تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 192 از 2403 اولاول ... 921421821881891901911921931941951962022422926921192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان، خواستم ببینم اندیشه هنوز سرعت نجومی خودش رو داره؟

مثلا 128 که میگیریم، قاعدتا باید سرعت دانلود 16 باشه، اما چند وقتی بود که میشنیدیم سرعت خیلی بیشتر از اینه!

من چندین سال هست که از پارس وی میگیرم، اما دیگه از دستشون خسته شدم! سری قبل خواستم جمع آوری کنم، گفتن شما مشتری قدیمی هستین و از این حرفا! نذاشتن...

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت انديشه خوبه صفحه ي قبل توضيح دادم

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان، خواستم ببینم اندیشه هنوز سرعت نجومی خودش رو داره؟

مثلا 128 که میگیریم، قاعدتا باید سرعت دانلود 16 باشه، اما چند وقتی بود که میشنیدیم سرعت خیلی بیشتر از اینه!

من چندین سال هست که از پارس وی میگیرم، اما دیگه از دستشون خسته شدم! سری قبل خواستم جمع آوری کنم، گفتن شما مشتری قدیمی هستین و از این حرفا! نذاشتن...
    توصيه ميشه بگيري هم سرعت بهتره + پول كمتري از رشت خارج ميشه (تهران)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز 128 1gb گرفتم

داره خودمونی میشه emaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من می خوام adsl بگیرم.
    تعرفه هاش چجوریه؟
    هزینه نصب و ... چقدر؟
    وقتی وارد سایت های مختلف میشی از حسابت کم میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مبارکه دوست عزیز !
    مودم رو هم لازم نیست واسه کانفیگ ببری ... اگه بلدی مودمت رو یک بار ریست کن ( اگه مدل tp link باشه یه سوراخ ریز پشتش هست که اگه 5 ثانیه با یه چیز نوک تیز فشارش بدی مودمت ریست میشه ) اگه هم دستی ریست نشد می تونی بری تو تنظیمات پیشرفته مودم و تنظیمات قبلی رو تیک بزنی و remove کنی .. حالا فقط 1 بار مودمت رو با تنظیم اتوماتیک (quick setup ) تنظیم کن و نوع ارتباط رو روی pppoe بذار. کار تمومه به همین سادگی.

در مورد سرویسهای آینده مخابرات هم دوست عزیزمون mailer درست میگن " دیکته ننوشته غلط نداره" پس لازم نیس اینجا با هم دعوا کنیم یا به هم بی احترامی کنیم ... چون هیچ کدوم از این شرکتا پسر خالمون نیستن و حتی اگه هم باشن باز هم اهمیتی نداره ! چون هر چی رقابت بینشون بیشتر بشه اونا ناچار میشن به من و تو سرویس بهتر با قیمت بهتر بدن حالا چه اهمیتی داره شرکت ماله فامیلمون باشه یا مال اجانب ! ( مگه اینکه شرکت مال خودم باشه که نیست ! )
    یادم میاد یه روزی ( چندین سال پیش ) من خودم از اندیشه سرویس حجمی هر کیلوبایت 5 ریال می گرفتم !!! چرا ؟!! چون واسه چت به صرفه تر از سرویس زمانی بود و فقط یه شرکت دیگه تو رشت اشتراک حجمی می داد هر کیلوبایت 8 ریال !!! اما وقتی رقیب زیاد شد و یه دفعه شرکت البرز تهران اومد و کارتای ارزون ( و البته بی کیفیت ) فروخت کم کم قیمتا اومد پایین و آخرین سرویس حجمی که اندیشه تا همین چند سال پیش میفروخت هر کیلو بایت 1 ریال بود !
    حالا هم هر چی شرکتای تهرانی یا خود مخابرات سرویس بهتر با قیمت بهتری بدن آخرش رقابت شدیدتر میشه و به نفع خودمون می شه .. ماها هم از همونی سرویس میگیریم که بالاترین سرعت و کیفیت رو با بهترین قیمت میده . درسته این بهتر شدن خیلی کند پیش میره اما خدا رو شکر کم کم و آهسته به سمتی میریم که حرف حرف مشتریها باشه نه زور گویی شرکتا. پس هر چه بیشتر بشن بهتر ! دعوا هم نداریم ! اگه مخابرات سرویس بهتری داد همه میریم اونجا تا درس عبرتی واسه بقیه بشه ! اگه هم بدتر بود دودش به چشم خودش میره چون این خودما هستیم که از این به بعد انتخاب می کنیم . با هم مهربونتر باشیم .از بی احترامی و دعوا اینجا چیزی نصیبمون نمیشه.
    یعنی به غیر از کانفیگ کار دیگه ای نمیخواد؟

7. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی به غیر از کانفیگ کار دیگه ای نمیخواد؟
    نه ! نمیخواد ! هیچ هزینه ای هم واسه نصب نمی گیرن مگه اینکه کسی حتی نتونه کلید روشن خاموش مودم رو هم بزنه ! اونوقت اگه لازم بشه که تا در خونت بیان 10 تومن می گیرن . ولی باز هم میگم اصلا لازم نیست . پستای قبلی رو با دقت بخونی کامل توضیح دادن دوستان . در ضمن یه لینک هم برای راهنمای کامل فارسی تنظیم مودم tp link و ساختن اکانت تو صفحات پیش هست اونو بخونی همه چیز حله . قیمت اینترنت اندیشه رو هم تشریف ببرین تو سایتشون کامل موجوده ... یا اینکه صفحه اول همین تاپیک رو یه نگاهی بنداز قیمتای اندیشه و جاهای دیگه همه هست . ( البته نرخ مودم اندیشه رو 45 تومن زده که اون مال مودمهای asus بوده و الان مودم tp link میدن که 38 تومنه و تو لاکانی کمی ارزونتر هم پیدا میشه )
    یه دوستی هم پرسیدن وقتی وارد سایت میشی از حساب کم میشه یا نه ..
    بله کم میشه ... علاوه بر دانلود مستقیم هر نوع رد و بدل اطلاعات ( چه دیدن صفحات - چه چت و وب کم و ... ) همه باعث مصرف حجم میشن و مجموع حجم دانلود شده و آپلود شده حساب میشه ... ( بجز 1 شب تا 6 صبح )
    موفق باشی.
    Last edited by birak; 22-12-2009 at 21:19.

9. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها امروز سرعت انديشه شما چطور بود براي من جالب نبود امروز

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من امروز رفتم پارس وی، بعد سه سال یا شایدم بیشتر، فرم جمع آوری پر کردم!

فعلا که داریم میخوریم به تعطیلات، اما بزودی میرم از اندیشه میگیرم، اینجا کسی هست که خط 5 باشه و از اندیشه سرویس بگیره؟

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب در مورد دامون چيزي ميدونيد (تو نمايشگاه رشت هم بود)

نميودونيد؟!

خب بدونيد!
    .
    .
    .
    .
    .
    .

اين شركت اصالتا لاهيجاني هست و نماينده لايزر اول تو لاجون سرويس ميداد ديد جواب نميده يادش اومد بياد رشت وقتي انديشه لاهيجان فتح كرد

شركت : دامون رایانه شمال
    تلفن : 2222115 - 0141
    فكس : 2221525 - 0141
    آدرس : لاهیجان - خیابان انقلاب-کوچه اسدی-انتهای کوچه-درب سمت راست
    ايميل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وب سايت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hami2007; 24-12-2009 at 15:48.

13. 3 کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •