تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 416 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

شما از کجا مطمئنین که ایشون چطوری مردن؟؟

والا تا اونجا که ما تمام مانگارو خوندیم درباره مردن این شخص هیچ صحبتی نبود.

این چیزایی که شما گفتینو منبع موثقی هم واسش دارین مثل خود مانگا؟؟.اصلا کی گفته که ریننگان قدرتهای بیاکوگان و شارینگانو داره؟؟رو چه حسابی میگین ناگاتو باید آماتراسو و سوسانو رو بلد بوده باشه که بخواد اجراش کنه؟؟

بعدشم میشه ازتون خواهش کنم اینقدر این دانای شش طریقت رو نگین؟؟؟

اینو که میخونم یجوری میشم همون بگین پدر نینجاها خیلی بهتره.

تمام جذابیتش به همین معماهاشه دیگه.
    1-از اونجایی که ایشون در زمان خودش قویترین فرد بوده پس کسی نمیتونسته اون رو بکشه و احتمالا عادی مرده یا بیمار شده.معلوم نیست ولی احتمال این که کشته شده باشه کمه.
    2-پدر نینجاها میتونسته همه تکنیک ها رو اجرا کنه پس اماتراسو و سوسانو رو هم میتونسته بزنه که جز قدرتهای چشمی اون حساب میشدن.در ضمن من گفتم که نگاتو رانینگانش احتمال کامل نبوده و به همین خاطر نمیتونسته سوسانو یا اماتراسو رو بزنه.
    3-قدرتهای بیاکوگان و شارینگان با تمرین کردن به دست نمیاد.برای به دست اوردن اون قدرتها باید اونهارو کشف کنیم یا به ارث ببریم.بیاکوگان و شارینگان هم اصلیتش به پدر نینجاها برمیگرده به همین خاطر گفتم ایشون همه قدرتها رو داشتن.در ضمن تمام چیزهایی که من گفتم احتماله.با تشکر

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تمام جذابیتش به همین معماهاشه دیگه.
    شما مگید همه جذابیت به این معماهاست ولی به این توجه کنید که این یه انیمه هست و برای رنج سنی 12 تا 18 سال تهیه شده.....( نه من که 23 سالمه !!!) .........اخه این که سریال گمشدگان نیست که این همه معما داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجیبه که شما اینو نمیدونستین.کلا این زتسو هم یکی دیگه از معماهای داستانه.
    من یادمه اون موقع ها اینقدر درگیر این انیمه نشده بودم.............ولی الان که هر قسمت رو میبینم به گفت گو های مهم توجه می کنم تا یه چیز هایی از داستان بفهمم ولی مگه میزاره این کیشیموتو!!!!!!!!!!!!!!

مانگا جدید 5 شنبه شب میاد؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا این انتشار مانگا ها یه تاریخ درست و حسابی نداره............یه بار توی یه ما 5 تا میاد یه بار 3 تا میاد!!!!!!!!!!!!!!!

کلا این ژاپنی ها کاراشون بی حساب و کتاب هستش!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اینو که اول من گفتم.
    باور کنید اگه میدونستم شما اول گفتین من قانون کپی رایتو رعایت میکردم.
    دوست عزیز مگه شما پستارو با دقت نمیخونین؟؟

این موضوعم که تو صفحات قبلی دربارش بحث کرده بودیم
    آخه چطور 170صفحه تایپکو بخونم!!!از اون موقعی که من وارد این تایپک شدم چیزی دراین مورد ندیدم.ولی بااین حال چشم سعی میکنیم همشو بخونیم.پس شما که موضوعات قبلی مورد بحث اشراف داشتین بحث جدید با شما قدیمیای تایپک

ولی در هر حال ممنون که تاپیکو کشیدین بالا.
    قابلی نداشت

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

در ضمن تمام چیزهایی که من گفتم احتماله.با تشکر
    خوب همون اول میگفتین.آخه اینطوری که شما با اطمینان این چیزارو میگین آدم فکر میکنه از تو مانگا خوندین.

شما مگید همه جذابیت به این معماهاست ولی به این توجه کنید که این یه انیمه هست و برای رنج سنی 12 تا 18 سال تهیه شده.....( نه من که 23 سالمه !!!) .........اخه این که سریال گمشدگان نیست که این همه معما داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من که میگم این انیمه سن و سال نمیشناسه.خوب اگه قرار بود همه چیز از همون اول معلوم میشد که دیگه اینقدر طرفدار نداشت.همین خود شما که 23 سالتونه چقدر دلتون میخواد بفهمید این توبی واقعا کیه؟؟هر هفته که مانگا میاد همش به خودتون نمیگید پس کی ما قیافه توبی رو میبینیم؟؟؟

کیشیموتو خوب بلده چطور مخاطباشو نگه داره.

کلا این ژاپنی ها کاراشون بی حساب و کتاب هستش!!!!!!!!!!!!!!
    ژاپنی و بی حساب و کتابی؟؟؟

این یکی رو که اصلا یه درصدم قبول ندارم.مطمئن باشین تو خود ژاپن سر موقع مانگاش میاد ولی تا بخوان به انگلیسی برش گردونن یکم وقت میبره .البته قبول دارم که تا حالا شاید حدود 60 هفته مانگاش عقب افتاده ولی قبلش خبر دادن که مانگا تو اون هفته نمیاد.

احتمالا فردا تا عصر مانگا 510 میاد.

باور کنید اگه میدونستم شما اول گفتین من قانون کپی رایتو رعایت میکردم.
    شما اولین پست صفحه 191 رو که بخونین متوجه میشین که من گفتم:

به نظر من میتونه مادارای اصلی باشه.یا اینکه اصلا همون شخصیتی که رانینگان داشته و بیجو 10 دم رو کنترل میکرده باشه؟؟؟
    منظورم همون پدر نینجاها بود

آخه چطور 170صفحه تایپکو بخونم!!!از اون موقعی که من وارد این تایپک شدم چیزی دراین مورد ندیدم.ولی بااین حال چشم سعی میکنیم همشو بخونیم.پس شما که موضوعات قبلی مورد بحث اشراف داشتین بحث جدید با شما قدیمیای تایپک
    من میگم شما با دقت پستارو نمیخونین. تو صفحه 184 دوستمون kortol تو اسپویل توضیح داده بودن که صفحه بعدش صفحه 185 من جوابشو داده بودم اون قسمتم متنشو قرمز کرده بودم.9 روز پیش بود که دوستمون kortol تازه اومده بود تو این تاپیک.

----------------------

مانگا 510 هم اومد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما ببینید.کم کم کیشیموتو داره یه چیزایی رو , رو میکنه.
    Last edited by hpk34; 16-09-2010 at 08:47.

5. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

عجب خفنی شده این مادارا

اون یکی طرف صورتش هم مثل زتسو سیاهه!!!

کسی درمورد این ایزاناگی چیز بیشتری نمیدونه؟در تعجبم چطور بااستفاده از ایزاناگی از اون همه کاغذ انفجاری کونان(فکرکنم600بیلیون گفت)تونست دربره!!!

البته یه جاخوندم که این ایزاناگی به هاشیراما(هکاگه اول هم ربط داره.مثل اینکه مادارا DNAهاشیرامارو با مال خودش مخلوط کرده!!!راستی این هکاگه اول به مرگ طبیعی مرده؟

راستی دوستان از این10دم تا به حال تو انیمه که چیزی ندیدیم تو مانگا یه عکس واضح ازش نیست...عجب چیز خوفی بوده که ازچاکراش 9هیولای دم داردرست شده!!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

عجب خفنی شده این مادارا

اون یکی طرف صورتش هم مثل زتسو سیاهه!!!

کسی درمورد این ایزاناگی چیز بیشتری نمیدونه؟در تعجبم چطور بااستفاده از ایزاناگی از اون همه کاغذ انفجاری کونان(فکرکنم600بیلیون گفت)تونست دربره!!!

البته یه جاخوندم که این ایزاناگی به هاشیراما(هکاگه اول هم ربط داره.مثل اینکه مادارا DNAهاشیرامارو با مال خودش مخلوط کرده!!!راستی این هکاگه اول به مرگ طبیعی مرده؟

راستی دوستان از این10دم تا به حال تو انیمه که چیزی ندیدیم تو مانگا یه عکس واضح ازش نیست...عجب چیز خوفی بوده که ازچاکراش 9هیولای دم داردرست شده!!!
    کل صورتشو که ما ندیدیم شاید فقط قسمت چشمش سیاه باشه!!!!

دانزو هم تا یه حدودی ایزاناگی رو بلد بود مگه یادتون نیست تو مبارزه با ساسوکه چند بار ساسوکه خیال کرد کشتتش ولی از یه جای دیگه میومد دوباره.تکنیک پدر نینجاها بوده دیگه خیلی خفنه.

هوکاگه اول احتمال طبیعی مرده.از 10 دمم تا حالا عکس واضحی نشون نداده.

نگته اصلی رو نگفتین.تو صفحه آخر مانگا توبی گفت که ناگاتو سومین چشم از 6 تای پدر نینجا ها هست. فکر کنم منظورش همون 6 تا ویرگول که روی سینه پدر نینجا ها بود باشه.

این یعنی اینکه هنوز 3 نفر دیگه ریننگان دارن که مادارا باید اونا رو هم بدست بیاره.یعنی هر چشم از اون 6 تا رو پدر نینجاها یه جایی گذاشته که به همین راحتی کسی نتونه بدستشون بیاره.

تازه مادارا هنوز 8 دم و 9 دم رو هم نگرفته.پس فکر کنم حالا حالا ها داستان ادامه داره.
    ------------

دوستان من تا 5-6 روز دیگه نمیتونم وصل بشم تو اینترنت پس فعلا خداحافظ.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عجب................هر قسمت از این انیمه که منتشر میشه ادم سوالات بیشتری براش پیش میاد.......................

کسی می تونه در مورد اینازاگی یه توضیحی بده..............من اسمش رو قبلا هم در انیمه شنیده بود ولی یادم نیست کجا.............

این مادارا رو پس احیانا چه جوری می خواد این کیشیموتو نابود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که دیگی هیچی بهش کار ساز نیست..............اون همه کاغذ انفجاری ترکید فقط یه کم از ماسکش آسیب دید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی چه جوری تونست جای اصلی ناگاتو رو تشخیص بده و چرا ناگاتو آخرین لحظه لبخند زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کونان چه جوری مرد؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

[QUOTE]
    yin and yang

این دو در فرهنگ چینی باستان هستن که دو قدرت کاملا متضاد و قدرتمند از سری فنون تایجیتو که از فرهنگ تائوئیسم سرچشمه گرفته و اون سمبل بالا که به معنای " نمودار حد نهایی " این دورو نشون میده ...
    اینها با اینکه دو قدرت متضاد هستن ولی نماد یگانگی تضاد رو هم ایفا می کنن ...
    مثلا من قوی تریم قطب منفی هستم و با قوی ترین قطب مثبت ترکیب میشم و دیگه فناناپذیر میشم ...
    یین (( yin ))در فرهنگ چینی و مشتعل از غرب به این کرکتر ها شامل میشه :
    سردی ، خیسی ، آب ، زمین ، آرامی ، روان بودن ، ماه ، زنانگی ، و اوقات شب تعبیر شده
    یانگ (( yang )) در فرهنگ چینی عکس یین هست که شامل :
    سریع بودن ، سفت و سختی ، داغ ، آتشین بودن ، وحشی گونه تر بودن ، آسمان و آتش و خورشید تعبیر میشه

همینطور که دیدین کاملا مخالف همدیگه هستن ، در فرهنگ غرب به این دو میگن ، شیطانیت و خوبی
    ولی در شرق از این دو به خوبی و بدی ریشه داده میشه

این دو نهایت یکدیگه هستن ، نثلا اگر یکیشون فصل سرد باشه در نهایت زمستون ، تبدیل به بهار میشه و اون یکی که فصل گرمه در نهایت تابستون تبدیل به پاییز میشه ، این همون توازن بین این دوست ...

ساسکه و ایتاچی با استفاده از قسمت تاریک می تونستن از هیچ (( آماتروسو )) رو به وجود بیارن (( تجلی قدرت اوچیها )) ... سوسانو رو هم جزو همین تکنیک محسوب می شه
    [/QUOTE]
    دوستان این یه توضیح درمورد اون ایزاناگی مرموز که مادارا زد هست که از بهشت انیمه نقل قول کردم...

درضمن اگه این جور نقل قولا از جای دیگه مشکل داره دیگه این کارو انجام ندم؟؟؟(اگه اون بالا ضربدر قرمز بود شما بدونید که عکس همون سمبل معروف چین باستانه همون که نجی موقع 64ضربش ظاهر میشه.

10. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

کسی می تونه در مورد اینازاگی یه توضیحی بده..............من اسمش رو قبلا هم در انیمه شنیده بود ولی یادم نیست کجا.............
    این مادارا رو پس احیانا چه جوری می خواد این کیشیموتو نابود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که دیگی هیچی بهش کار ساز نیست..............اون همه کاغذ انفجاری ترکید فقط یه کم از ماسکش آسیب دید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی چه جوری تونست جای اصلی ناگاتو رو تشخیص بده و چرا ناگاتو آخرین لحظه لبخند زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کونان چه جوری مرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    1-ابدا شده توسط پدر نینجاها.قویترین گنجتسو چشمی و یکی از پرخطرترین تکنینکها.کسی که این گنجتسو رو میزنه میتونه هر چیزی رو خیال و وهم کنه(حتی مرگ) و همچنین تکنیک هاش هم به طور واقعی اجرا بشن در حالی که دشمن داره گنجتسو رو میخوره.بدیش هم اینه که چشمی که این فن رو اجرا میکنه برای همیشه بسته و کور میشه و طرفی که این فن رو اجرا میکنه فرصت خیلی کمی داره(120 ثانیه برای دو چشم).برای زدن یک همچین گنجتسوئی شما باید هم قدرت اوچیها رو داشته باشی هم قدرت سنجو به همین خطر فقط سه نفر بودن که میتونستن ازش استفاده:
    پدر نینجاها
    اوچیها مادارا(احتمالا از تریکیب قدرت هوکاگه اول با قدرت خودش میتونه بزنه)
    دانزو(این قدرت رو خودش نداشت ولی با استفاده از ترکیب قدرت هوکاگه اول و قدرت شارینگانهایی که داشت میتونست بزنه)
    2-اون به خاطر ایزانگی بود ولی مطمئن باش اون هم یک نقطه ضعفی داره و از همین نقطه ضعف هم دستشو از دست داد.
    3-با استفاده از گنجتسو
    4-فکر نکنم هنوز مرده باشه.احتمالا مانگای بعدی میمیره.اونطوری که دیدم هنوز یکمی جون داشت.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پیشبینیم درست از اب در اومد نگاتو تنها قدرت راه سوم از شش راه پدر نینجاها را داشت.در ضمن یین و یانگ هم از ترکیب دو قدرت اوچیها و سنجو به وجود میاد و باهاش میشه تقریبا هر کاری کرد.خاندان اوزوماکی هم به نگاتو مربوطه.
    اینطوری هم که من فهمیدم اگه فقط قدرت یک راه از شش راه رو داشته باشی رانینگان ظاهر میشه ولی زمانی قدرت اصلی خودش رو داره که هر شش راه رو داشته باشی یعنی همه قدرتهای دنیای نینجاها.با تشکر
    Last edited by footballist; 21-09-2010 at 13:09.

12. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من در حال پیدا کردن یه سری مطلب در مورد اینازاگی هستم ....وقتی کامل شد براتون می زارم ......فقط تا این بدونید که همه چیز از اما تراسو و سوسانو گرفته تا چیز های دیگه همه پایشون همین اینازاگی بوده و یه خدایی هستش برای خودش در فرهنگ ژاپن........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •