تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 616 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعد اگه دانشگاه قبول شدیم باید این ربگ رو چیکار بکنیم؟!
    فکر کنم هیچی...خود دانشگاه به نظام وظیفه اطلاع میده و اعزامت لغو میشه.

2. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من 18 مهر امسال اعزامم.الان میخام یه رشته تو دانشگاه بین المللی انتخاب کنم.حالا با توجه به این که نتایج دانشگاه بین المللی اواخر دی اعلام میشه این 4 ماه باید برم خدمت بعد ترخیص بشم؟یا دانشگاه برای این مدت کاری میکنه؟

اگر هم دانشگاه کاری نمیکنه راه دیگه ای نداره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من 18 مهر امسال اعزامم.الان میخام یه رشته تو دانشگاه بین المللی انتخاب کنم.حالا با توجه به این که نتایج دانشگاه بین المللی اواخر دی اعلام میشه این 4 ماه باید برم خدمت بعد ترخیص بشم؟یا دانشگاه برای این مدت کاری میکنه؟

اگر هم دانشگاه کاری نمیکنه راه دیگه ای نداره؟
    میتونی بری نظام وظیفه یه دو ماهی عقب بندازی، باید بدو بدو بکنی تا بشه
    اگه نشد میری بعدش که دانشگاه قبول شدی ترخیص میشی

5. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان خواهش ميکنم يکي به اين پست شماره #1904 جواب بده!
    از يکي از اقوام پرسيدم ميگه بايد بري سربازي خواهش ميکنم جواب بدين ديگه دارم ديوونه ميشم يک بار ديگه اينجا متن رو قرار ميدم شايد يکي دلش به حال ما سوخت!

سلام بر همگی دوستان!
    من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
    راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
    حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟

اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
    سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
    ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
    اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!

سلام دوستان بار چهارمه که دارم ميگم يکي به منم کمک کنه ولي انگار يتيما واقعا يتيمند وهيچ کسي رو دارند!

به خدا بار پيجم يا شيشمه ولي هيچ کس به من جواب نميده انگار!

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

میتونی بری نظام وظیفه یه دو ماهی عقب بندازی، باید بدو بدو بکنی تا بشه
    اگه نشد میری بعدش که دانشگاه قبول شدی ترخیص میشی
    بیشتر از دو ماه نمیشه؟

درسته بالاخره باید برم ولی آدم زورش میاد واسه 3-4 ماه بره سربازی دوباره برگرده.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام دوستان خواهش ميکنم يکي به اين پست شماره #1904 جواب بده!
    از يکي از اقوام پرسيدم ميگه بايد بري سربازي خواهش ميکنم جواب بدين ديگه دارم ديوونه ميشم يک بار ديگه اينجا متن رو قرار ميدم شايد يکي دلش به حال ما سوخت!

سلام بر همگی دوستان!
    من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
    راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
    حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟

اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
    سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
    ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
    اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!

سلام دوستان بار چهارمه که دارم ميگم يکي به منم کمک کنه ولي انگار يتيما واقعا يتيمند وهيچ کسي رو دارند!

به خدا بار پيجم يا شيشمه ولي هيچ کس به من جواب نميده انگار!
    سلام دوست عزیز
    بهترین کار اینه که زنگ بزنی به مرکز مشاوره سازمان وظیفه همه چی رو خوب بپرس . انصافا خوب جواب می دن.
    شماره : 73941739 و 73941735 . ساعات پاسخگویی صبح از ساعت 7 تا 13:30 بعد اظهر 14:30 تا 18
    فقط ممکن زیاد اشغال باشه بگیر تا بلاخره بر دارن.
    موفق باشی

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بیشتر از دو ماه نمیشه؟

درسته بالاخره باید برم ولی آدم زورش میاد واسه 3-4 ماه بره سربازی دوباره برگرده.
    چرا نمیشه، با پارتی همه کار میشه کرد، البته بستگی به حال اون کسی که کار راه میندازه هم داره

10. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام

من یه سوال از دوستان داشتم . من متولد 1354 هستم و مدرکم هم فوق لیسانسه که در سال 1379 گرفتم و از اون موقع هم بیخیال سربازی شدم ولی خوب قید پاسپورت و ... رو هم زده بودم .
    حالا میخوام ببینم من اگر برم نظام وظیفه معاف میشم ؟ جریمه میشم ؟ سربازم ؟ الانم سن پدرم بالای 59 ساله و تک پسر هستم با دو خواهر که یکیشون ازدواج کرده .

ممنون

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام

من یه سوال از دوستان داشتم . من متولد 1354 هستم و مدرکم هم فوق لیسانسه که در سال 1379 گرفتم و از اون موقع هم بیخیال سربازی شدم ولی خوب قید پاسپورت و ... رو هم زده بودم .
    حالا میخوام ببینم من اگر برم نظام وظیفه معاف میشم ؟ جریمه میشم ؟ سربازم ؟ الانم سن پدرم بالای 59 ساله و تک پسر هستم با دو خواهر که یکیشون ازدواج کرده .

ممنون

ازدواج كردين دوست من..؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سلام

ممنون
    متولدین 1354 اینارو معاف کردن که البته اونایی که نرفته بودن سربازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •