تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 1404 اولاول ... 921421821881891901911921931941951962022422926921192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه marilyn manson beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به تمام دوستای خوبم،یه سوال؟
    بچه ها اگه ما از flash 0 , flash1 یک psp با فریمور 3.71-m33-2 بک آپ بگیریم بعدشم این بک آپ ها رو روی یه پی اس پی که هک نشده و به قولی جدید هست past کنیم جواب میده؟ در ضمن در مورد خرید رم منو راهنمایی کنید من امشب میرم تهران که slim بگیرم.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دستتون بابت wi fi پی اس پی درد نکنه . ممنون . آقا رسول من میخوام فایلها یه تصویری ، عکس و... شخصی خودمو کد کنم تا اگه پی اس پی رو دست کسی دادم که ببینه به اون فایلها دسترسی نداشته باشه ، خیلی ضروریه و شدیدا بهش احتیاج دارم البته اگه خطر جدی نداره .
    راستی تو بازی کربن میشه تو شهر آزادانه چرخ زد یا مثل موست وانتد همش تو یه جاده مشخص باید برونی ؟
    بهترين برنامه اي كه من تا حالا ديدم برنامه pspfiler هست شما با اين برنامه ميتونيد فرمت ها رو تغير بديد تا psp اون فايل رو نشناشه اگه شما توجه كرده باشيد اگر در كامپيوتر خود فرمت يه فيلم كه مثلا mp4 هست رو پاك و يا يه چيزي به اون اضافه كنيد مثلا mp41 اينجاست كه ديگه كامپيوتر اون فايل رو نميشناسه مگر اينكه شما اون 1 رو كه به اخر اون اضافه كرديد پاك كنيد يا كل فرمت رو يه بار ديگه بنويسيد با برنامه pspfiler شما ميتونيد اسم (پسوند) فايل رو تغير بديد به اين ترتيب كه از لينك زير برنامه رو دانلود ميكنيد سپس پوشه Filerرو دركپي ميكنيد واز داخل مموري psp برنامه رو اجرا ميكنيد بعد از اجراي برنامه با انتخاب زبان مورد نظر با دكمه دايره با صفحه اي رو برو ميشويد كه كل پوشه هاي موجود در مموري را براي شما نمايش ميدهد فولدري كه حاوي فايلها يي كه ميخواهيد مخفي كنيد را با زدن دكمه دايره انتخاب كنيد مثلا پوشه ويديو كه حاوي فايلي به نام fifa.mp4 هست (در مموري من) را با زدن دكمه ضربدر انتخاب كنيد سپس دكمه R را فشار دهيد در اينجا اسم فايل همراه با پسوند ان براي شما به نمايش در مي ايد با دكمه R به اخر نوشته برويد و پسوند را پاك ويا يك حرف دلخواه به ان اضافه كنيد وسپس اينتر را بزنيد واز برنامه خارج شويد حال به پوشه وديو رفته ميبينيد كه psp فايل را به نمايش نميگزارد چون ديگر پسوند فايل را نميشناسد حتي اگر psp به كامپيوتر هم وصل شود كامپيوتر فايل مورد نظر را نميشناسد براي نمايش فايل هم شما ابتدا بايد وارد اين برنامه شده و با تغير پسوند فايل به پسوند اصلي براي عكس به jpgو براي فيلم به mp4 فايل مورد نظر را به pspبشناسيد .
    ببخشيد اگه بعضي از جاها رو ممكنه اشتباه نوشته باشم ديروز داشتم توي ريكاوري دست ميبردم كه باتري psp تموم شد و حالا ديگه psp بالا نمياد بايد درستش كنم مشكلات اين برنامه هم يادم رفت بگم اگه شما مثلا 100تا عكس داشته باشي كار سخته ولي براي فيلم كه دوسه تا هست مشكل نيست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها اگه ما از flash 0 , flash1 یک psp با فریمور 3.71-m33-2 بک آپ بگیریم بعدشم این بک آپ ها رو روی یه پی اس پی که هک نشده و به قولی جدید هست past کنیم جواب میده؟ در ضمن در مورد خرید رم منو راهنمایی کنید من امشب میرم تهران که slim بگیرم.
    game150
    اين كارو نكن كه خطر ناكه حسن البته من امتحان نكردم از يه جا پرسيدم.

داره خودمونی میشه marilyn manson beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رم چیکار کنم یکی در مورد رم هر چه سریعتر راهنمایی کنه.چی بگیرم چه قیمتی باشه چه شکلی باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی پی اس پی ای که فریم ور اصلی هست نمی تونید flash 1 و flash0رو دستکاری کنید

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رم چیکار کنم یکی در مورد رم هر چه سریعتر راهنمایی کنه.چی بگیرم چه قیمتی باشه چه شکلی باشه؟
    من كه منتظرم كه اميررسا رم 4گيگ سنديسك بگيره تست كنه بعد اگر خوب بود بگه
    من تو تهران 4گيگشو گير نياوردم
    يه چيز ديگه هم اينه كه ميگن اگه روش زياد بريزي سرعتش مياد پايين ...
    اگر كسي تجربه كرده بگه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

میشه یکم بیشتر توضیح بدینباید چیکار کنم؟
    تو قسمت setting باید بری بعد یه جا داره برای restore default اونو بزن یه کم بگردی پیدا میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بچه ها يه سوال دارم . من الان رفتم بازي manhunt2 را خريدم حالا ميخام ببينم اگه بازي logan shadow را از روي رمم پاك كنم و manhunt رو بريزم بعد چند روزه ديگه دوباره logan shadow را بريزم و سوي هاي لوگان شدو را هم پاك نكنم بازي از همون جايي كه سيو بوده مياد ؟
    بله میشه مشکلی نداره برای همه ی بازی ها

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز بچه ها بالاخره psp خودمو فروختم به قیمت 190 هزار تومان model:value pack با قاب ترک برداشته البته ترکش از پیچ کنار speakerها بود به بالا البته به screen نرسیده بود و فریمور M33-2-3.71
    با یه رم 2GB تقلبی که فقط 100 MG اون کار میکرد در ضمن PACK مشکی رو بهش ندادم و در ضمن نزدیک به دو سال بود که داشتمش... تازه صفخش هم پر خش بود.
    راستی بچه ها من این هفته میحوام اسلیم بگیرم و در حدود 260 هزار تومان پول دارم .میتونم با این پول اسلیم با رم 4GB بگیرم؟
    راستی میشه یه روزی با PSP بازیهای PS3 رو بازی کرد؟
    در ضمن بازی HITMAN 4 برای PSP اومده یا نه؟
    ببحسید که زیاد حرف زدم...
    به کی فروختی بگو ما هم بریم بفروشیم

من که می خوام رم بگیرم 4گیگ بگیرم یا 2گیگ؟ قیمتهاشون چه جوریاست؟ خریدن 4گیگ در سرعت بازیها و اجرا شدن آنها در صورت پر بودن رم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    من یه رم 4 گیگ دیدم 37 تومن که خودم 2 گیگه اونو دارم که 18 تومنه تا حالا هم باهاش مشکل نداشتم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

جدید ترین نسخه ی psp filer که 4.1 هست اومده خیلی خوبه من تا حالا ازش باگ ندیدم تو سایته dl.qj.net یه سرچ بزنید پیدا میکنید حتما دانلود کنید خیلی بدرد میخوره

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

من كه منتظرم كه اميررسا رم 4گيگ سنديسك بگيره تست كنه بعد اگر خوب بود بگه
    من تو تهران 4گيگشو گير نياوردم
    يه چيز ديگه هم اينه كه ميگن اگه روش زياد بريزي سرعتش مياد پايين ...
    اگر كسي تجربه كرده بگه
    من مموري سان ديسك رو امتحان نكردم ولي سوني رو چرا خيلي سرعت بالايي داره واگه تا حلقم پرش كني هيچ مشكلي از جمله كند شدن براش پيش نمياد از نمايندگي سوني گرفتم با گارانتي مادامالعمر 4گيگ هست گرفتم 100تومان اينم عكسش همراه با اداپتور.

جدید ترین نسخه ی psp filer که 4.1 هست اومده خیلی خوبه من تا حالا ازش باگ ندیدم تو سایته dl.qj.net یه سرچ بزنید پیدا میکنید حتما دانلود کنید خیلی بدرد میخوره
    اگه شما توجه كرده باشي در پست 1912 من لينك دانلود اين برنامه رو گزاشتم بريد حال كنيد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •