حتما گزافيك بهتر ميشه.اين عكسا باgtx280بود من با gtx295 لابد بالاي150 تا فريم ميگيرم! اين boys teamبدرد نخور تاريخ بازي رو زده همين هفته منتشر ميشه.
حتما گزافيك بهتر ميشه.اين عكسا باgtx280بود من با gtx295 لابد بالاي150 تا فريم ميگيرم! اين boys teamبدرد نخور تاريخ بازي رو زده همين هفته منتشر ميشه.
من بازی رو تو x360 دیدم.گرافیک فوقوالعاده ای داره.به عکسا دل نبندید.وایستید بازی بیاد.
امیدواریم که این طور باشه ولی هر بازی که برای pc تا حالا چه پورت شده چه با یک موتورگرافیکی جداگانه
در حقش کم لطفی کردن و گرافیک بازی زیاد به چشم نمیاد گیم پلی بازی که چه عرض کنم اگه بازی از صفحه
کلید و موس به طور کامل پشتیبانی نکنه بازی در درجه پایینی قرار میگیره![]()
از صفحه کلید و ماوس که پشتیبانی می کنه.حتی اگه نکنه هم با گیم پد خیلی بیشتر حال میده. اونطور که دوستان گفتن کپکام برای پی سی زیاد امید داره.حتما بازی خوبی میشه.
اگه گیم پد باشه خیلی ضد حاله.
من هیچ بازیی به جز ماشین سواری و فوتبال رو نمیتونم با گیم پد بازی کنم.
مثلا من اصلا نمیتونستم DMC رو با گیم پد بازی کنم.
کیبورد 1 حال دیگه ای داره.
حرف شما درسته.ولی این مثل dmc نیست.این بازی بزرگی به همین خاطر به فکرش هستن.اگر هم نشد هکر های عزیز مثل اویل4 یه پتچی براش میدن.نگران نباشید.
دوستان این جر و بحث ها بی خودیه!کپکام خودش گفته که ماوس و کیبورد به طور کاملا استاندارد توسط بازی ساپورت خواهد شد.
من نسخه 360 رو تموم کردم بازی فوق العاده ای هستش فقط افسوس که یه ذره هم ترسناک نیست
ولی گرافیک و نورپردازی عالی هستش
فکر کنم رو pc هم اینجوری باشه کلا زیاد به عکس ها توجه نکنید .
ولی به نظر من بهترین نکتش تو هوش مصنوعی شوا هستش که واقعا بی نقص کار شده است
کی جرو بحث کرد.داشتیم دوستانه صحبت میکردیم.![]()
یعنی اصلا ترسناک نیست؟من یه جا دیده بودم یه مرحله غار هست.اونجا چطور؟
راستی یه مرحله هست با شیوا پشت یه ماشینی اونجا چطور بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)