دوستان ، مشکل من حل نشد.
نمیشه اون عزیزانی که نسخه اصلی رو دارند یه زحمت کوچولو بکشن نگاه کنن که دی وی دی 1 و دی وی دی 2 بازی حجمش چقدره ؟
می خوام ببینم مال من هم همونقدره یا نه .
دوستان ، مشکل من حل نشد.
نمیشه اون عزیزانی که نسخه اصلی رو دارند یه زحمت کوچولو بکشن نگاه کنن که دی وی دی 1 و دی وی دی 2 بازی حجمش چقدره ؟
می خوام ببینم مال من هم همونقدره یا نه .
دوستان من یه سیو پیدا کردم و از تو یکی از مراحلش وارد اورشلیم شدم . توی اون قسمتی که اورشلیم داره لود میشه ، همونجایی که شخصیت بازی این طرف و اونطرف میره می مونه و دیگه وارد اورشلیم نمیشه . بعد از یه مدت هم بی حرکت باقی می مونه .
این نشونه همون ناقص بودنه ؟
آره خئدشه احتمالا.البته باید dont send بده بیاد بیرون.(ماله من اون مدلی بیود)
ولی همونجاس ایرادش
میگم مال منم وقتی میخوام برم تو اورشلیم eror میده میاد بیرون. به نظر شما اگه زنگ بزنم شرکتش فاده ای داره؟
آره زنگ بزن. ممكنه عوضش كنن.![]()
سلام دوستان
خوبید؟
من هم یکم سیستم رو ارتقا دارم
و با مشخصان گرافیک 8400 512 و cpu 3000 Full و رم یه گیگ دارم با کیفیت بالا دارم بازی میکنم
کی بود میگفت حد اقل گرافیک 8600 میخواد و cpu 3800 کمه؟
حالا بگذریم
آقا من تازه واردم زیاد تو بازی کردن وارد نیستم البته تو مشت زدن به سرباز ها و فرار کردن استاد شدم ولی خوب دیگه حال نمیده
اومدم مراحل رو برم فکر کنم اولین مرحله هست که استاد گفته انجام بدم
چطوری میتونم بفهمم اسم مرحله چیه؟
بعدش هم که هیچ سلاحی ندارم و اینکه دنبال نقشه که میرم به یه زن و مرد میرسم که دارند حرف میزنند وقتی که F رو میزنم مرده از زنه جدا میشه و هی قدم میزنه وقتی هم دنبالش میرم فحش میده یه بار سیریش شدم عصب شد برگشت هلم داد و در رفت نامرد
دیگه فکر کنم فهمیدید کجام
یه عکس هم ازش گرفتم
لطفا بگید که باید چکار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.........................
مشکل دومم اینه که هنوز درست بلد نیستم ضربه بزنم البته شاید هم ظربه
مثلا وقتی که شمشیر دستمه هر چی میزنم زیاد عکس العمل نشون نمیده بعد یهو بعد از کلی کتک خوردن مثلا یه ضربه حرفه ای به طرف میزنه و میکشتش
یا مثلا با اون چاقو کوچیکه که تو انگشتیه چطور باید ازش استفاده کنم؟
مثلا مثل تو فیلمش که میپره و با چاقو میکنه تو کله یارو این حرکت رو چطوری میتونم انجام بدم؟
یه سری اسطلاحاتش رو هم برام بگید ممنون میشم
با تشکر از شما
![]()
Last edited by *hamedkhatar*; 17-06-2008 at 09:21.
بايد مرده رو دنبال كني و در موقعيت مناسب بري كنارش و با دكمه F جيبشو بزني.بعدش هم که هیچ سلاحی ندارم و اینکه دنبال نقشه که میرم به یه زن و مرد میرسم که دارند حرف میزنند وقتی که F رو میزنم مرده از زنه جدا میشه و هی قدم میزنه وقتی هم دنبالش میرم فحش میده یه بار سیریش شدم عصب شد برگشت هلم داد و در رفت نامرد
دیگه فکر کنم فهمیدید کجام
ميتوني از پشت سر آروم چاقو رو وارد كمرش كني تا از پا در بياد ،یا مثلا با اون چاقو کوچیکه که تو انگشتیه چطور باید ازش استفاده کنم؟
مثلا مثل تو فیلمش که میپره و با چاقو میکنه تو کله یارو این حرکت رو چطوری میتونم انجام بدم؟يا ميتوني بدويي به طرف حريفت و سريع چپ كليك بزني تا چاقو رو با سرعت وارد گلوش كنه.
![]()
سلام
آقا کی گفته F رو باید بزنی؟؟؟
شاید شما تنظیماتت رو دستکاری کردی که با F کار میکنی.
حامد خطر جان ، شما F رو میرنی حرفشون که تموم شد از هم جدا میشن. بعد آروم از پشت سر یارو میری در حالی که SHIFT رو نگه داشتی. جیب یارو رو میزنه، به همین راحتی.
ببخشيد بابا...
من خيلي وقت بود اساسين بازي نكرده بودم ، همه چي يادم رفته بود.![]()
مهندس با fجيب نميزنن اون shiftميباشد اولا ثانيا سلام يه مشكل من 4 تا شهرو رفتم تموم شد همشو تموم كردم همه ياون پروفايلا رو هم جمع كردم [1\100] ولي وقتي ميخوام برم شهر بعد هنگ ميكنه از بازي ميندازه بيرون
ميخوام ببينم مشكل از بازيه يا از بازيه كسي تمومش كرده اينجا؟
مرسي باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)