با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
اینجانب یک هار seagate به مشخصات زیر دارم میخواستم یدونم چطور میشه فریم ویر (frimwire) اون آپدیت کرد اگه آموزش اون بزارید ممنون میشم.
Model ID: ST3500412AS
Revision : CC32
با تشکر فراوان
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
اینجانب یک هار seagate به مشخصات زیر دارم میخواستم یدونم چطور میشه فریم ویر (frimwire) اون آپدیت کرد اگه آموزش اون بزارید ممنون میشم.
Model ID: ST3500412AS
Revision : CC32
با تشکر فراوان
دوستان لطفا کمک کنند
با سلام به اساتید بخش
بنده یک هارد دیسک دارم که گویا توش پر از انواع و اقسام برنامه های مخرب (ویروس و تروجان و کرم و .....) هست حالا من میخوام این هارد رو به سیستم خودم ببندم و ویروس کشی کنم اما چون میترسم تا آنتی ویروسم لود بشه این برنامه های مخرب ترتیب هارد من رو هم بدن میخوام بعد از بالا اومدن سیستمم این هارد رو متصل کنم حالا از شما یه سوال دارم که امیدوارم بنده رو راهنمایی کنید
اگه من این هارد رو بعد از روشن شدن و بالا اومدن سیستم خودم به مادربورد ببندم آیا هارد صدمه نمیبینه؟؟؟ نوع کابل رابط هارد هم ساتا هست. در کل من اول کابل برقشو اول وصل کنم یا کابل ساتا رو؟؟؟ با تشکر
سلام
هاردی که شما میگید یه هارد پرتابل نیست که بشه بعد از بالا اومدن به سیستم وصلش کنید !
اگر این کار انجام بدید احتمالا بایوس سیستم هنگ میکنه و کلا من توصیه نمیکنم این کار را بکنید.
معمولا ویروس یابها همراه با درایو های سخت افزاری لود می شوند و بعد از بالا اومدن ویندوز به طور کامل مدیریت سیستم به دست میگیرند و احتمال ویروسی شدن سیستم شما بعد از روشن شدن ویندوز تا قبل وارد شدن به درایو هارد دوم حتی بدون ویروس یاب کمه.پس بهتره از اول هارد را وصل کنید
سلام
یه هارد ساتای سامسونگ یه گیگ دارم که بعد از lowlevelformat و پارتیشن بندی مجدد با عدم شناخته شدن هارد مواجه شدم اصلا برق توی هارد نمیره و کار نمی کنه
روی یه سیستم دیگه هم همینه
مشکلش چیه ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا من يه مشكله عجيب غريب دارم
دشاتم با كامپيوترم كار ميكردم كه برق قطع شد حالا زماني گذشت و دوباره برق اومد و من دوباره سيستم رو روشن كردم آقا رو اون صفحه ويندوز كه يه خطه آبي مياد و ميره حدودا 10~12 دقيقه ما رو الافه خودش كرد بعد كه اومد بالا رفت واسه اسكن ديسك منم گذاشتمش كارشو انجام بده وسط همون اسكن ديسك گفت كه يوزرت قابله خوندن نيست و زد پاكش كرد بعد وقتي وارد محيطه وبندوز شد ديگه يوزر خودم نبود هيچي از اطلاعات من كه رويه دسكتاپ بود اطلاعاتي كه تويه My Documents هم همشون رفته بودن يه مقداري از نرم افزارها هم رفته بودن حالا مشكل اين هستش كه خودشون رو نيست ولي حجمشون رو هست.
لطفا كمممممممممممممممممك![]()
سلام
من رفتم یه هارد جدید خریدم و از اطلاعاتم بکاپ گرفتم حالا می خوام درایو c هارد قبلیم را دو قسمت کنم و حدود 8 گیگ اول هارد که بد سکتور داره و کاراییش را از دست داده را delete کنم و درایو primery را به قسمت دوم جدا شده از درایو c انتقال بدم شما راهی برای این کار میدونید؟
اگر مادربردش قابلیت هات پلاگ داشته باشه میتونه برق رو وصل کنه و وقتی سیستم کامل بالا اومد کابل ساتا رو هم وصل کنه .
norton Pmagic راه حل شماست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)