مبارکه دوست عزیز !
مودم رو هم لازم نیست واسه کانفیگ ببری ... اگه بلدی مودمت رو یک بار ریست کن ( اگه مدل tp link باشه یه سوراخ ریز پشتش هست که اگه 5 ثانیه با یه چیز نوک تیز فشارش بدی مودمت ریست میشه ) اگه هم دستی ریست نشد می تونی بری تو تنظیمات پیشرفته مودم و تنظیمات قبلی رو تیک بزنی و remove کنی .. حالا فقط 1 بار مودمت رو با تنظیم اتوماتیک (quick setup ) تنظیم کن و نوع ارتباط رو روی pppoe بذار. کار تمومه به همین سادگی.
در مورد سرویسهای آینده مخابرات هم دوست عزیزمون mailer درست میگن " دیکته ننوشته غلط نداره" پس لازم نیس اینجا با هم دعوا کنیم یا به هم بی احترامی کنیم ... چون هیچ کدوم از این شرکتا پسر خالمون نیستن و حتی اگه هم باشن باز هم اهمیتی نداره ! چون هر چی رقابت بینشون بیشتر بشه اونا ناچار میشن به من و تو سرویس بهتر با قیمت بهتر بدن حالا چه اهمیتی داره شرکت ماله فامیلمون باشه یا مال اجانب ! ( مگه اینکه شرکت مال خودم باشه که نیست ! )
یادم میاد یه روزی ( چندین سال پیش ) من خودم از اندیشه سرویس حجمی هر کیلوبایت 5 ریال می گرفتم !!!
.gif)
چرا ؟!! چون واسه چت به صرفه تر از سرویس زمانی بود و فقط یه شرکت دیگه تو رشت اشتراک حجمی می داد هر کیلوبایت 8 ریال !!! اما وقتی رقیب زیاد شد و یه دفعه شرکت البرز تهران اومد و کارتای ارزون ( و البته بی کیفیت ) فروخت کم کم قیمتا اومد پایین و آخرین سرویس حجمی که اندیشه تا همین چند سال پیش میفروخت هر کیلو بایت 1 ریال بود !
حالا هم هر چی شرکتای تهرانی یا خود مخابرات سرویس بهتر با قیمت بهتری بدن آخرش رقابت شدیدتر میشه و به نفع خودمون می شه .. ماها هم از همونی سرویس میگیریم که بالاترین سرعت و کیفیت رو با بهترین قیمت میده . درسته این بهتر شدن خیلی کند پیش میره اما خدا رو شکر کم کم و آهسته به سمتی میریم که حرف حرف مشتریها باشه نه زور گویی شرکتا. پس هر چه بیشتر بشن بهتر ! دعوا هم نداریم ! اگه مخابرات سرویس بهتری داد همه میریم اونجا تا درس عبرتی واسه بقیه بشه ! اگه هم بدتر بود دودش به چشم خودش میره چون این خودما هستیم که از این به بعد انتخاب می کنیم . با هم مهربونتر باشیم .از بی احترامی و دعوا اینجا چیزی نصیبمون نمیشه.
.gif)