دستت درد نکنه بالاخره ما هم ایکس باکسی شدیم اومدیم قاطی باقالیا !! (شوخی)
تا حالا انقدر خوشحال نبودم.خیلی حس خوبیه. پس تا فردا که بخرم خدا حافظ...
دستت درد نکنه بالاخره ما هم ایکس باکسی شدیم اومدیم قاطی باقالیا !! (شوخی)
تا حالا انقدر خوشحال نبودم.خیلی حس خوبیه. پس تا فردا که بخرم خدا حافظ...
می شه چندتا بازی تاپ تو 360 رو معرفی کنیین،می خوام تفاوت رو با کامپیونر نوشون واقعا احساس کنم.مرسی
یادش به خیر ... یاد 2 سال پیش افتادم ... چقدر ذوق داشتم!!
Gears of War
Halo 3
PGR4
GTA IV
Ace Combat 6
Assassin's Creed
Call Of Duty 4
و ......................
دوستان یکی پیدا شده هالو ادیشن ساخت 2008 درایو سامسونگ ریجن یو سی رو میگه 350 نظرتون چیه؟من بیشتر به ادونچر و فوتبال و ماشینی علاقه دارم.در ضمن دوستان اگه میشه توی تهران و شهرستان شیراز جاهایی رو که کابل hdmi to hdmi و vga با کیفیت خوب و بدون نویز و سایه رو با قیمت مناسب میفروشن همچنین فنها رو 12 ولت میکنن و sm یا همون Shroud Mod هم انجام میدن بگن
payman جان،از راهنماییت ممنونم
سلام.
واقعا؟ خوب قیمت که خوبه... اما توجه کنید از هر کس و هر جایی کنسول نخرید ، معلوم نیست این طرف راست بگه یا نه ... ببینم اصلا از کجا مبخوایید بخرید ... در ضمن هنوز کنسول رو نخریده به فکر shroud کردن و 12 ولت کردن نباشید! این کنسول (هیلو ادیشن) مشکل گرمایی نداره اصلا. در ضمن اگه 12 ولت کردید، دیگه باید قید لایو بازی کردن رو بزنید!
خواهش میکنم دوست عزیز![]()
سلام
من يه xbox 360 گير اوردم هر كار ميكنم روشن نميشه .نو هست يكي از بچه ها از usa واسش اودن
كسي ميدونه واسه چي روشن نميشه؟
طرف تهرانه درست و راست بودنش رو نمیدونم ولی یکی از دوستان اونجا هست گفتم بهش جور شد بره کنسول رو تحویل بگیره نصف پول رو بده بعد ببر تست کنه بعد بقیش رو بده البته میده نکست جن تست کنه من زیاد علاقه ای به لایو ندارم ولی میخوام بدونم اگه اپتودیت برای بازی ها باید بازم باید به لایو وصل بشم یا میتونم از روی سایت خود 360 با پی سی دانلود کنم بعد بریزم رو 360؟
شما مطمئنی تمام سیم ها و کابل ها رو درست وصل کردی؟ احتمالا مشکل از همین جاست ... وگرنه دلیل نداره روشن نشه.
آپدیت ها رو هم میشه از لاو گرفت و هم از بازیهای جدید. ( بازیهای جدید که منتشر میشه، آپدیت رو در صورت منتشر شدن، دارن تو خودشون ).طرف تهرانه درست و راست بودنش رو نمیدونم ولی یکی از دوستان اونجا هست گفتم بهش جور شد بره کنسول رو تحویل بگیره نصف پول رو بده بعد ببر تست کنه بعد بقیش رو بده البته میده نکست جن تست کنه من زیاد علاقه ای به لایو ندارم ولی میخوام بدونم اگه اپتودیت برای بازی ها باید بازم باید به لایو وصل بشم یا میتونم از روی سایت خود 360 با پی سی دانلود کنم بعد بریزم رو 360؟
موفق باشید![]()
سلام خدمت دوستان بازی خور مثل خودم....سوالی داشتم اگه دوستان لطف کنن راهنماییم کنن..1_اینکه یه dvd بازی چطور میتونه به لنز دستگاه صدمه بزنه؟2_من از کجا بدونم که مثلا فلان dvd ممکنه به کنسولم صدمه بزنه3_اینکه مگه یه cd بازی برای یه فروشنده چقدر مایه میخوره که همه جا زیر 5 تومن نیست و ایا یه روزی میرسه که مثل ps2 سی دی بازی بشه دورو ور 1000_2000 تومن??
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)