تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 222 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان من عاشق بازی جنرال بودم یعنی از بچگی و همین حالاشم هستم.
    ولی اطلاعاتی در مورد مود و پچ های آپدیت و اینا ندارم هر چقدر پست هارو خوندم چیزی سر در نیاوردم.
    من تا ورژن 5 جنرال رو نصب کردم واقعا عالیه البته ورژن 4 واقعا زیادی تخیلی بود.مثلا usa کمانر چیف یا usa ازوت.
    و این چیزا ولی ورژن پنجی که من دارم همون کشور های ورژن 2 هستند ولی با ابزار جدید که واقعا عالیه فقط یک error میده به نام technical difficult که اینطور که من فهمیدم بایستی پچ های قبلی رو پاک میکردم و من کل بازی رو پاک کردم و فقط جنرال 1 و 2 و پچ پنجم رو نصب کردم.
    حالا یک سوال دارم بعد از این ورژنی که من دارم چه پچی هست که واقعا کامل و داستانی هم نباشه.
    ولی خیلی از کشور ها به خصوص ایران رو داشته باشه.یا بهتره بگم چه پچی هست که بعد از این ورژن 5 من اومده و من بازی نکردم و واقعا ارزش دارم مثلا همین ورژن های contra یا crazy mod و این چیزا چحوریه جالبته یا تخیلی و آخرین پچی که واسه جنرال اومده چیه.
    چون واقعا حس می کنم توی این زمینه از همه عقبم

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

راستی این ورژن پنجی که من دارم اسمش هست the last stand
    بعد از این ورژن های جدید چی اومده و چجور میتونم آنلاین بازی کنم اصلا سروری واسه آنلاین بازی کردن جنرال توی ایران هست.
    راستی یه چیز دیگه من نمیتونم این پچ آپدیت که مال آنلاین بازی کردن هست رو نصب کنم مشکل از چیه

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)

طر یقه نصب :

بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )

پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:

حجم:24.7 مگایایت

سستم پیشنهادی:

پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom

رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر

پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه

ساخت:تیم AFM RAYAN

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رفع اشکال :

لطفا پس از نصب فایل اصلی (فایل بالا ) بر روی بازی جنرال زرو ...این فایل 1 کیلو بایتی را دانلود و پس از اینکه آنزیپ کردید (از حالت فشر ده خارج کردید ) در پو شه جنرال زرو که بازی نصب است کپی پیس کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/QUOTE]

آقا من میتونم این رو رو general teh last stand نصب کنم تا گرافیک بازی بالاتر بره

2. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان من عاشق بازی جنرال بودم یعنی از بچگی و همین حالاشم هستم.
    ولی اطلاعاتی در مورد مود و پچ های آپدیت و اینا ندارم هر چقدر پست هارو خوندم چیزی سر در نیاوردم.
    من تا ورژن 5 جنرال رو نصب کردم واقعا عالیه البته ورژن 4 واقعا زیادی تخیلی بود.مثلا usa کمانر چیف یا usa ازوت.
    و این چیزا ولی ورژن پنجی که من دارم همون کشور های ورژن 2 هستند ولی با ابزار جدید که واقعا عالیه فقط یک error میده به نام technical difficult که اینطور که من فهمیدم بایستی پچ های قبلی رو پاک میکردم و من کل بازی رو پاک کردم و فقط جنرال 1 و 2 و پچ پنجم رو نصب کردم.
    حالا یک سوال دارم بعد از این ورژنی که من دارم چه پچی هست که واقعا کامل و داستانی هم نباشه.
    ولی خیلی از کشور ها به خصوص ایران رو داشته باشه.یا بهتره بگم چه پچی هست که بعد از این ورژن 5 من اومده و من بازی نکردم و واقعا ارزش دارم مثلا همین ورژن های contra یا crazy mod و این چیزا چحوریه جالبته یا تخیلی و آخرین پچی که واسه جنرال اومده چیه.
    چون واقعا حس می کنم توی این زمینه از همه عقبم

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

راستی این ورژن پنجی که من دارم اسمش هست the last stand
    بعد از این ورژن های جدید چی اومده و چجور میتونم آنلاین بازی کنم اصلا سروری واسه آنلاین بازی کردن جنرال توی ایران هست.
    راستی یه چیز دیگه من نمیتونم این پچ آپدیت که مال آنلاین بازی کردن هست رو نصب کنم مشکل از چیه

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

آقا من میتونم این رو رو general teh last stand نصب کنم تا گرافیک بازی بالاتر بره[/QUOTE]

سلام

اسم این ورژن های که عرض کردید مد هست مد ها پک های هستند که بازی را تعقییر می دند و عمو ما امکانات به بازی های اضافه می کنند لازمه به اطلاع شما بر سانم بازی جنرال تنها در یک شماره به نام جنرال یک درسال 2003 منتشر شد و جنرال زرو یک پک تکمیلی بر ای بازی جنرال ها بود و شر کت مذکور قصد دارد در سال 2013 شماره دو م این بازی را نتشر بکند ....
    خوب حالا بر گر دیم به بحث خودمون تا به امروز مد های زیادی بر ای بازی جنرالها تو لید شده شاید به جر ات بتوان گفت یکی از بر تر ین بازی های است که ا به امروز بیشتر ین مد بر ای آن ساخته شده که این عامل بنا بر اقر ار خود شر کت های سازنده بازی باعث شر و ع ساخت سری دو م این بازی شده ....
    بر ای آموزش نصب مد بفر ماید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و لازمه به استحضار بر سانم بله این بازی را می شود آنلاین بازی کرد بر ای آموزش و در یافت نرم افزار های مورد نیاز بفر ماید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ما به عشق این بازی این وب سایت را به و جود آوردیم و مجمو عه ای از بر تر ین مد ها را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر ای دو ستداران این بازی قر ار دادیم. در مورد سوال آخر تون بله این مد را می تونید روی اکثر مد ها قر ار بد هید (امتحان کنید امید وارم جو اب بده ) امید وارم موفق و شاد باشید

4. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام.
    من یک بار Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour را دانلود کردم. ولی متاسفانه از دستم رفت.
    به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم برای دانلود ولی لینکهای دانلود مشکل دار شدن. لینک مستقیم از کار افتاده. لطفا اگر امکان داره لینک دانلود رو درست کنید.
    سلام
    دو ست گرامی بله متاسفانه لینک دانلود مستقیم به دلیل محدو دیت دانلود به مشکل بر خورده و لی لینک غیر مستقیم از سایت : میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید

دو ستانی که اینتر نت پر سر عت دارند یا سر ور خصوصی دارند لطف کنند و این فایل بازی جنرالها را آپلود کننند تا همه دوستان بتو نند به راحتی در یافت کننند . متشکرم

6. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دو ست گرامی بله متاسفانه لینک دانلود مستقیم به دلیل محدو دیت دانلود به مشکل بر خورده و لی لینک غیر مستقیم از سایت : میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید

دو ستانی که اینتر نت پر سر عت دارند یا سر ور خصوصی دارند لطف کنند و این فایل بازی جنرالها را آپلود کننند تا همه دوستان بتو نند به راحتی در یافت کننند . متشکرم

آقا جواب من رو شما نمیدین دمتون گرم بابا

8. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقا جواب من رو شما نمیدین دمتون گرم بابا
    سلام مهدی جان پاسخ دادم که...

10. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام مهدی جان پاسخ دادم که...

رفیق فدات شم شما کجا نوشتی pm کردی یا نه همینجا نقل قول کردی چون کسی به من جواب نداد.
    راستی من این آنلاین بازی کردن رو درست کردم ولی همش پیغام میده ورژن شما با ورژن بقیه فرق داره.
    این ارور رو هم تقربا درست کردم ولی فقط اگه بگین چه ورژن های بعد از این last stand اومده و ورژنی که الان همه بازی می کنن چیه ممنون میشم

12. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر ای دانلود بازی زیبای جنرالها تنها 381 مگابایت

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

رفیق فدات شم شما کجا نوشتی pm کردی یا نه همینجا نقل قول کردی چون کسی به من جواب نداد.
    راستی من این آنلاین بازی کردن رو درست کردم ولی همش پیغام میده ورژن شما با ورژن بقیه فرق داره.
    این ارور رو هم تقربا درست کردم ولی فقط اگه بگین چه ورژن های بعد از این last stand اومده و ورژنی که الان همه بازی می کنن چیه ممنون میشم
    سلام سه تا پست بر و بالا پاسخ رو می بینی

14. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک سوال من الان چه ورژنی رو نصب کنم واسه آنلاین.
    من همه چیزم جوره جز اینکه همش پیغام میده ورژن شما با بقیه ی ورژن ها فرق داره.
    چه ورژنی رو نصب کنم که اصولا بازیکن توش زیاده راستی از برو بچ ایران هم کسی هست.یا ایران خودش سرور داره

16. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

18. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقا اینارو نصب کنیم توی پوشه ی بازی بسه دیگه آره
    بله البته بعد از نصب پک 1.04 یا همون آپدیت بازی ...

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------

یک سوال من الان چه ورژنی رو نصب کنم واسه آنلاین.
    من همه چیزم جوره جز اینکه همش پیغام میده ورژن شما با بقیه ی ورژن ها فرق داره.
    چه ورژنی رو نصب کنم که اصولا بازیکن توش زیاده راستی از برو بچ ایران هم کسی هست.یا ایران خودش سرور داره
    در هاماچی یا سرور های دیگه اغلب همه همون ژنرال زرو را با پک 1.04 بازی می کنند ولی اگه با دوستانتون مچ بشید می تونید مثلا هر جفتتن یا سه نفر یا ... همه کنترا را نصب کنید و لی باید دقت کنید که همه یک پچ رو بعد از اینکه پچ 1.04 را نصب کردید نصب کنید ... ایر ان سر ور نداره ولی همه با همون سر و ر های هاماچی و غیر ه بازی می کنند .....

20. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •