زيرنويس قسمت سوم ارباب حلقه ها را هم قرار دادم.ميتونيد دانلود كنيد.
زيرنويس قسمت سوم ارباب حلقه ها را هم قرار دادم.ميتونيد دانلود كنيد.
زیرنویسای جدیدی که گذاشته میشه یا اونایی که به درخواست بقیه توی تاپیک درخواست زیرنویس قرار داده میشه به لیست اینجا اضافه میشن؟
سوال من هم دقیقا همینه . خیلی از زیرنویسهایی که داخل این تاپیک گذاشته میشه تو ایندکس صفحه اول تاپیک نیست . اگه میشد تمام زیرنویسهای داخل تاپیک هم تو ایندکس اول صفحه بود واقعا عالی میشد
با تشکر
بروبچ کسی می تونه زیرنویس فصل 1 سریال ترمینتارتور رو برام بذاره ، بقیه ام استفاده می کنن
قبلا فارسی سابتایتل داشت ، ولی الان قطعه
خیلی احتیاج دارم
بسیار سپاسگذارم
سلام دوستان ، می خواستم زیرنویس فیلم showtime رو دانلود کنم ، ولی فایلش مشکل داره ، انتقال میده به رپید شیر و اونجا هم پاک شده
زيرنويس فارسي The Dark Knight هماهنگ با نسخه PROPER.DVDSCR.XViD-mVs دو سي دي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان دوسه تا سوال
1. این Sin Sity چند مدل داره
2.حتما برای هر مدل یه زیر نویس مخصوص هست این زیر نویس که اینجا امین جان گذاشته با فیلمی که من دارم مچ نمی شه ولی یه مدل دیگه هم دارم با اون مچ میشه این چطوریاست
خواهشا یکی جواب بده
مرسی
يه نسخه معمولي داره و يه نسخه Unrated. زيرنويسي که اينجا هست براي نسخه معمولي فيلمه.
برا من معمولی نیست میشه زیر نویسشو محبت کنین اونی که اینجاست جواب نمیدهيه نسخه معمولي داره و يه نسخه Unrated. زيرنويسي که اينجا هست براي نسخه معمولي فيلمه.
من زیر نویس انگلیسی رو دارم با فیلمم مچه ولی فارسی .....
ممنون
البته گفتم که. زيرنويسي که اينجا هست براي نسخه معموليه نه Unrated. حالا خبر ندارم نميدونم براي Unrated ـش هم اومده يا نه!برا من معمولی نیست میشه زیر نویسشو محبت کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)