در ضمن تمام چیزهایی که من گفتم احتماله.با تشکر
خوب همون اول میگفتین.
آخه اینطوری که شما با اطمینان این چیزارو میگین آدم فکر میکنه از تو مانگا خوندین..gif)
شما مگید همه جذابیت به این معماهاست ولی به این توجه کنید که این یه انیمه هست و برای رنج سنی 12 تا 18 سال تهیه شده.....( نه من که 23 سالمه !!!) .........اخه این که سریال گمشدگان نیست که این همه معما داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که میگم این انیمه سن و سال نمیشناسه.خوب اگه قرار بود همه چیز از همون اول معلوم میشد که دیگه اینقدر طرفدار نداشت.همین خود شما که 23 سالتونه چقدر دلتون میخواد بفهمید این توبی واقعا کیه؟؟هر هفته که مانگا میاد همش به خودتون نمیگید پس کی ما قیافه توبی رو میبینیم؟؟؟
کیشیموتو خوب بلده چطور مخاطباشو نگه داره..gif)
کلا این ژاپنی ها کاراشون بی حساب و کتاب هستش!!!!!!!!!!!!!!
ژاپنی و بی حساب و کتابی؟؟؟.gif)
این یکی رو که اصلا یه درصدم قبول ندارم.مطمئن باشین تو خود ژاپن سر موقع مانگاش میاد ولی تا بخوان به انگلیسی برش گردونن یکم وقت میبره .البته قبول دارم که تا حالا شاید حدود 60 هفته مانگاش عقب افتاده ولی قبلش خبر دادن که مانگا تو اون هفته نمیاد..gif)
احتمالا فردا تا عصر مانگا 510 میاد..gif)
باور کنید اگه میدونستم شما اول گفتین من قانون کپی رایتو رعایت میکردم.
شما اولین پست صفحه 191 رو که بخونین متوجه میشین که من گفتم:
به نظر من میتونه مادارای اصلی باشه.یا اینکه اصلا همون شخصیتی که رانینگان داشته و بیجو 10 دم رو کنترل میکرده باشه؟؟؟
منظورم همون پدر نینجاها بود.gif)
آخه چطور 170صفحه تایپکو بخونم!!!از اون موقعی که من وارد این تایپک شدم چیزی دراین مورد ندیدم.ولی بااین حال چشم سعی میکنیم همشو بخونیم.پس شما که موضوعات قبلی مورد بحث اشراف داشتین بحث جدید با شما قدیمیای تایپک
من میگم شما با دقت پستارو نمیخونین.
تو صفحه 184 دوستمون kortol تو اسپویل توضیح داده بودن که صفحه بعدش صفحه 185 من جوابشو داده بودم اون قسمتم متنشو قرمز کرده بودم.9 روز پیش بود که دوستمون kortol تازه اومده بود تو این تاپیک..gif)
----------------------
مانگا 510 هم اومد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما ببینید.کم کم کیشیموتو داره یه چیزایی رو , رو میکنه.