تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 192 از 358 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مثلا افلاطون می گه در عالم مثال از هر چه که در این زمان هست نمونه ای کاملتر و بهتر وجود داره من تا قبل از صحبت دانشمندان فکر می کردم عالم مثل که تو فلسفه می گن همون اخرته ولی خوب بالاخره اونم باید یه جایی باشه دیگه اگر وجود داشته باشه شایدم همین برزخی باشه که ما می گیم هزار شاید وجود داره ولی از نظر علمی فعلا من می خواهم بیشتر در مورد دنیای موازی بدونم چون الان فیزیکدانها خیلی دارن روش مانور می دن
    اونطور که توی متون ... ذکر شده ، عالم " مثل " با " برزخ " و عوالم " آخرت" متفاوته ...
    عالم " مثل " اساسا چیز دیگه ایه ...
    البته درباره " مثل " هم طبیعتا اختلاف نظرهایی وجود داره ...
    در جای دیگه گفته شده که هر فردی " مثل " یا مثالهایی داره ...
    گفته شده وقتیکه موسی به کوه طور رفت ، هفتاد هزار موسی ( مثل ) دید که به کوه طور اومدند ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 24-05-2010 at 18:45.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

به عنوان مثال گفته شده وقتیکه موسی به کوه طور رفت ، هفتاد هزار موسی ( مثل ) دید که به کوه طور اومدند ...
    دوست عزیز سعی کن بحث های مذهبی رو وارد این موضوع نکنی!

ولی از نظر علمی فعلا من می خواهم بیشتر در مورد دنیای موازی بدونم چون الان فیزیکدانها خیلی دارن روش مانور می دن
    در مورد جهان های موازی هم:
    اولین بار نظریه "جهان های موازی" (Parallel Universes) توسط فیزیکدانی به نام ایورت (Hugh Everett) در سال 1957 ارائه شد.
    طبق این نظریه تمام احتمالات ممکن واقعا اتفاق می افتند ولی هر کدام در یکی از جهان های موازی.

مثلا اگر کسی بخواهد انتخاب رشته کند چندین انتخاب دارد
    (ریاضی،تجربی،انسانی،فنی و ...) و اگر مثلا رشته ریاضی را انتخاب کند، در 4 جهان موازی دیگر در رشته های دیگر درس میخواند!(در یک جهان که جهان خود ماست ریاضی میخواند، در جهان دوم تجربی میخواند، در جهان سوم انسانی میخواند و در جهان چهارم حتی درس نمیخواند!!)
    بنابراین با هر تغییر انسان یک جهان موازی به وجود می آید.
    نمونه ی بارزش آزمایش "گربه شرودینگر" هست که دوستان میتونن راجبش تحقیق کنن.
    حال این سوال پیش می آید که این جهان ها کجا هستند؟
    جواب این است که آن ها خیلی شبیه جهان ما هستند و خیلی نزدیک به ما قرار دارند ولی آن ها که خیلی متفاوتند بسیار از جهان ما دورند. بنابراین میلیون ها جهان موازی در چند سانتی متری ما وجود دارند و میلیاردها جهان دیگر نیز بسیار دور از ما وجود دارند (مشابه شاخه های یک درخت).

طبق یه نظریه دیگه هم اونها (نسبت به ما) در ابعاد میکروسکوپی(یا ماکروسکوپی) هستند و بنابراین نه ما میتونیم اونا رو ببینیم نه اونا مارو!

-البته همه ی اینا فقط یه قصه هست! در حد تئوریه! این بحث ها مربوط به فلسفه علم هست و به طور کامل وارد علوم تجربی نشده(چون نمیشه آزمایشش کرد!) البته چند جا به یه آزمایش اشاره کردن که در اون این جهان ها اثبات شده.....-

3. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

می فرمائید علمی و منطقی نیست.مگه علم به چیزی از اول باید باشه... دانشمندان ازمایش می کنند و ثابت می شه هست یا نه از نظر تئوری که ثابت شده هست چنین دنیاهای موازی پس از نظر تئوری حرکت هم می شه کرد دوست عزیز مثل این می مونه بگی زمان هست ولی از نظر تئوری حرکت در زمان غیر قابل قبوله
    عالم های موازی وجود دارند و حتی شمار بسیار اندکی از کاهن های تبتی " با اختیار خود " بین این چند عالم تاکنون تردد داشته اند.
    جمعی از دراویش هم تعداد اون ها رو هجده هزار عالم ذکر میکنند.
    هرگونه ایجاد تغییر در " عالمی دیگر " امکان پذیر هست.
    اما " در عالمی که هم اکنون در اون بسر میبرید " تغییر ایجاد کردن از نقطه نظر منطق و عقل باطل هست و غیر عملی.
    بعنوان مثال شما اگر بعلت باز ماندن پنجره اتاقتون در شب پیش سرما خورده باشید ; " در عالمی که در اون هستید " به هیچوجه نمیتونید به شب قبل برگردید و پنجره تون رو قفل کنید.
    منطق با عقل در ارتباط هست ; و مانند امور علمی نیاز به آزمایش و اثبات نداره.
    در ضمن هر کدام از عالم های موازی دارای " بعد مثل یا مثال " , " برزخ " و " آخرت " جداگانه ای هستند.
    Last edited by seamack; 24-05-2010 at 21:41.

5. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

عالم های موازی وجود دارند و حتی شمار بسیار اندکی از کاهن های تبتی " با اختیار خود " بین این چند عالم تاکنون تردد داشته اند.
    با اینکه به بحث ما ربطی نداره(!) ولی من یه جا خونده بودم که با هیپنوتیزم میشه تو این جهان ها جابجا شد(به طوری که روحمون رو از این بدنمون در این جهان به اون یکی بدنمون در اون جهان(!) انتقال بدیم!)
    البته بازم میگم اینا فقط حرفه! (و مباحث اضافه جزو متافیزیک طبقه بندی میشن و ربطی به ما ندارن...!)

پ.ن: خود من شخصا وجود جهان های موازی رو قبول دارم، ولی رفت و آمد(!) در اونها رو تقریبا غیر ممکن میدونم!

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با اینکه به بحث ما ربطی نداره(!)
    این که اینجا در مورد مبحث نا شناخته ای تحت عنوان UFO بحث میکنیم دلیل نمیشه که بحث های اینچنینی ربطی به موضوع نداشته باشند.
    شاید پرداختن به موضوعاتی هر چند حاشیه ای راهی رو برای رسیدن به پاسخ پرسش های دیگه باز کنه

موفق باشید .

8. 3 کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در مورد اینورت بودن فردی برام تصاویر رو فرستاده که بهش اعتماد دارم ولی شاید دروغی در کار باشه
    در مورد زمان عکس ها مطمئن هستم 7.15 دقیقه گرفته شدن
    در مشخصات ثبت شده که تاریخ گرفته شدن عکس ساعت 9 شب هست ... چطور دارید میگید مطمئنید ؟؟؟

به هر حال اگه اون ماه باشه ، حتما باید ساعت 9 شب می بوده ... چون ساعت 7 ماه به اون صورت در آسمان مشخص نیست .
    -------------------------------------

می شه یه توضیحی بدید که اگر دقیقا این دنیا ها ی موازی ثابت شدند و دانشمندان می گویند دقیقا تو این زمان خاص یه فردی با همین ویژگی شما داره تو همین مکان ززندگی می کنه ولی حالا کیفیتشو نمی دونند نیست پس چی هست ؟؟؟؟؟
    توضیح خوبی دادن دوست گرامی سهیل جان . فک نمیکنم چیزی نیاز باشه اضافه کنم .

-----------------------------
    چنین عملی از دید مبحث منطق(Logic) غیر ممکن و غیر عقلانی بوده و بیشتر از یک شایعه نیست.
    می فرمائید علمی و منطقی نیست مگه علم به چیزی از اول باید باشه خوب دانشمندان ازمایش می کنند و ثابت می شه هست یا نه از نظر تئوری که ثابت شده هست چنین دنیاهای موازی پس از نظر تئوری حرکت هم می شه کرد دوست عزیز مثل این می مونه بگی زمان هست ولی از نظر تئوری حرکت در زمان غیر قابل قبوله
    هرگونه ایجاد تغییر در " عالمی دیگر " امکان پذیر هست.
    اما " در عالمی که هم اکنون در اون بسر میبرید " تغییر ایجاد کردن از نقطه نظر منطق و عقل باطل هست و غیر عملی.
    بعنوان مثال شما اگر بعلت باز ماندن پنجره اتاقتون در شب پیش سرما خورده باشید ; " در عالمی که در اون هستید " به هیچوجه نمیتونید به شب قبل برگردید و پنجره تون رو قفل کنید.
    منطق با عقل در ارتباط هست ; و مانند امور علمی نیاز به آزمایش و اثبات نداره.
    در ضمن هر کدام از عالم های موازی دارای " بعد مثل یا مثال " , " برزخ " و " آخرت " جداگانه ای هستند.
    اول از همه اصطلاح شایعه واقعا جالب بود !! مگه اخبار روز هست میگید شایعه ؟؟ سال هاست پیرامون این موضوعات بحث در محافل علمی صورت گرفته . حالا فلسفه به یه بن بستی خورده ... سریع تبدیل شد به شایعه !! قبلا هم از این بن بست ها داشته فلسفه . مثلا قضیه دو ماهیتی نور . یک اصل فلسفه رو زیر سوال برد . بطور کل میخوام بگم جدل های زیادی بین فلسفه و فیزیک در گرفته (مخصوصا بعد از نسبیت و کوانتوم) .یه جورایی فلسفه باز موند از توجیه این چیزها ، و بعضی جاها هم که مجبور شدن کلا رد کنن. مثل همین سفر به گذشته رو .

حالا در مورد خود این بحث که پیش کشیدید ... اگه یاتون باشه چند وقت پیش موضوع سوء استفاده از یافته های علمی روز رو گفته بودم. نمونه عملیش رو اینجا ما داریم ...
    اینم عملی ... این دراویش یا کاهن ها حتما اون موقعی که در حال سیر سفر بودن هم اسم این عوالم رو گذاشته بودن ، عوالم موازی .
    مطمئنا اینطور نبوده ... کاری که شما یا منبع این حرفتون کرده دقیقا نمونه ی عینی سوء استفاده از علم هست . اینطور که تا دیروز اسم این تخیلات رو می گذاشتند عالم مثال ، یا هر چیز دیگه که خودتون بهتر می دونید . ولی تا دیدید یه کشف یا نظریه ای وجود داره که بهش میخوره ، سریع طی فرآیندی اسم ها عوض میشه . حالا کو دلیل برای حرفی که میزنید ؟؟ حتما قضاوت با دوستان ؟؟
    تا اونجا که من میدونم این جهان ها نسبت به هم تاثیر پذیر اند ، ولی از سیر و سفر بین آنها و ترافیک موجود بی خبرم !!

پ.ن : دوست عزیز amir_--- جان ... باز بگید چرا پست پاک می کنید ... بحث رو به عالم برزخ و ... کشیدید . باز چندتا بحث بالا که نقل کردم میشه یه ربطی داد به تاپیک ... ولی پست های # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم حارج شدن و مطمئنم اگه جلو تر بره دیگه موضوع اصلی تاپیک یادمون بره . پس رعایت کنید . این پست ها هم تصمیم گیریش با مدیریته . اگه میخوای گله ای پست هممون پاک نشه بحث ها رو به اون سمت نبرید .

10. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون البته من گفته های شما رو دقیقا در یه مستند علمی چند سال قبل دیدم و برام خیلی جالب بود دیشب تو ارشیو فیلم هام به یه سریال امریکایی برخوردم به نام fring که تو اون یه دانشمند به نام پیشاب یه وسیله درست کرد که تونست با هاش یه ناپایداری در نقطه ای خاص ایجاد کنه و به دنیای موازی راه پیدا کنه ونکته جالبه دیگه که می گفت این دانشمند این بود که سفر بین این دنیا ها باعث نوعی ناپایداری مولوکولی در بدن فرد می شه و اگر در سطح بزرگ این جابه جایی بین دنیا ها بوجود بیاد یکی از این دنیا ها از بین میره اینو گفتم چون این سریال واسه 1 ماه پیش بوده و نشون می ده دانشمندان درگیر این قضیه هستند

حالا سوال من اینه پس اونها هم شعور دارند ؟ اگر مثل ما وجود دارند ایا می شه از نظر علمی بالاتر از ما باشند ؟ اگر اونها مثلا تصمیمات اشتباه ما رو تو دنیای خودشون نگیرند و تصمیمات درست گرفته باشند و پیشرفته تر باشند می تونند با ما تماس برقرار کنند ؟
    اگر دنیای موازی وجود داشته باشه پس یه جایی هست و اگر باشه پس راهی واسه رفتن هم باید باشه ؟ یا اونا بیایند ؟ با یوفو یا چیزی که من نمی دونم ؟
    Last edited by amir_dvb; 25-05-2010 at 11:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

بررسی پایه های علمی وجود جهان های موازی در علم

در سال 1954، یکی از دانشجویان دکترای دانشگاه پرینستون، به نام اورت، Hugh Everett III، نظریه ای بنیادی را ارائه داد: که کیهان هایی موازی، دقیقا شبیه کیهان ما وجود دارد. این کیهان ها به جهان ما مربوط هستند و در حقیقت از این جهان انشعاب یافته اند. در داخل این کیهان ها، جنگ های ما سرنوشت دیگری خواهد داشت و نسل هایی که روی این کیهان انقراض یافته اند احتمالا به کیهان های دیگر منتقل گشته اند و شاید نسل انسانها هم روی این کیهان ها به پایان یافته باشد.
    این مفاهیم مغز را به تامل وا می دارد و تا امروز هم این فرضیه ها قابل بررسی هستند. خیال وجود این چنین کائناتی تصوراتی هستند که به دنیای متافیزیک وارد می شوند، اما چرا یک جوان آینده تحصیلی خود را در دانشگاه پرینستون با نظریه اش به خطر می اندازد؟

اورت، با این نظریه (Many-Worlds Theory) در حقیقت می بایست به این سوال فیزیک کوانتوم پاسخ می داد: چرا اجرام کوانتوم، چند گانه رفتار می کنند؟ در حقیقت این علم کوانتوم بود که ما را وارد قوانینی فراتر از دانش بشری که تا آن زمان وجود داشت کرد.

بی تردید، مطالعه روی موضوع کوانتوم، فیزیکدانان را با مسائل عجیبی درباره این دنیای کوچک رو به رو کرد. برای مثال دانشمندان مشاهده کردند که فوتون ها – بسته های کوانتوم نور – هر دو رفتار موجی و ذره ای را از خود بروز می دهند. تصور کنید اگر یک انسان، یک بار بصورت طبیعی، و یک بار به صورت گاز مشاهده شود.

این رفتار باعث ایجاد اصل عدم قطعیت هایزنبرگ گشت. هایزنبرگ (Warner Heisenberg) اظهار داشت ما در هنگام بررسی ماهیتی از یک شی، تنها قادر به پیش بینی رفتار آن ماهیت به خصوص هستیم، بنابرین، ما هیچ گاه نمی توانیم از ویژگی های کوانتوم بصورت همزمان آگاه باشیم، برای مثال سرعت و مکان آن.

این نظریه با تفاسیر Copenhagen از دینامیک کوانتوم مورد تایید قرار گرفت. بنابر تفاسیر نیلز بور، ذرات کوانتوم هیچ گاه در یک حالت به خصوص از خودشان نیستند. بلکه در یک لحظه در تمام حالت های قرار گیریشان وجود دارند و مجموع این مکانهای قرار گیری تولید یک تابع موجی می کند. این قرار گیری کوانتوم در تمام حالت های موجود، انطباق یا Superposition نامیده می شود. در حقیقت ذرات کوانتوم در هر مقیاس سنجش، حالت های متفاوتی به خود می گیرند.

این تفسیرهای بور، به طور کامل مورد تایید قرار گرفت تا اینکه تئوری اورت با یکی از اصول بور مخالفت کرد.

اورت، نظریه های انطباق و تابع موجی را کاملا پذیرفت اما در یک رابطه اساسی با وی مخالفت کرد.

به نظر او سنجش کوانتوم در چند کیهان تقسیم می گردد. برای مثال حقیقت ذره ای بودن یا موجی بودن نور. که به طور همزمان، بررسی هر خاصیت، اطلاعات متفاوتی را به دست خواهد داد.

به عقیده او، هنگامی که دانشمندی چیزی را مورد بررسی قرار می دهد، کیهان برای تطبیق دادن نتایج، به دو جهان مجزا تقسیم می گردد. بنابراین یک دانشمند در یک کیهان ممکن است به موجی بودن، و دیگری به ذره ای بودن برسد. و بدین گونه رفتارهای دو گانه سنجش هایی برای مثال نور را تفسیر کرد.

در معنای وسیع تر این نظریه این معنا را می دهد که اگر در یک کیهان، شما در موقعیتی به نام مرگ قرار داشته باشید، در کیهانی که مربوط به ماست، مرده اید. اما در کیهانی موازی، شما زنده هستید.

نکته ای دیگر، نابود کردن تحلیل ما از زمان خطی است. برای مثال در یک جنگ (مانند جنگ ویتنام) اگر یک خط زمانی داشته باشیم که حوادث اتفاق افتاده را به ما نشان بدهد، بر طبق این نظریه وقایعی که رخ داده اند، ممکن است حادثه های متفاوتی را در کیهان های موازی رقم زند.
    Last edited by amir_dvb; 25-05-2010 at 10:33.

13. 5 کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در مورد جهان های موازی هم:
    اولین بار نظریه "جهان های موازی" (Parallel Universes) توسط فیزیکدانی به نام ایورت (Hugh Everett) در سال 1957 ارائه شد.
    طبق این نظریه تمام احتمالات ممکن واقعا اتفاق می افتند ولی هر کدام در یکی از جهان های موازی.
    مثلا اگر کسی بخواهد انتخاب رشته کند چندین انتخاب دارد
    (ریاضی،تجربی،انسانی،فنی و ...) و اگر مثلا رشته ریاضی را انتخاب کند، در 4 جهان موازی دیگر در رشته های دیگر درس میخواند!(در یک جهان که جهان خود ماست ریاضی میخواند، در جهان دوم تجربی میخواند، در جهان سوم انسانی میخواند و در جهان چهارم حتی درس نمیخواند!!)
    بنابراین با هر تغییر انسان یک جهان موازی به وجود می آید.
    حالا یه سوالی برام پیش اومده : اینطور که گفته شده با هر تغییری یک دنیای موازی بوجود میاد و هر احتمالی در یک دنیا شکل میگیره تعداد جهانها عملا بی نهایت میشه ! ...
    یعنی اینکه فرض کنیم دو نفر دارند یک مبارزه رزمی تن به تن انجام میدند ، مسئله فقط پیروزی و یا شکست این دو نیست ، مسئله در تک تک حرکات و تصمیمات اونهاست که اگه بر اساس قانون احتمالات بخوایم حساب کنیم عددهای نجومی بدست میاد و شاید هم بی نهایت باشه ... یعنی طرز شکست و پیروزی هم بی نهایت متفاوته ... اگه اینطور باشه که هر احتمالی توی یک دنیای موازی باشه همین یک مورد فقط جهانهای موازی بی نهایتی ایجاد میکنه که توی هر کدوم یک شکل مبارزه و یک شکل پیروزی یا شکست بوجود اومده ... یا مثلا قانون احتمالات درباره بازی شطرنج که با هر حرکتی دهها انتخاب دیگه بوجود میاد که به طور تصاعدی احتمالات رو زیاد میکنه ... حالا درباره یک جهان اگه با این تئوری بخوایم میزان احتمالات رو بررسی کنیم دیگه اصلا حرفش رو نمیشه زد ...
    یعنی هیچ قانونی جز قانون احتمالات برای جهانهای موازی وجود نداره ؟
    Last edited by DATAGOSTAR352; 26-05-2010 at 11:44.

15. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اين عكس ها ماله كجاست كدوم شهر ؟
    .
    اولی مربوط به کرج هست که من خودم اون رو گرفتم
    البته کرج زندگی نمیکنم
    دومی و سومی رو دوستی از پارس فرستاده که احتمالآ هم قلابیه
    می شه یه توضیحی بدید که اگر دقیقا این دنیا ها ی موازی ثابت شدند و دانشمندان می گویند دقیقا تو این زمان خاص یه فردی با همین ویژگی شما داره تو همین مکان ززندگی می کنه ولی حالا کیفیتشو نمی دونند نیست پس چی هست ؟؟؟؟؟
    این جهانها اثبات شدند و اگر بگردین من این مطلب رو اینجا قرار دادم
    در مشخصات ثبت شده که تاریخ گرفته شدن عکس ساعت 9 شب هست ... چطور دارید میگید مطمئنید ؟؟؟

به هر حال اگه اون ماه باشه ، حتما باید ساعت 9 شب می بوده ... چون ساعت 7 ماه به اون صورت در آسمان مشخص نیست .
    ببینید من عکس رو از نظر طولی بریدم تا حجمش کاهش پیدا کنه و عکس ها رو ساعت تقریبآ 9 شب سیو از کردم
    شاید به عنوان مشخصات این مورد ثبت شده
    هر عکسی در گوشه پایین سمت راست یا چپ(اگر تنظیم کنی که این دوستمون کرده)تاریخ و وقت گرفتنش ثبت میشه
    در اصل این عکس ها ساعت 7.15 ثبت شده
    امام در مورد وضعیت ماه
    راستش خودمم شک کردم!
    بالاخره انسان موجودی پیش بینی نشدنی هست و شاید این دوستمون یکم شیطنت کرده
    دوست دارم عکس اول رو هم نقد کنید
    این عکس رو خودم گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •