کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورتون ایجاد موقعیت در مکانهای مختلف قالب باشه.
اگه درست گفته باشم میتونید از کد زیر استفاده کنید:
<jdoc:include type="modules" name="left" style="xhtml" />
روش کار به این صورته که ابتدا تعیین میکنید که در کدوم قسمت قالبتون میخواید موقعیت ایجاد کنید
در مرحله بعد به ویراش html قالبتون میرید و اون قسمت قالب رو از بین کدها پیدا میکنید
در زیر قسمت مربوطه چندتا اینتر میزنید تا فضا باز بشه سپس کد بالا رو قرار میدید.
در قسمت Name کد بالا، نام مناسبی یرای موقعیت جدید قرار میدید.
حالا شما یک موقعیت جدید دارید که در پیشنمایش قالب میتونید اون رو ببینید
اما برای بکار گیری این موقعیت باید فایل این کد رو تو فایل ایندکس قالب اضافه کنید و تو فایل xml قالب هم مثل بقیه موقعیت هایی که تعریف شده تعریف کنید ( تو فایل xml کاملا مشخصه )
بعد از انجام همه این مراحل میتونید با استفاده از ماژولهای مختلف عکس و ... در موقعیت جدید قرار بدید.
نکته: همونطور که میدونید برای قرار دادن یه عکس در یه جای قالب میشه مستقیما رفت سراغ کدهای html قالب و براش جا باز کرد که این مستلزم آشنایی با html است. اما در صورتی که شما با ایجاد یک موقعیت جدید اقدام به قرار دادن یک عکس در مکانی از قالب کنید، کارتون تمیزتر و حرفه ای تر جلوه میکنه.
موفق باشید.
سلام دوستان
بین نیوک و جوملا کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟
برای یک وب سایت که بیشتر هدف آموزشی و دانلود مقالات داره ،
و این که هر کدوم چه مزیت هایی نسبت به اون یکی داره ، سیستم عضو گیری کدوم یکی قوی تره ؟! و امکانات بیشتر با کارایی ساده تری رو در اختیار کسانی که توی سایت عضو میشن قرار میده ؟!
سلام دوست عزیز
من حدود 1 ساله با جوملا کار میکنم. اول میخواستم از نیوک یا مامبو استفاده کنم ولی موارد زیر باعث شد برم سراغ جوملا:
1. مهمترین ویژگی جوملا پشتیبانی گسترده اونه. بطوریکه چندین ترجمه مختلف داره و هر کدوم هم فرومهای بزرگی دارن که به سرعت مشکل رو بررسی میکنن در حالی که نیوک از لحاظ پشتیبانی با جوملا قابل مقایسه نیست. مامبو هم که فقط یک تیم پشتیبانی داره. (که انصافا تیم خوبیه)
2.برای جوملا، قالب ها و افزونه های بسیار زیادی وجود داره در حالی که در مورد نیوک و مامبو به این گستردگی نیست.
3.در هر نسخه ای که از جوملا به بازار میاد، تغییرات امنیتی بسیاری انجام میشه و میشه گفت تیم اصلی جوملا این نرم افزار رو رها نکردن. در مورد مامبو به خاطر قدیمی بودنش بیشتر مورد تست قرار گرفته و باید گفت که از لحاظ امنیتی سطحی بالاتر داره. نیوک هم که نمیشه زیاد روی امنیتش حساب کرد ولی روش کار میشه.
4.افزونه های جوملا علاوه بر زیاد بودن، اکثرا رایگان هم هستند در حالی که مامبو در این زمینه انعطاف پذیری زیادی نداره و نیوک هم که در این زمینه به جوملا نمیرسه.
به نظر من این تفاوتها میتونه معیار خوبی برای انتخاب باشه. البته من مامبو رو هم قاطی بحث کردم تا مقایسه بهتر انجام بشه.
یا علی
راهنمایی بسیار مفیدی بود ، ممنون دوست عزیز ،
من یک مقدار جزیی با جولا آشنایی دارم اما در مورد نیوک و ... اطلاعاتی نداشتم
من این سوالم رو در یه بخش دیگه از سایت پرسیدم ولی گفتم جوملا بازهای این سایت این جمع هستن شاید زودتر به جواب برسم برای همین سوالم رو اینجا هم نقل قول میکنم
دوستان و مدیران عزیز به بزرگی خودتون ببخشید اخه من تازه کارم و خیلی دوست دارم هر چه زودتر در کار با جوملا وارد بشم!
راستی ادرس این اسکریپت هم اینجاس×سلام
من یه اسکریپت از اینترنت دانلود کردم به نام
food online
برای سفارش غذا به صورت انلاین
برای تست و یاد گیری جوملا در لوکال هم دارم کار میکنم
ولی اصلا نمیدونم چه طوری باید نصبش کنم؟
من قبلاا چند تا چیز نصب کردم مثل گالری و سیستم چند زبانه سایت
نصب و استفادشون خیلی راحت بود ولی این یکی رو نمیدونم چه طوری باید نصب و استفاده کنم؟
راستی دوستان من در جوملا یه سری قالب گرفتم و میخام تغییرات خاص خودم رو روش بدم
مثلا لوگو رو بردارم لوگو خودم رو بذارم!البته به صورت دستی نه چون من الان میرم این کار رو میکنم عکس به نام Header رو پیدا میکنم و عکس خودم رو با همون حجم جایگزین میکنم و میفته جای اون
ولی میخام بدونم روش ساده و بهتری وجود نداره تا خود جوملا اتوماتیک فایل من رو جایگزین کنه؟
سوال بعدیم من میخام مثلا به قالب محل ارسال پست اضافه کنم
منظور من این هر قالب برای اضافه کردن منو.لاگین.پست و ... جای خاص خودش رو داره که با رفتن در قسمت ماژول ها میشه جا به جا و ... کرد حالا میخام بدونم چه طوری میتونم به یک قالب خودم مکان اضافه کنم که مثلا در کنار قالب سمت چپم بتونم مثلا یه سری تیتر و پست اضافه کنم
نمیدونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه؟
اگه نه که بگید با عکس و ... سوالم رو مطرح کنم؟
"علیرضا"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علیرضا جان
آدرسی که داده بودید باز نمیشه. در مورد سوال اولتون باید لینک درستشو بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
الحاقات جوملا عبارتند از ماژول، کامپوننت و پلاگین. احتمالا چیزایی که قبلا نصب کردید، یکی از اینا بودن.
در مورد تغییر لوگوی سایتتون، به نظر من راهی که خودتون اول گفتید ساده ترین راهه.
در مورد ساختن مکان در قالب میتونید به لینک زیر برید، راهش رو بطور کامل توضیح دادم:
اما برای اینکه در مورد جوملا اطلاعات بیشتری کسب کنید و مهارتتون بالا بره میتونید به لینک زیر برید و کتاب آموزش جوملا رو دانلود کنید. این کتاب فارسیه و انصافا کتاب خوبیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم اگر مشکلی بود، در خدمتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی
\پسورد درسته محسن جان؟![]()
امروز برای اولین بار از نیوک اومدم جوملا ... محیط منوی ادمینش خیلی فرق داره یکم گیج شدم... ولی خیلی از طراحی , گرافیک و قالبهاش خوشم اومده....
پس باید بهتون خوش آمد بگم
هر مشکلی بود در خدمتیم
::یا عــلی::
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)