470تومن با گارانتی!! چقدر گرون شده 405 تومن اینطورا من قیمت داشتم حالا اونم نمیدونم گارنتی دار بود یا نه مال سه هفته پیش بود ولی نزدیک عید شده انقدر کشیده بالا؟!
470تومن با گارانتی!! چقدر گرون شده 405 تومن اینطورا من قیمت داشتم حالا اونم نمیدونم گارنتی دار بود یا نه مال سه هفته پیش بود ولی نزدیک عید شده انقدر کشیده بالا؟!
اينجا كه با گارانتي آفومار و ايده آل به اين قيمت ميدن ولي سايت فروشگاه دوربين ديجيتال با گارانتي ارتباط گستران 430 ميده .
خیلی ممنون. شما مطمئنید که فوکوسش 3 نقطه ای هست؟
سلام.لوفا جان همونطور که گفتی فوجی در اصفهان نمایندگی نداره.
از دوستان خواهش دارم شماره تلفن نمایندگی پاناسونیک در اصفهان رو به من بدین.
کسی میدونه در اصفهان کجا میشه دوربین های فوجی رو پیدا کرد؟
موندم چکار کنم چی بخرم.تا 400 تومن سوپر زوم ها چی هستن؟
خدایا چکار کنم.ای خدا....
من کمتر پیش میاد یک کالایی رو به کسی پیشنهاد کنم، اما با احترام به سایر دوستان به خصوص لوفا جان، من به شما fz28 رو پیشنهاد میکنم، مطمئن باشید از خرید این دوربین پشیمون نمیشید.
![]()
منم با اجازه ی اساتید sx10 کنون رو پیشنهاد میکنم
من عکس های sx10 رو به fz28 ترجیح میدم. ولی مساله اینجاست که فقط fz28 , s2000 فیلمبرداری hd دارن.
شما دقیقا مشکل من رو گفتی منم می خوام sx1 بخرم به خاطر همین فیلم برداری hd ولی مثل اینکه کیفیت عکساش یه خورده پایین تر از sx10 هست واین خودش یه مشکله بزرگ هست (البته مثل اینکه این مشکل جزیی هست)![]()
کنون رواگه میخواین با گارانتی بگیرین، فقط با گارانتی آفومار بگیرین و بس.
شما دقیقا مشکل من رو گفتی منم می خوام sx1 بخرم به خاطر همین فیلم برداری hd ولی مثل اینکه کیفیت عکساش یه خورده پایین تر از sx10 هست واین خودش یه مشکله بزرگ هست (البته مثل اینکه این مشکل جزیی هست)من عکس های sx10 رو به fz28 ترجیح میدم. ولی مساله اینجاست که فقط fz28 , s2000 فیلمبرداری hd دارن.من کمتر پیش میاد یک کالایی رو به کسی پیشنهاد کنم، اما با احترام به سایر دوستان به خصوص لوفا جان، من به شما fz28 رو پیشنهاد میکنم، مطمئن باشید از خرید این دوربین پشیمون نمیشید.من هم sx10 رو پيشنهاد ميدم fz28 هم دوربين خيلي خوبي هست ولي اولا احتمالا از نظر باطري مشكل پيش بياد يعني شارژش زود يا بي موقع تموم بشه يعني مثلا وسط فيلم برداري . در حالي كه از همه جا مي تونيد سريع باطري قلمي تهيه كنيد . در ضمن باطري هاي قلمي انواع مختلفي دارند كه با انواع قوي تر مي تونيد مدت زمان فيلم برداري و تعداد عكس ها رو افزايش بديد . در مورد hd هم من نگاه كردم با يه مموري 2 گيگ حدود 10 دقيقه شايد بشه فيلم گرفت با مموري 8 گيگ هم احتمالا نيم ساعت . ولي با همين مموري مي تونيد 1.5 ساعت با sx10 فيلم بگيريد .منم با اجازه ی اساتید sx10 کنون رو پیشنهاد میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)