تبریک میگم این برد کمرنگو به همه هموطنا و مسئولین لشگری و کشوری![]()
تبریک میگم این برد کمرنگو به همه هموطنا و مسئولین لشگری و کشوری![]()
دیگه کارمون تمومه.این خبر واقعیت داره؟!؟!؟!همه ی بازیکنای بزرگ از چلسی می رن
تموم شد
تموم شد
![]()
دوستان نگران نباشن ! اولاً که همه این حرف هایی که در مورد فروش باشگاه زده میشه شایعاتی بیش نیست و تماماً شعره !!
خوده کنیون هم اومد و دیروز تکذیب کرد و گفتش که همچین چیزی ابداً نیست.
حتی اگه این مزخرفات هم درست باشه هیچ اتفاق بدی برای باشگاه محبوب ما نخواهد افتاد و صرفاً یک جابجایی رخ خواهد داد! چلسی الان بجایی رسیده که دیگه هیچ چیز نمی تونه به عقب برش گردونه همونطور که تیمهای بزرگ دیگه ای هم شاهد تغییر مالیکیت باشگاهشون بودن و اتفاق خاصی هم براشون نیوفتاده !
دروگبا که تو اون بازی نبود اصلاً البته مهاجهایی هم که بودن هم هیچ کاری نکردن.
راستی بد با این دروگبا چپ افتادی ها !!
مسئله اینه که دروگبا یک بازیکن کلیدی برای چلسی بوده و شاید الان دیگه نباشه ! ولی اگه گذشترو یه مرور کنیم میبینیم که دروگبا چه خدمات و تاثیری رو برای چلسی و جام هایی که اورده داشته. همیشه جزو بهترین ها بوده , یه مهاجمه تمام عیار که حتی مربیای تیمهای دیگه هم تحسینش می کردن ! حالا از بد روزگار یا هر چیزی که ما نمیدونیم این فصل رو خیلی ضعیف داره کار میکنه که خودمم قبول دارم. در ضمن خودمم این قضیه که بازیکنی که ناراضیه و دیگه نمی خواد برای تیمش بازی کنه ول کنن بره ! اما نکته اینجاست که چلسی این فصل هر چی مهاجم داشت و نداشت فرستاد رفت حالا اگه اینم بخواد بره اوضاع قمر در عقب خواهد شد بحتم! مگه اینکه چلسی یه مهاجم تراز اول بگیره و بعد دروگبا رو بفروشه !!
ولی من باز امیدوارم که بمونه![]()
Last edited by Undercover-G; 18-01-2009 at 15:54.
همه حرفاتو قبول دارم ... هیچ وقت گلهایی که زده و زحمت هایی که کشیده رو یادم نمیره : گل تو فینال جام حذفی به منچستر- گل پارسال نیمه نهایی لیگ قهرمانان به لیورپول - گل معروفش به بارسلون (کلا خوب به بارسا گل میزنهراستی بد با این دروگبا چپ افتادی ها !!
مسئله اینه که دروگبا یک بازیکن کلیدی برای چلسی بوده و شاید الان دیگه نباشه ! ولی اگه گذشترو یه مرور کنیم میبینیم که دروگبا چه خدمات و تاثیری رو برای چلسی و جام هایی که اورده داشته. همیشه جزو بهترین ها بوده , یه مهاجمه تمام عیار که حتی مربیای تیمهای دیگه هم تحسینش می کردن ! حالا از بد روزگار یا هر چیزی که ما نمیدونیم این فصل رو خیلی ضعیف داره کار میکنه که خودمم قبول دارم. در ضمن خودمم این قضیه که بازیکنی که ناراضیه و دیگه نمی خواد برای تیمش بازی کنه ول کنن بره !)
ولی مسئله اینه که مثه روز روشنه که نمیخواد تو تیم بمونه ... بعد از رفتن مورینیو هم اون دروگبای همیشگی نبوده(البته باز پارسال خیلی بهتر از امسالش بود)
من میگم خوب این که خودش میخواد بره بزارن بره (همونطور که خودتم گفتی) .. الانم موندنش به صلاح نیست ... امسال خیلی حاشیه واسه چلسی داشته : جریان سکه و ... که خودتون بهتر از من میدونید
فعلاً که اسکولاری دو تا بازیه نمی یاردش . اگه آدم شد که شد اگه هم هم نشد که دیگه باید به بالاترین قیمت بفروشیمش این نکبتو یه دونه بهترشو بیگیریم !!!![]()
این منچستر سیتی هم که دهن همه تیمارو سرویس کرده ! همه بازیکنای بزرگو میخواد بگیره : از چلسی هم جان تری و لمپاردو میخواد بگیره... واقعا باید از اینا ترسید ... با پول میخوان خرشون کنن .. فعلا که کاکا داره خر میشهخداوکیلی کاری به بازیکنای ما نداشته باشین ( البته اگه دروگبا رو خواستین حاضریم مذاکره کنیم : دی )
فعلاً گفتن اینا رو می خوایم : مسی , تری , لمپارد و جرارد به جز کاکا البته ! فکر کردن همه روبینیوئن !!! ریدن به هر چی اصوله فوتباله !!!
سلام
امروز شبکه راشا تودی روسیه یه خبر گذاشت از فروش چلسی
حالا نمیدونم درست متوجه حرفاش شدم یا نه ؟
جوكول هم كه نمي تونه تا آخر فصل بازي كنه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)