بله موجود هستش تو مپ لودر نسخه ی 1
از قضا یه تاپیکم به همین اسم داریم
بله موجود هستش تو مپ لودر نسخه ی 1
از قضا یه تاپیکم به همین اسم داریم
تاپیکش تو آدرسه زیره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیخام از گوشیهای نوکیا انتقاد کنم ولی اگه ماله ان73 رو هم فشار بدید یکمی محکم تر میبینید چی میشه البته نه خیلی زیاد خلاصه فقط ال سی دی این دو تا گوشی نوکیا اینطوری ولی ان 73 محافظ داره مثل ان95 ال سی دی خالی نیست فک میکنید چرا واسه ان 95 محافظ نذاشته؟؟؟؟
چرا؟ هیچ گوشی از این قبیل که حافظه داخلی خفنی داشته باشه و مموری نخوره در تاریخ به نام جوات ثبت نشده!
اصولا در تاریخ جواتی همیش اصل بر این بوده که هر گوشی اسمش سر زبونها باشه جوات میشه. مخصوصا اگر این گوشی نوکیا باشه. گوشی که قبل از اومدنش این همه طلبه داره بدون اگه بیاد به محض اینکه یه کم قیمتش افت کنه دیگه ....
یادمه n73 قبل از اومدنش که کسی نمیشناختش وقتی هم که اومد تا یه مدت طولانی کسی اصلا نمیدونست چیه ولی بعد اینکه n70 کاملا خز شد جماعت جواتها به n73 حمله کردن ... منظور اینه که n73 با اینکه تا مدتها تقریبا ناشناس بود الان وضعش اینه حالا برو حسابش n95 و n95 8 gb چی میخوان بشن...
من یه آدم پاکت پیسی باز بودم ..... ولی این مساله جواد شدن خیلی مسخره به نظر میرسه!!!!
من به ویندوز موبایل اعتقاد خاصی داشتم ... ولی نوکیا با سیمبینش ترکونده....جای تبریک داره
درضمن بالاخره هرچیزی بعد از یک نهایتا 2 سال ازرشش پائین میاد و همه میخرن......
جماعت ما چند دسته هستن:
1- موبایل باز ( بیکار و پول دار )(خرید جهت کلاس)
2- موبایل نیاز (هزینه در حد منطقی)(خرید جهت رفع نیاز)
3- متخصص و استفاده کننده حرفه ای (هزینه مهم نیست) (خرید جهت امکانات جدید و استفاده از تکنولوژی)
4- کلکسیونر (فوران مانی)(خرید جهت کلکسیون)
5- عالم بی پول (دارای علم مبایل نه خود مبایل) (همیشه در حصرت تکنولوژی)
زیاد سر این چیزا کل کل نکنین
برید یه sony z5 بخرین همه حال میکنن میگن این خود پدر مادر مبایل دارا بوده....کلاسش هم خفنه
سلام به همگی
یکی از دوست های من N95 داره و دنبال یه Convertor خوب برای فرمت های avi, mpeg, mp3 و ... میگرده
ممنون میشم اگه برنامه خوبی سراغ دارین لینکش رو بهم بدین
فکر کنم به بخش نرم افزار های مبایل مراجعه کنی بهتر باشه!!!!!
در مورد باطریش: چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن روزی دو بار باید شارژ شه درسته؟
درست نشده؟
8 گیگش چه جوری اونم باطریش همینطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)