آقای p30 vahid مثل اینکه شما زبون خوش حالیت نمیشه
چند بار گفتم اینجا پست های بی مربوط و چرت و پرت ندین ولی مثل اینکه متوجه نمیشین
واقعا متاسفم
آقای p30 vahid مثل اینکه شما زبون خوش حالیت نمیشه
چند بار گفتم اینجا پست های بی مربوط و چرت و پرت ندین ولی مثل اینکه متوجه نمیشین
واقعا متاسفم
آره كل مردم جهان اشتباه ميكنن كه آرسنال و منچستر بازيكن سازن فقط اينا راست ميگن . باشه اصلا پله و روماريو و مارادونا و... همه كاره بارسا آفرين . اه
خودت رو اذيت نكن!! بيشتر از اين ازشون انتظار نميره، يه سوال قهرمان شدن خودشون كشتن !
با جرات میشه گفت اسطوره های فوتبال دنیا تو بارسا توپ زدن. اسطوره منچستر که دیوید بکهامه : دی جدیدترین خبر اینه که ویکتوریا خانمش شده مدل تبلیغاتی یه شرکت که لباسهای زیر زنانه تولید میکنهبیشتر شبیه یه مانکن بود تا بازیکن فوتبال...
و اما لیست اسطوره های بارسلونا :
آسنسی , آمور, باکرو, بگریستاین, سزار, کوکو, یوهان کرایف, لوئیز انریکه, فرر, گواردیولا, کلایورت, کومان, هانس کرانکل, کوبالا, لادروپ, گری لینکر, اواریستو, مارادونا, نیسکنز, کویینی , رامالتز, ریوالدو, روماریو, سادورنی, سامیتیر, شوستر, سرجی, آلن سیمونسن, سوتیل, استویچکف, اولوتی, والاسکو زامورا, زوبیزارتا, کوکو, کارلس پویول, دکو , رونالدینهو, اتوو,مسی ، ژاوی ، اینیستا و ....
خب جالبه شما دیوید بکهام که یه سال دومین بازیکن برتر دنیا شده قبول نداری بعدشبا جرات میشه گفت اسطوره های فوتبال دنیا تو بارسا توپ زدن. اسطوره منچستر که دیوید بکهامه : دی جدیدترین خبر اینه که ویکتوریا خانمش شده مدل تبلیغاتی یه شرکت که لباسهای زیر زنانه تولید میکنهبیشتر شبیه یه مانکن بود تا بازیکن فوتبال...
و اما لیست اسطوره های بارسلونا :
آسنسی , آمور, باکرو, بگریستاین, سزار, کوکو, یوهان کرایف, لوئیز انریکه, فرر, گواردیولا, کلایورت, کومان, هانس کرانکل, کوبالا, لادروپ, گری لینکر, اواریستو, مارادونا, نیسکنز, کویینی , رامالتز, ریوالدو, روماریو, سادورنی, سامیتیر, شوستر, سرجی, آلن سیمونسن, سوتیل, استویچکف, اولوتی, والاسکو زامورا, زوبیزارتا, کوکو, کارلس پویول, دکو , رونالدینهو, اتوو,مسی ، ژاوی ، اینیستا و ....
اینا اسطوره میدونی
گواردیولا--- کوکو --- پویول و ...
واقعا جالب و خنده داره
راستی چند تا بازیکن تو لیستت زیادین مثل
لوئیز انریکه-- مارادونا --روماریو- شوستر--- استویچکوف--- کوکو--- دکو--- رونالدینیو --- روماریو -- و...
اینا همشون قبل از اینکه بیان بارسلونا بزرگ بودن از همین جدیدیاش میگم
رونالدینیو تو جام جهانی ستاره شد و تو پاریسن ژرمن هم معروف بود
دکو تو پورتو همه کاره بود
رونالدو تو آیندهوون مطرح شد
و...
واقعا چی فکر کردی که اسم مارادونا و روماریو و یوهان کرایف جز محصولات باشگاه بارسلونا آوردی!!!!!!!!!
Last edited by corey; 29-05-2009 at 18:47.
آخ آخ تف به اين روزگار. نيگاه كن ديويد بكهامي كه يه روز كسي جرات نداشت جلوي ضربه ايستگاهياش وايسه حالا شده چلقوز . جمع كنيد بابا اه .
دوستان هوادار بارسا, لطفا در تاپیک تیم های دیگه همچین بحث هایی رو مطرج نکنید. حتی اگر از نظر شما کسی داره غیر منطقی و یک طرفه اظهار نظر میکنه, چون تاپیک تیم مورد علاقشه بهتره باهاش وارد بحث نشید.
خیلی ممنوندوستان هوادار بارسا, لطفا در تاپیک تیم های دیگه همچین بحث هایی رو مطرج نکنید. حتی اگر از نظر شما کسی داره غیر منطقی و یک طرفه اظهار نظر میکنه, چون تاپیک تیم مورد علاقشه بهتره باهاش وارد بحث نشید.
خدایش هوادارای بارسا گلن و این بدون اغراغ میگم این 2 تا تیم بهترین تاپیکا دارن
بحث هم خوبه که بشه ولی بعضی از بچه ها متاسفانه سریع از موضوع منحرف میشن
حق با شماست من دیگه بحث نمیکنم فقط یه نکته ای رو بگم تموم کنم بره... دوست عزیز اگر به پست من دقت کرده باشی من گفتم اسطوره هایی که تو بارسا توپ زدن هیچ حرفی از محصولات نزدم. فقط خواستم جواب اون دوستی رو بدم که گفت یه قهرمانی بدست آوردن خوشحال شدن انگار داره در مورد یه تیم تازه به دوران رسیده حرف میزنه.در حالیکه بارسا تیمی بوده که جایگاه بازیکنهای برتر تاریخ فوتبال بوده.... تیمی که توش یوهان کرایف توپ زده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)