تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 229 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان برای من یک مشکل عجیب پیش اومده اگر ممکنه راهنماییم کنین.
    چند وقت پیش رفته بودم تو سایت دانلود دات کام داشتم توی نرم افزارهای پاک کننده بد افزار میگشتم با توجه به نظرات کاربرا و تعداد دانلود یه چیز خوب پیدا کنم . یکی دانلود و نصب کردم . یه سرچی کرد و یه سری چیزاهم پیدا کرد . بعد گفت برای این که کامل پاک بشن باید سیستم ری استارت بشه . منم سیستم رو ری استارت کردم اما دیگه ویندوز بالا نیومد . یعنی دیگه موقع بالا امدن هارد رو نمیشناسه! اما جالب اینجاست تو ست اپ سیستم میرم هارد رو میشناسه اما موقع بالا آمدن میندوز مثل اینکه هاردی اصلا وجود نداره همینطوری میمونه!
    بنظرتون مشکل از کجاست؟ روی این هارد چون اطلاعات داشتم ترسیدم بهش دست بزنم با یه هارد دیگه امتحان کردم برای اونم همینطور بود!! یعنی انگار اصلا ربطی به هارد نداره!
    بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام مجدد/
    من با راهنمایی دوستانی که تو این فروم بودن مانیتور رو بردم نمایندگی و اونا هم گفتن مانیتور اساسی مشکل داره و قراره عوض بشه.برا همین مانیتور رو فرستادن به شرکت سامسونگ توی تهران.
    هیچکدوم از دوستان خبر ندارن این تعویض مانیتور قدیمی با نو چقدر طول میکشه؟ (البته صرف نظر از تعطیلات چند روز اخیر تهران)
    یکی از دوستام میگفت اینجور کارها رو خیلی با تاخیر انجام میدن و حدود یک ماهی الافی داره.کسی از دوستان خبر نداره این پروسه چقدر طول میکشه؟حالا حالاها الافم یا نه؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    من یک مشکل دارم و اون هم اینه که بعضی وقتها که فیلم های دانلود شده رو دارم تبدیل و زیرنویس (بوسیله Convert x to dvd) میکنم تا روی DVD بزنم , یکدفعه یک صفحه آبی روی مانیتور میاد و بعد از این که تایمر به 100 رسید سیستم رستارت میشه.
    از بعضی ها پرسیدم که جواب های مختلفی گرفتم . یکی گفت رم سیستم ایراد داره - یکی گفت کارت گرافیکه . یکی دیگه گفته هارد سیستمه و ... !
    خلاصه نمیدونم مشکل از چیه . اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود
    من یک مشکل دارم و اون هم اینه که بعضی وقتها که فیلم های دانلود شده رو دارم تبدیل و زیرنویس (بوسیله Convert x to dvd) میکنم تا روی DVD بزنم , یکدفعه یک صفحه آبی روی مانیتور میاد و بعد از این که تایمر به 100 رسید سیستم رستارت میشه.
    از بعضی ها پرسیدم که جواب های مختلفی گرفتم . یکی گفت رم سیستم ایراد داره - یکی گفت کارت گرافیکه . یکی دیگه گفته هارد سیستمه و ... !
    خلاصه نمیدونم مشکل از چیه . اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
    بلو اسکرین علت های زیادی داره نرم افزاری شامل ویندوز - ویروس - کم بودن حافظه ی رم و حافظه مجازی و تداخل سخت افزاری و درست نصب نبودن درایور
    سخت افزاری شامل دمای قطعات - پاور - رم و اسلاتش - هارد و مین
    باید همه این موارد رو چک کنید

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون . ویندوز رو که تازه نصب کردم . با آنتی ویروس هم چک کردم و مشکلی نبوده و رم سیستم هم 4 گیگ هست .
    کلیپ های ویدویی آنلاین هم که نگاه میکنم بعضی وقت ها همچین مشکلی پیش میاد و به قول معروف با بلو اسکرین مواجه میشم یا این که یکدفعه تصویر مانیتور سیاه میشه . در اصل مانتیور روشنه و فقط صدا میاد.

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی با مودم d-link dsl-2730u پیدا کردم و اینکه وقتی وصل میکنم اصلا مودم به کامپیوتر وصل نمیشه!!!چراغ لن روشن میشه ولی وصل نمیشه میگه does'nt have a ip configuration!!!
    ولی مودم cisco linksys دیگه رو وصل میکنم وصل میشه!!!
    مشکل از کجاست؟؟همه درایو ها نصبه ویندوز هم سون هستش...

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه ip هم دستی میدم ولی میزنه no network access!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه ip هم دستی میدم ولی میزنه no network access!!!!
    اون مودمی که باهاش مشکل دارین رو ریست کنین و. کانفیگش کنین و از داخل تنظیمات dhcp رو فعال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه
    چون با یک مودم دیگه مشکلی ندارین پس سیستمتون سالمه و مشکلی ندارین

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی هست که وقتی تو نرم افزار فوتوشاپ میخوام تصویر رو از جایی به جای دیگه ای تو نرم افزار (با استفاده از نوار بالا ) ببرم سیستم گاهی فریز میشه.این مشکل با فایلهای حجیم خیلی بیشتره.
    کار هایی که کردم این بوده که ویندوز رو عوض کردم و رم رو هم چک کردم. ضمن اینکه این کار هم روون انجام نمیشه. یعنی به حالت تیکه تیکه معمولا انجام میشه.امیدوارم منظورم رو متوجه بشین.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

چون دیروز یه ضرر 20 تومنی بهم زد.

Last edited by saeidsmxo; 09-09-2012 at 16:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درایور گرافیک رو آپدیت کنین
    ویندوز رو هم که عوض کردین
    نرم افزار فوتوشاپ رو پاک کنید و با یک ورژن دیگه تست کنید
    اگه تو قسمت های دیگه ویندوز که دارین کار میکنین فریز شدن دارین علاوه بر ویندوز میتونه از هارد و نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو باشه اگه تغیراتی در تنظیمات بایوس ایجاد کردین به حالت اولیه ببرید علت بعدی پاور و مین

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •