تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 1045 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال شیدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    iran - Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه فایلی از دوستم گرفتم با فونت tepo و فارسی هم هست،یه فونت دستکاری شده است.
    چطوری میتونم توی ورد این فونت رو با فونت مثلا زر عوض کنم
    .( چون این تایپ 1025 صفحه است و فقط تیتراش با
    این فونت نوشته شده، خیلی وقت میبره بخوام یه خط یه خط عوض کنم, اگه راه حلی داره لطف کنید بگید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه gondeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

من یه فایلی از دوستم گرفتم با فونت tepo و فارسی هم هست،یه فونت دستکاری شده است.
    چطوری میتونم توی ورد این فونت رو با فونت مثلا زر عوض کنم
    .( چون این تایپ 1025 صفحه است و فقط تیتراش با
    این فونت نوشته شده، خیلی وقت میبره بخوام یه خط یه خط عوض کنم, اگه راه حلی داره لطف کنید بگید)
    شما از قسمت Edit گزینه replace را انتخاب کن.

اول در قسمت Find what یک کلیک کن تا نشانگرت بیاد در اون قسمت. نیاز نیست که چیزی تایپ کنی (اگه کلمه خاصی مد نظرت نیست)
    بعد در پنجره ای که باز میشه دکمه More را بزن تا قسمت search option را هم بهت نشون بده.
    حالا دکمه format را بزن و گزینه font را انتخاب کن. حالا در پنجره ای که باز میشه مشخصات اون فونت اولیه را که می خوای پیدا کنی و بعد تغییرش بدی اینجا وارد کن مثل نوع فونت و یا اگه سایز خاصی از فونت مد نظرت سایز خاص را هم بزن اگه نه که فقط نوع فونت را تعیین کن. حالا OK کن . صفحه اولیه Find and replace دوباره نمایان میشه. با این تفاوت که زیر گزینه Find what نوع فونتی که باید پیدا بشه نوشته شده.

حالا همین کارا رو برای قسمت Replace with انجام بده ولی در اینجا باید فونت صحیحی (مثلا زر) را که مد نظرت هست را وارد کنی. حالا میتونی بزنی replace all خودش اتوماتیک تمام فونت ها را با هم جابجا می کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا يه سوال ، من دارم يك متن دعا را اعراب گذاري مي كنم ولي نمي دونم از الفي كوچك مثل الرحمن كه روي «م» يك الف كوچك قررا مي گيرد يا ياي كوچك كه برعكس آن است در پايين قرار مي گيرد يا مد كشيده از چه دكمه اي بايد استفاده كنم . توي سيمبل هم هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

آقا يه سوال ، من دارم يك متن دعا را اعراب گذاري مي كنم ولي نمي دونم از الفي كوچك مثل الرحمن كه روي «م» يك الف كوچك قررا مي گيرد يا ياي كوچك كه برعكس آن است در پايين قرار مي گيرد يا مد كشيده از چه دكمه اي بايد استفاده كنم . توي سيمبل هم هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم
    سلام

حميدجان ، اعراب گذاري در ورد يكي از مشكل‌ترين كارهاست كه بصورت كامل هم قابل انجام نيست و معمولا هم از لعاظ ظاهري جالب از آب در نمياد

5. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

پس براي اين كار شما چه نرم افزاري رو پيشنهاد مي كنيد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

پس براي اين كار شما چه نرم افزاري رو پيشنهاد مي كنيد؟
    برنامه زرنگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه gondeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

سلام

بايد از تب home قسمت paragraph دكمه Multilevel list رو بزني و هدينگ و ....
    ممنون اين كار را كردم از اين لحاظ درست شد ولي يك مشكل ديگه بهم زد. اينكه اعداد فارسي انگليسي قاطي شده مثلا بالاي جدول به جاي اينكه بزاره 1-3 ميزاره 31- در ضمن عدد مثلا 3 را انگليسي و 1 را فارسي ميذاره.
    چكار كنم درست بشه؟

داره خودمونی میشه thorough's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 سوال در مورد Citation ؟

چه جوري ميشه منابع رو با استفاده از امكان Citation و Bibliography تو ورد 2007 وارد كرد؟
    يكي يه راهنمايي اساسي بكنه و ما رو از شر وارد كردن منابع در متون راحت كنه...كه خير دنيا و آخرت در اين هست و بس !!

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

سلام
    من وقتی بین نوشته هام یه کلمه انگلیسی رو میخوام تایپ کنم اشکال ایجاد میشه و نوشته ها ترتیبشون رو به شکل زیر از دست میدن، چیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون اين كار را كردم از اين لحاظ درست شد ولي يك مشكل ديگه بهم زد. اينكه اعداد فارسي انگليسي قاطي شده مثلا بالاي جدول به جاي اينكه بزاره 1-3 ميزاره 31- در ضمن عدد مثلا 3 را انگليسي و 1 را فارسي ميذاره.
    چكار كنم درست بشه؟
    سلام به نظر مياد شما در حالت left to right اينكارو كردي ابتدا حالت را روي right to left ( با زدن دكمه‌هاي كنترل و شيفت راست) بذار و بعد درستش كن

من كه خودم در 2007 امتحان كردم مشكلي نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •