Huawei E3276
Sent from my LT25i
Huawei E3276
Sent from my LT25i
چقدر بد شده اينترنت شبانه ايرانسل! اول که 10 گيگ بود بعد زورکی کردنش 20 گيگ الان کردنش ساعتی! هی گرون تر و بی کفيت تر...قبلاً شايد ميشد با 2 تومن 20 گيگ رو گرفت ولی الان با دو تومن 10 گيگم نميشه..ساعتيشم الکی ميگه نا محدوده ظاهراً 20 گيگه منظورش که اونم چون ميدونه پر نميشه گفته نا محدود!
اون رنگ چراغ رو غلط ترجمه کردن رنگ باید سیان یا همان آبی فیروزه ای باشه برای نسل چهار و نسل سه دوال کریر نتیجه تست هم در صورتی که دقیقا موقعیت محل تست با دقت سانتیمتر یکی باشه و به یک سرور یکسان وصل شده باشید قابل مقایسه است و نباید مودم با افتادن ساده عیب کنه
به نظر شما اتصال مستقیم مودم با usb به لپ تاپ باعث کاهش سرعت آپلود به 3 مگ نشده؟،اگه مودمو به روتر وصل کنم و بعدش با لن به لپ تاپ وصل کنم سرعت آپلودش مثل گوشی به 20 مگ می رسه؟چون تقریبا" از یک جا تست کرده بودم.با تشکر![]()
چرا سرعت دانلود 3G شبانه ایرانسل رو سرورهای خارجی این قدر فاجعه است؟ :|
رو داخلیها راحت تا ۱ مگابایت هم میره ولی خارج از ۱۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیره، صاف کرد ما رو![]()
باید یکی باشه اگر هم که امکاناتش موجوده که با تست جواب قطعی بدست میاد
بدلیل کمبود پهنای باند اینترنت هست.
واضح نیست..ولی میتونه 2G ایرانسل رو باند 900 و 1800 هم باشه..ولی بیشتر بهش میخوره رایتل باشه!
شماها جدی به این میگین 4g؟ والا مال من فقط آیکونش میاد الانم که حتی تو سایتهای فارسی هم نمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)