تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 1081 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يعني من فقط KasperSky Internet Security رو نصب کنم هم کار آنتي ويروس رو برام مي کنه هم کار فايروال رو!؟!؟ به همون قدرتي که KasperSky Antivirus کارش رو انجام مي ده اينترنت سکيوريتي هم کار آنتي ويروس رو انجام مي ده؟!؟!؟؟!؟
    سلام عزیزم ... دقیقا ... کلا کسانی آنتی ویروس رو دانلود می کنن که فایر وال خاصی مد نظرشون باشه ... اگه اینطور نباشه اینترنت سکیوریتی دقیقا کارت آنتی ویروس + چند تا کار دیگه رو انجام می ده
    جديدترين نسخه از ضد ويروس Kaspersky Internet Security 7.0 2007
    بهترین نرم افزار سال 2007 اخرین ورژن رو می تونین از این جا به صورت کامل با کرک امتحان شده
    دانلود نمایید

# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام عزیز
    نه دوست گلم بعد از این نسخه دو تا نسخه ی دیگه هم اومده و اینجا هم معرفی شده ... آخرین نسخه : (7.0.0.125)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنتی ویروسش هم اینه :
    کد:

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام عزیزم ... دقیقا ... کلا کسانی آنتی ویروس رو دانلود می کنن که فایر وال خاصی مد نظرشون باشه ... اگه اینطور نباشه اینترنت سکیوریتی دقیقا کارت آنتی ویروس + چند تا کار دیگه رو انجام می ده

سلام عزیز
    نه دوست گلم بعد از این نسخه دو تا نسخه ی دیگه هم اومده و اینجا هم معرفی شده ... آخرین نسخه : (7.0.0.125)

کد:
    آنتی ویروسش هم اینه :
    کد:
    سلام chovalier جان

تعجب میکنم که میگین ورژن 7.0.0.125 اومده! رو سایت رسمی کسپر اسکای آخرین ورژن 6.0.2.621 هست ...... چیزی که شما دادین لینک ورژن بتا هست و روی سایت رسمی این شرکت وجود نداره! اگه هم تو گوگل یه سرچ کنید میبیند که تو دو صفحه ی اول فقط و فقط سایتای ایرانی این ورژن رو معرفی کردن! خوب البته ما همیشه از دیگران جلو تریم! حتی از خود شرکت کسپر اسکای! میتونید آخرین ورژن رو از سایت خود کسپر اسکای دانلود کنید:

کد:

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام chovalier جان

تعجب میکنم که میگین ورژن 7.0.0.125 اومده! رو سایت رسمی کسپر اسکای آخرین ورژن 6.0.2.621 هست ...... چیزی که شما دادین لینک ورژن بتا هست و روی سایت رسمی این شرکت وجود نداره! اگه هم تو گوگل یه سرچ کنید میبیند که تو دو صفحه ی اول فقط و فقط سایتای ایرانی این ورژن رو معرفی کردن! خوب البته ما همیشه از دیگران جلو تریم! حتی از خود شرکت کسپر اسکای! میتونید آخرین ورژن رو از سایت خود کسپر اسکای دانلود کنید:

کد:

نسخه 7.0.0.125 کسپرسکی در بعضی از کشوردهای اروپایی بعنوان نسخه رسمی و نهایی کسپرسکی بر روی سایت

کسپرسکی نسخه اون کشور ارائه داده شده. بطور مثال شما میتونید سایت کسپرسکی رو که برای فرانسوی زبانان

است رو چک کنید. اونوقت متوجه میشید که نسخه 7.0 خیلی وقته که ارائه شده.

کد:

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نسخه 7.0.0.125 کسپرسکی در بعضی از کشوردهای اروپایی بعنوان نسخه رسمی و نهایی کسپرسکی بر روی سایت

کسپرسکی نسخه اون کشور ارائه داده شده. بطور مثال شما میتونید سایت کسپرسکی رو که برای فرانسوی زبانان

است رو چک کنید. اونوقت متوجه میشید که نسخه 7.0 خیلی وقته که ارائه شده.

کد:
    سلام..........

ممنون از راهنماییتون.........الآن چک کردم و حق با شماست........ اما اگه به فروم کسپر اسکای یه سر بزنید هنوز در حال بررسی باگ های این نسخه هستن......... لطف کنید یه نگاه بندازید:

کد:
    اینجا هم همینطور:
    کد:
    از یه مترجم میتونید استفاده کنید........

فکر میکنم اگه نسخه ی نهایی منتشر شده بود واسه همه ی کاربران میذاشتن........ مخصوصا روی صفحه ی اول که به زبان انگلیسی هست و اکثر کاربران اول به اونجا مراجعه میکنن! البته فقط یه احتماله و چندان مطمئن نیستم

بازم ممنون از راهنماییتون

موفق باشید

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امین جان تقریبا میتونم بگم هر 2 روز یک بار و اگه بتونم هر روز به انجمن کسپرسکی سر میزنم. چه انجمن نسخه های

آزمایشی و چه نسخه های نهایی. در اونجا هم نظرشون در مورد نسخه 7.0.0.125 اینه ...

no, it's the latest version, and the latest release for Germany, French and Rusia. The English version wasn't released yet.

همونطور که میبینید نسخه 7.0.0.125 برای کشورهای آلمان. فــــرانسه و روسیه بصورت نسخه نهایی ارئه شده اما

نسخه انگلیسی آن هنوز در حال بررسی است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    من چندسال است ازكاسپراسكاي اينترنت سكيوريتي استفاده ميكنم وخيلي خيلي ازآن راضي هستم تا يك ماه پيش ازنسخه 6.0.0.411 استفاده ميكردم تااينكه نسخه جديد7 آمدواين نسخه يعني 7.0.0.125 رادانلودونصب كردم ولي بعدازنصب سرعت كامپيوترم تا حدودي پايين آمدوروي صفحه Welcom بيشترازنسخه قبلي مي ايستاد وبعضي وقتها يكي ازآيكنهاي كنارساعت نمايش داده نميشدتايكبارLog Off نميكردم آيكن نشان داده نميشد البته مشكلي دركار كامپيوترم پيش نميآمد ولي به هرحال سرعت كمترشده بودتااينكه مجبورشدم نسخه 7 راپاك كنم وهمان نسخه قبلي 6.0.0.411 رادوباره نصب كنم .شمافكرميكنيدچراكامپيوترم دچارافت سرعت ميشودوآياراهي براي رفع اين عيب سراغ داريد.
    البته من فكرميكنم اين نسخه جديدمشكلاتي داردكه هنوزرفع نشده چون همانطوركه گفتم من ازچنديد ورژن كاسپرتاحالااستفاده كردم وهيچكدام اين مشكل رانداشتند

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من با آخرين نسخه kaspersky يعني ورژن 6.0.2.621 مشكلي نداشتم.ولي زمانيكه نسخه 7.0.0.125 رانصب كردم احساس كردم كه قدري سرعت سيستم در مقايسه با نسخه قبلي افت كرده و اين افت سرعت براي من محسوس بود.البته ممكنه از يوزري به يوزر ديگر و از سيستمي به سيستم ديگر قدري فرق كنه.تجربه ساير دوستان در اين زمينه چيه؟اگر دوستان ديگر هم اين احساس را داشته اند اميدوارم در نسخه نهايي كه release ميشه به اين موضوع هم توجه كنند.

داره خودمونی میشه Mehran*Architector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    پیش تو...نگاه نکن...برگرد

پيش فرض

سلام من internet security نسخه: 6 0 2 614 را دارم اما تو قسمت تنظیمات فایر وال نداره...چیکار باید بکنم چون به شدت به یک فایر وال نیاز دارم
    خیلی ممنون

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام من internet security نسخه: 6 0 2 614 را دارم اما تو قسمت تنظیمات فایر وال نداره...چیکار باید بکنم چون به شدت به یک فایر وال نیاز دارم
    خیلی ممنون

سلام دوست من !
    اولا خدمتت عرض کنم که فایر وال کاسپر = آنتی هکر
    پس:
    در مرحله ی اول :

و در مرحله ی دوم از منوی سمت چپ روی Anti-Hacker کلیک کنید و تنظیمات رو به دلخواه تغییر بدید

موفق باشی ...
    Last edited by chovalier; 24-07-2007 at 03:45.

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام
    چطوري ميشه آپديتهاي كاسپرسكي را از يك سيستم به سيستم ديگه منتقل كرد
    متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •