يكي از دوستام مي گفت كه ميشه تو ياهو اي دي سه كلمه اي ساخت.من هم باورم نمي شد چون ياهو اين اجازه رو به هيچكي نمي ده.مي خواستم بدونم واقعيت داره يا نه؟
يكي از دوستام مي گفت كه ميشه تو ياهو اي دي سه كلمه اي ساخت.من هم باورم نمي شد چون ياهو اين اجازه رو به هيچكي نمي ده.مي خواستم بدونم واقعيت داره يا نه؟
سلامنوشته شده توسط irancity
قبلا" جواب این سوال رو دادم
بعضی وقتها صفحه های قبلی رو یه نگاه بندازی بد نیست
![]()
سلام دوستان
اميدوارم خوب باشيد
چه جوري ميشه در ياهو آيدي به صورت عدد sign up كرد؟
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنيدم پوليه اگه كسي اطلاعي در اين زمينه داره بگه(براي من حياتيه)
مرسي
... موضوعات ، مشكلات و معرفی های مربوط به ياهو مسنجر ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت شما دوست عزيزمنوشته شده توسط *NashenaS*
ممنون كه به اين سرعت پاسخ داديد واقعا پست مفيدي قرار داده بوديد
به خاطر اهميت اين موضوع مجبور شدم تمام 177 ص تاپيك شما رو مرور كنم(قبل از اينكه اينجا درخواست بدم) و حدود 2 ساعت طول كشيد![]()
كه اين برنامه ها متاسفانه لينكاي دانلودشون خرابه البته موقعي كه مي گشتم در زمينه ي ساخت آيدي به صورت عدد مطلبي نبود !!
از شما دوست عزيز خواهش مي كنم منو در اي زمينه ياري كني
بقيه ي دوستانم اگه اطلاعات دارن كمك كنن (واقعا برام مهمه)
مرسي
سلام![]()
من ورژن 8.0.0.683 ياهو مسنجر رو دارم ( هموني كه توي پي سي ورلد براي دانلود گذاشته ) و قبلا هم ورژن 8.0.0.682 رو داشتم كه از سايت ياهو دانلودش كرده بودم ولي هر دوتاشون هيچ كدوم از پلاگين ها رو نصب نميكنن و موقع نصب پلاگينها كه يكي از امكانات جديد ياهو مسنجره اين ارور رو ميدن و بار اولي كه با يه آيدي وارد ياهو مسنجر ميشم به خاطر اينكه ميخواد سه تا پلاگين پيش فرض ياهو مسنجر 8 نصب بشه سه بار اين ارور نمايش داده ميشه و هيچ كدوم از پلاگينها نصب نميشن![]()
ضمنا من قبلا ياهو مسنجر 8 بتا رو نصب كرده بودم و از پلاگينهاش هم استفاده كرده بودم و هيچ مشكلي در اين رابطه نداشتم ولي اون موقع ويندوزم اكس پي 2002 پروفشنال بود و حالا ويندوز اكس پي مديا سنتر 2005 رو دارم![]()
ميخواستم بدونم كس ديگه اي هم اين مشكل رو داره![]()
و اين ارور يعني چي و چجوري برطرف ميشه تا بتونم از پلاگينها استفاده كنم![]()
Last edited by soooot; 02-08-2006 at 04:13.
سلام اميد جون
چند وقتي به سايت سر نمي زدم ديگه برنامه ها را با آموزش نمي زاري.
اون جوري خيلي بهتر بود اميد جون.ديگه كسي راجع به اون مشكلي براي كار باهش پيدا نمي كرد.
ولي بازم دستت درد نكنه.
سلام اقا اميدنوشته شده توسط omid.com
اگه ميشه بگين كدوم صفحه جوابش هست.من كه تمام تايپك رو زير رو كردم ولي جوابي نديدم.
ممنون مي شم
یه برنامه دیگه هم مثل اون هست fake webcamنوشته شده توسط K053_LSH_KV90
سلامنوشته شده توسط irancity
ایران سیتی
عزیز آیدی سه حرفی نمیشه ساخت یهنی من که ندیدم
قبلآگ که برات توضیح داده بوده یه مثالم بود
در کل من که ندیدم اگه کثی دیده آیدی رو بزاره ما ام ببینیم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)