سلام
پس چرا دانلود نشود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستی حال ما رو بگیری اییییییییییییی کلک
4 ساعت ما رو سر کار گزاشتی ها
ولی بازم دمت گرم
سلام
پس چرا دانلود نشود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستی حال ما رو بگیری اییییییییییییی کلک
4 ساعت ما رو سر کار گزاشتی ها
ولی بازم دمت گرم
دوستان سلام
اول اینکه خواهش دارم این عکس های امضاهاتون رو یک مقدار کوچکتر و در صورت ممکن تعویض کنید ما آفریده نشدیم که تا ابد در غم امام حسین بمونیم این دنیا برای شادیه ، برای لذت ، برای کسب معرفت ، برای نیکی نه برای غم و غصه
در مورد فیلم هم باید بگم احتمال زیاد حقیقیه و اصلا کاره خوبی نکردید که اونو به معرض نمایش گذاشتید
این احتمال وجود داره بعد از مشاهده چنین فیلم هایی ارواح یا جن ها به سراغتون بیان و اذیتتون کنن و گاهی اوقات هم تسخیر
در مرتبه اول با نگاه فیلم اون جن رو به سمت خودتون جذب می کنید و در مرحله بعد با ترس از فیلم راه نفوذ رو برای جن باز می کنید و از نشانه های بارز این وضعیت میشه به ترس دائمی از جن اشاره کرد یعنی همیشه حضورش رو حس میکنید
من خودم تو کاره احضار جن بودم و از این بچه بازی ها نمی ترسم ولی با دیدن این فیلم صدمه شدیدی به روحم وارد شد و چیزی نمونده بود که حتی جن رو هم مشاهده کنم
عکس رو هم اصلا نگاه نکردم چون افراد زیادی از این طریق کشته شدن و دوست ندارم یکی از اونها باشم البته این به میزان ترس و قدرت روحی شما نیز بستگی داره
در اروپا سالیانه تعداد بیشماری جن گیری توسط پدران روحانی انجام میشه و یکی از ابزار های این کار آب مقدس هست نمی دونم از چی تشکیل شده
در ایران هم جن زدگی یک امر رایج محسوب میشه و معمولا توسط دعانویس ها به وسیله دعا یا مراسمی خاص مانند اونی که توی فیلم دیدید درمان میشه، البته طبق قانون های حکومت اسلامی حکم تمامی جن گیر ها مرگ میباشد و مدتی قبل هم یک جنگیر معروف در قم اعدام شد
پس بهتره از جن زده شدن خودتون جلوگیری کنید چون کسی درمانش نمیکنه
فیلم جنگیر یک فیلم بر اساس واقعیت هست که به مراتب از اون کلیپ وحشتناک تره و اگه کسی می خواد بدونه چطور جن گیری می کنن و اصلا فرد چطور جن زده میشه این فیلم رو نگاه کنه
در جواب این دوست عزیزمون و کسانی که همچین انتظارات و توقعاتی دارن در رابطه با این گونه مسائل... و تو این تاپیک هم زیاد مشاهده شد ... می خواستم مساله ای رو بگم ...
اولا که خب از نظر من جای تاسف داره برای کسایی که هدفشون رو این جور چیزها قرار میدن و به دنبال این ها هستن ( نظر شخصیمه امیدوارم کسی ناراحت نباشه ، نظر هر کس برای خودش محترمه )
ثانیا می خواستم جواب سوالتون رو بدم که چطور میشه این کار ها رو کرد ... البته راه های زیادی وجود داره اما من یه راه مناسب ! و تضمین شده ! پیشنهاد میدم بهتون ( ضامنش هم خود خداست ، چون خودش گفته)
و راه حلش هم در جمله ای هست که Ramin.badboy برای امضای خودشون قرار دادن :
الله
آنگونه مرا عبادت کن که تو را همچون خویش قرار دهم پس بگو باش تا باشد.
این یک حدیث قدسی هست ( گفته ی خدای بزرگ به پیامبرش که در قرآن نیومده )
اصل این حدیث در : کتاب بحار الانوار ( که یکی از کتابهای معتبر حدیث هست ) جلد 90 صفحه 376
یابن آدم انا اقول للشی کن فیکون اطعنی فیما امرتک اجعلک تقول للشی کن فیکون .
خدا خودش داره میگه ای آدم ! تو رو جوری قرار میدم مثل خودم ! همونطور که من تا اراده کنم چیزی به موجود بیاد ، سریع بلافاصله به وجود میاد ، کاری می کنم که تو هم همینطور باشی مثل من !!! به شرطی که !!! منو اون طور که بهت میگم عبادت کنی !!!
امیدوارم جواب سوال و در خواستتون رو گرفته باشین .![]()
وقتی میگن خواهرشون نوشته یعنی به قلم خواهرش بوده و ایشون اینجا تایپ کردن ! خیلی نا مفهوم بود از نظر شما که اینطوری سوال می پرسید ؟ ؟ ؟
همون روزی که این لینک ها رو گذاشت سالم بود و من همه رو دانلود کردم . اما ظاهرا الان سرورش مشکل پیدا کرده ... !
سلام حالت چطوره ؟
خیلی خوشحالم که اونقدر قلم زیبایی داره که شما فکر میکنی از جایی کپی کردم .
تو رو خدا این حرفا رو اینجا نزنین یعنی من که این فیلم و دیدم عکسش رو هم دیدم کارم تمومه؟؟؟ من از بدو تولد از جن و اینجور چیزا میترسیدم یه اتاق تاریک وحشتناک هم دارم که شبا توش تنها میخوابم اما اگه خودم رو بکشم از جیغ و داد هم صدام از اون اتاق بیرون نمیاد چیکار کنم جن نیاد سراغم البته من باهش ماجرا زیاد داشتم قبل خواب چه دعاهایی بجز آیه الکرسی پیشنهاد میکنید؟؟؟
Last edited by winter+girl; 22-01-2008 at 23:31.
ببخشید میشه یکم از استادتون توضیح بدین؟؟؟ چطور میشه باهاشون غیر مستقیم رابطه پیدا کرد؟؟؟ خواهشا توضیح کامل مرسی
سلام .
دکتر لونگ مینه دنگ . متاسفانه ایشون سه ماهی میشه که از دنیا رفتن . الان ما با روح ایشون در ارتباط هستیم .
حکمت معنوی m .e .l یا اگاهی ، بشریت ، عشق ، که شاخه ای از مطالعات فلسفی،معنوی است در سال 1989توسط پرفسور ، دکتر لونگ مینه دنگ در ایالات متحده بنیانگذاری شد . اکنون این نهاد توسعه یافته و در سطح بین المللی مطرح است . ماموریت این نهاد تحقیق ، مطالعه در زمینه های ارزشی و معنوی ، اگاهی و عشق برای خدمت کردن به بشریت است .
فلسفه معنوی m . e . l به سه سطوح اولیه ، متوسطه و پیشرفته تقسیم میشود . هر سطوح خود شامل پنج دوره میشود . سطح اولیه شامل مطالعه در باب چاکراهای بدن انسان و تکنیکهای درمانی است . سطح متوسطه شامل چاکرای ششم انسان ، قابلیت درمان از راه دور و یادگیری مشخصات و طرز استفاده از اهرام و مدل انتن هاست .سطح پیشرفته شامل قدرتهای پنهانی و بالقوه انسان است . همچنان که به مسائل مربوط به فلسفه و حکمت ، معنویت و نشانه برکات هوشمندی ، اگاهی و عشق می پردازد .
سطوح مطالعاتی بالاتر و دوره های لیسانس به بالا ( دوره های دانشگاهی ) : این برنامه شامل کوششهای بعمل امده تحقیقی و تمرینی فلسفه معنوی از جانب دانش پژوهانی است که پایه های پیشرفته را به اتمام رسانده اند .
لا حول و لا قوت الا بالله - سوره فلق.......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)