ۱۲ اعلام کرده بود.

11. 5 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز ازاد ثبت نام کردم اقا خبری از وام و یا چک دادن نبود که میگفتید!!!اصلا واسه ترم یک گفتن هیچ دانشگاهی این کارو نمیکنه ..اطلاعاتتون از کجا بود ؟ کل شهریه رو در جا گرفتن ! کوفتشون شه
    بچه ها یکی از دروسی که تو سایت باید بگیریم نوشته جلوی درس جبرانی ! یعنی چی؟؟؟ اموزش گفت باید برداریش ! میترسم منظورش این باشه که اگه تو کارشناسی نمره این درست زیر 12 بوده باید این درسو برداری... موندم چکار کنم..
      محتوای مخفی: undefined 
    ااقای مدیر گروه هم لاس بگاس جایی بودن که امروز کلا نیومده بودن نمیدونم امروز نیان روزای دیگه چرا باید بیادش.گفتن فردا هم معلوم نیست بیان یا نه .نکه سرد شده ایشون هم پوستشون حساسسسسسه تو سرما جوش میزنه پوستش خراب میشه ... حالم از این ادما بیخیال بهم میخوره
    Last edited by pcgamer; 02-02-2014 at 18:31.

13. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

امروز ازاد ثبت نام کردم اقا خبری از وام و یا چک دادن نبود که میگفتید!!!اصلا واسه ترم یک گفتن هیچ دانشگاهی این کارو نمیکنه ..اطلاعاتتون از کجا بود ؟ کل شهریه رو در جا گرفتن ! کوفتشون شه
    بچه ها یکی از دروسی که تو سایت باید بگیریم نوشته جلوی درس جبرانی ! یعنی چی؟؟؟ اموزش گفت باید برداریش ! میترسم منظورش این باشه که اگه تو کارشناسی نمره این درست زیر 12 بوده باید این درسو برداری... موندم چکار کنم..
      محتوای مخفی: undefined 
    ااقای مدیر گروه هم لاس بگاس جایی بودن که امروز کلا نیومده بودن نمیدونم امروز نیان روزای دیگه چرا باید بیادش.گفتن فردا هم معلوم نیست بیان یا نه .نکه سرد شده ایشون هم پوستشون حساسسسسسه تو سرما جوش میزنه پوستش خراب میشه ... حالم از این ادما بیخیال بهم میخوره
    احتمالا شما از زیرشاخه رشته دیگه ای به این رشته نیومدید؟ چون یکسری از درسها در اینصورت نیاز هست که بگذرونید/// بعضی واحدها هم هست که دوره کارشناسی بچه های ازاد میگذرونن اما دولتی ها نه ،که توی ارشد ازاد بچه هایی که از دولتی اومدن باید بگذرونن مثل :وصیت نامه امام
    مطمئنا نمرات دوره کارشناسی ربطی به مقطع ارشد نداره ...

15. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •