تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 254 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

یه مدت کمرشکن 2 محور کار میکردیم،جکلوی خیلی خطرناکه.یه مرتبه یه بلدوزر D8 زده بودیم بار راننده بلدوزر جوگیر شد گفت بدید من جکلوی رو میبندم، هر چقدر گفتیم بابا دستات خشک کن و یه لوله بزن به بازو جکلوی تا بازو بزرگتر بشه راحتتر بشی قبول نکرد.اخرش هم زورش نرسید جکلوی رو قفل کنه و جکلوی از تو دستش در رفت و دماغشو خورد کرد.خلاصه در هر کاری باید همه جوانب ایمنی رو مدنظر داشته باشیم

2. 5 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسدس z4053 معروف به شاسی مشکی رو هم فراموش نکنید . من 2 تا دیدم اونم ارتشی بودن
    اره موتورش هم انگار 12 سیلندره و 18لیتری.
    اسم کشنده نمیارم چون این موتور روی عمده ی برندهای امریکایی قابل استفاده بوده.
    Cummins KTA-600
    KTA-525
    بازم از نظر قدرت از z4053 قویتره.

4. 2 کاربر از AfsHiN. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یک کشنده تنها و تنها موتور و توان اون نیست موتور گشتاوری تولید میکنه که باید با گیربکس خوبی به یک ست دیفرانسیل مناسب منتقل بشه تا بتونه چیزی رو یدک بکشه
    پس بخودی سر توان موتور یا آمریکایی و اروپایی بحث نکنید .

6. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

Volvo F16

Power output: 700 hp
    Torque: 3150 Nm

Scania R730

Power output : 730hp
    Torque: 3500Nm

8. 6 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بهروز جان حیف از پستت خوشم اومد وگرنه پاکش میکردم
    افشین جان یه کم کمتر جبهه بگیر برادر ما همه یه جوری با کامیون و کشنده سر و کار داشتیم از اروپایی تا آمریکایی و چینی واسه همین از تعصب بی جا خود داری میکنیم
    درسته کاترپیلار و کامینز یکی از بزرگترین تولید کننده های انجینهای بزرگ هستن و بهتره این رو هم بگم که یکی از دلایل تحریم شدید این دو شرکت برای ایران استفاده صنعتی و نظامی انجینهای این دو شرکت هست ولی همونطوری که گفتم در مورد کشنده ها مسله انجین تنها ملاک مقایسه نیست
    حالا مقایسه کشنده های اروپایی و آمریکایی کلا اشتباه هست ولی در این مورد نه چون کشنده های مورد بحث تخصصی هستن . ولی باید دقیق مقایسه بشن میازن بار قابل حمل ظرفیت دیفرانسیل ها .
    همیشه یادتون باشه توی یک کشنده گشتاور تولیدی بیشتر از توان مهم هست
    چرا ماک و دیفرانسیل های ماک توی ایران طرفدار زیادی داره چون این ماشین با وجود موتور 300 اسبی خودش دیفرانسیل های قدرتی داره که توان حمل بار بالاتری رو نسبت به بقیه کشنده ها داره .
    در مورد اطلاعات حرف افشین باید بگم اکه افشین جان اطلاعات کم در مورد آمریکایی ها تقصیر هیچکس نیست . شاید من و شما خیلی با این کشنده ها سر و کار داشتیم ولی بقیه دوستان یا از این کشنده ها نداشتن یا اگه همچین کشنده ای داشتن زمانی بوده که هیچ اطلاع خاصی براشون لازم نبوده یعنی سنشون کوچیک بوده همونطوری که ما هم زمانی هیچی نمیدونستیم و تازگیا سر در میارم چی به چیه .
    چون دوره رونق اینترنت توی ایران مصادف با دوره ای بود که کشنده های مدرن اروپایی وارد ایران شدن و قبل اون هم کشنده های ولوو و اسکانیا مطرحترین و به روزترین کشنده های ایران بودن و خیلی از راننده های ترانزیت از این کشنده ها استفاده میکردن برای همین خیلی ها مشتاق بودن اول در امورد این کشنده ها اطلاعات کسب کنن برای همین کشنده های مثل ماک ،اینترناش ،وایت ،بروک وی ، Crane Carrier Company زیاد مورد توجه قرار نگرفتن . واقعیتش به این نتیجه رسیدم که کامیون و کشنده یه بحث تخصصی هست و نمیشه باهاش شوخی کرد چون خیلی تخصصی هست و تعصب توش جایی نداره . من همیشه عاشق تیتان ها و موتروهای غول پیکرشون بودم . راستی اگه قطعات موتورهای کامینز باز مثل قدیم زیاد بود مطمئن باشید به جای فراز یه اینتر ناشنال 9700 میخریدیم .چون اعتقاد عجیبی به این موتورهای کامینز پیدا کردم .

