من دقیق یادم نیست معادله درجه دوم چطور حل میشد اما اگر شما مراحل حل رو روی یک کاغذ بنویسید همان نوشته ها میشه مراحل کاری که شما باید در سیستم انجام دهید
من دقیق یادم نیست معادله درجه دوم چطور حل میشد اما اگر شما مراحل حل رو روی یک کاغذ بنویسید همان نوشته ها میشه مراحل کاری که شما باید در سیستم انجام دهید
بله امكانش هست.ولي متاسفانهسوالتون رو درست متوجه نميشم.اگه ميشه بهتر توضيح بديد
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
عزیز برنامت کلا اشتباست.
سعی کن اول برنامه ات رو به صورت چارت در بیاری!!
اینم برنامه ات:
#include <iostream>
#include <conio>
#include <math>
int main()
{ float a,b,c,delta;
cout<<"zarayebe x^2 va x va C ra be tartib vared konid :"<<endl;
cin>>a>>b>>c;
delta= pow (b,2) - 4*a*c;
if ( delta < 0)
cout<<"Moadele javab nadarad!!"<<endl;
else
{if (delta==0)
cout<<"moadele zek javab darad va barabare "<<(-b)/(2*a)<<endl;
else
cout<<"x1="<<((-b)-sqrt(delta))/(2*a)<<endl<<"x2="<<(b-sqrt(delta))/(2*a);
}
getch();
}
بازم مشکلی بود بگو..
درودی دوباره بر شما دوستان گرامی!
من یه جا به یه مسئله جالب برخوردم (البته برا من جالب بود) که میگفت یک برنامه بنویسید، یک آرایه تعریف کنید، تعداد آرایه شو از کاربر بخواید، از کاربر بپرسید کدوم عضو آرایه رو میخواد حذف کنه، اون عضو رو حذف کنید و آرایه جدید رو به کاربر نشون بدید.
حالا کلا اشتباه شده، به کنار
من یه پرسش داشتم، اگه با این حل نشد، دیگه برای تصحیح کد مزاحمتون میشم:
اگه بخوایم عضو آخریک آرایه رو حذف کنیم (که اون آرایه قبلا با استفاده از Pointer و New Int تعریف شده) میشه این دستور رو به کار ببریم؟
(نام آرایه ی ما Array است و n عضو دارد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور کلی در دستور
اون دو تا براکت ([]) به چه درد میخوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاسگزارم!
(ببخشید من زیاد توضیح میدم، عادت دارم)
Last edited by A.I.V.I.O; 17-11-2012 at 12:19.
تا اونجایی که یادم هست ما نمیتوانیم عنصری از یک ارایه رو حذف کنیم شما باید از لیست پیوندی برای این کار استفاده کنید خیلی راحت تر و بهتر هم هست
مثلا می خواستم کمکم کنید برنامه ای بنویسم که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنون![]()
سلام مجدد
مثلا میخواستم کمکم کنید و برنامه ای بنویسید که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنونواقعا نیاز به کمک سریع دارم
![]()
Last edited by LLMMM; 17-11-2012 at 19:50.
سلام مجدد
مثلا میخواستم کمکم کنید و برنامه ای بنویسید که ما یک تابع در ان تعریف کنیم برای نمونه(تابع xبه توان۲ [(f(x)=(x2)] وبرنامه دامنه ای که میخواهد در ان ماکزیمم ومینیمم بررسی شود و تعداد قسمت هایی که دامنه به ان تعداد تقسیم می شودو یک xو(f(x را از کاربر بگیرد وبه تصادف یک سری اعداد(که تعداد اعداد تصادفی را که برنامه باید ایجاد کند(توسط rand) را کاربر وارد میکند) را در ان بازه انتخاب کند وبا ان (f(x که ما داده ایم مقایسه کند و ماکزیمم این تابع و xکه ماکزیمم تابع به ازای ان است را به ما بدهد (بهتر است به زبان++c باشد) پیشاپیش ممنونواقعا نیاز به کمک سریع دارم
دوست عزیز نیاز نیست که چندین جا مطالب یکسانی قرار دهید
اصلا اون پست قبلی بنده رو مطالع کردید !!
عرض کردم که کامپیوتر یا زبان برنامه نویسی به خودی خود نمیتواند تشخیص دهد مثلا تابع ما چی هست در برنامه نویسی مثلا نداریم باید بهش بگیم این فرمول رو ما به شما (سیستم) میدهیم لطفا در کسری از ثانیه با توجه به داده ها و مواردی که قبلا داده ایم ان را حل بفرمائید
پس لطفا شما هم فرمول همراه با داده هایی که قرار است سیستم رو ان عملیات انجام دهد رو اینجا قرار دهید تا دوستان بتوانند شما رو بهتر راهنمائی کنند
به عنوان مثال اون دامنه ای که عرض کردید چطور بدست می اید یا . . . . .
دمت گرم.
لیست پیوندی نمیدونم چیه و اصن ولش کن، هر زمانی که رسیدم بهش میخونم.
ولی میشه بگی اون دو تا براکتی که پس از واژه ی delete باز میکنیم، به چه دردی میخوره و اصولا میشه توشنو چیزی نوشت؟ میشه یه توضیح مختصر دربارش بدی؟ بعدا بیشتر میخونم، آخه اینجوری آدم یه چیزی رو نیمه بدونه میمونه تو خماری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)