10. 7 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كلا خودروهاي آمريكايي( سواري و كاميون) به دليل وارد و توليد نشدن در ايران، خيلي ناشناخته و مظلوم باقي ماندن، و بجز اونهايي كه باهاشون سروكار دارن، بقيه با ديد خيلي عاميانه و غير حرفه اي بهشون نگاه ميكنن و تقصيري هم ندارن.
    چيزهاي زيادي اين وسط هست كه هنوز بي جواب مونده و شايد اگر يك تيم تست و كارشناسي مجرب دنبال تمام اين جوابها ميرفتن( با آزمايش و بررسي و معاينه دقيق) اونوقت ميشد نتيجه گيري بهتري كرد.
    سابقه خدمت اينجور خودروها در خيابانها و جاده هاي ايران تنها چيزيه كه ميشه به اونها ( تا حدي) استناد كرد چون براساس مقياس و اندازه گيريهاي دقيق صورت نميگيره.
    حتي ساده ترين مسائل هم ميتونه به يه پرسش بزرگ تبديل بشه و تا بياد جواب دقيق و منطقي براش پيدا بشه، صد جور داستان و تجزيه و تحليل عجيب و غريب براش درست ميشه!
    نمونه:
    سالها قبل( حدود 25 سال پيش) خيلي تو بحر اين كاميونها و كشنده ها رفته بودم، يه دفعه يه ماك بي دماغ( شايد هم اينترناشنال، درست يادم نيست) توي محله ما خراب شده بود( بار تخليه كرده بود ولي ديگه روشن نميشد). راننده كلي باهاش ور رفت، شب هم بود و درست نميديد( بدون باز كردن اتاق، زير ماشين تقريبا جايي كه راننده ميشينه رفته بود و داشت با آچار ور ميرفت!)
    براش چراغ سيار آوردن و كارش رو ادامه داد و در نهايت درست شد. استارت زد..
    قبل از استارت يك صدايي دقيقا مثل صداي زنگ ساعت كوكي شنيديم !!( احتمالا بجاي بوق اخطار بوده) و بعد ماشين روشن شد..
    يادم نيست ازش پرسيدم يا نه، كه اين صداي زنگ مال چي بود؟
    سالها گذشت و از هر راننده سنگين كه ميپرسيدم يه چيزي ميگفت و جواب هيچ كدوم قانع كننده نبود، يكي ميگفت صداي اون نبوده، يكي ميگفت شايد ساعت توي كاميون گذاشته بوده و داشته همون موقع زنگ ميخورده!
    يكي ميگفت اخطار باز بودن در بوده..يا مثلا صداي استارت بوده!!
    در نهايت خودم احتمال دادم كه شايد صداي اخطار خالي بودن مخازن هوا بوده كه بايد پر بشه و بعد ترمزها آزاد بشن.
    حالا حساب كنين سر چيزهاي خيلي پيچيده تر و فني تر و چقدر ممكنه سوء تفاهم بوجود بياد!!
    راستي هنوزم برام سوال هست!!!
    كسي ميدونه اون صداي زنگ مال چي بوده؟؟؟؟!!!

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كسي ميدونه اون صداي زنگ مال چي بوده؟؟؟؟!!!
    تا الان زیاد تو ماشین امریکایی نشستم هم داشتیم هم ماشین اشنا و فامیل بوده احتمال خیلی زیاد ماله خالی بودن مخازن باد بوده مثلا اینترناش داشتیم بوق بوق میکرد ماک هم همینطور

14. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان، همه چيز در جاي خودش خوبه، چيني، آمريكايي، آلماني، ايتاليايي، ژاپني، روسي، هلندي....
    پس بدون جانبداري فقط نظر بديم، چون اين تاپيك خودروهاي سنگينه و نه فقط يه مارك بخصوص از يك كشور بخصوص.
    جناب آرش ممنون از توضيح شما
    شيرين خانم ، شما هميشه مطالب دست اول و خوبي ميگذارين و من هم استفاده ميكنم.
    اميداوارم مطالب جسته گريخته من هم اين وسط به درد بخور باشه.
    راستي يه چيز بگم اما خواهشا دنبالش رو نگيرين!!
    توي تي تي همچين بحثهاي تخصصي انجام نميشه و بيشتر....
    بگذريم...

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه درمورد کارت هوشمندوسلامت هم توضیح بدید تا چندتن می خواد برای کامیونت؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه درمورد کارت هوشمندوسلامت هم توضیح بدید تا چندتن می خواد برای کامیونت؟
    سلام.فکر نکنم به تناژ مربوط باشه باید مختص تمام وسائل نقلیه(باری و مسافربری)بین شهری باشه.

19. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •