تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1919 از 4105 اولاول ... 919141918191869190919151916191719181919192019211922192319291969201924192919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,181 به 19,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب از کجا بدونم وارد غیبت شدم یا نه دوست عزیز؟
    اگر مشکل نظام وظیفه داشتید اصولا دانشگاه نباید اجازه تحصیل به شما میداد ... درهر صورت جهت اطمینان از امور مشمولین دانشگاه سوال کنید

tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

snow patrolداداش تورو خدا اگه سوالمو دیدی جواب بده.از صبح نمیدونم چم شده.جام اینجوریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دمت گرم بابت جوابت مرسی

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه بار براش تاریخ اعزام زدن که رفته به رای کمیسیون اولی اعتراض زده اونا هم تاریخ اعزام رو کنسل کردن این سومین باری ــه که میره کمیسیون
    حالا چه طور , با این شرایط ممکنه براش برای تاریخ 19 بهمن اعزام بزنن ؟
    من شنیدم تقسیمات تا یه تاریخ خاصی انجام میشه بعد از اون تاریخ اعزام ها و تقسیمات میمونه برای سری بعدی 10 روز قبل از اعزام هم اصولا باید برگه سفید بیاد
    این بنده خدا بد جوری مونده تو مخمصه ! این بار اگه بهش اعزام بزنن میخواد بره تهران شکایت کنه برای همین فرجه میخواد
    پ.ن : میشه به دفتر رهبری شکایت کرد ؟ یا به دفتر رئیس نظام وظیفه ؟ چون از شواهد بر میاد باز این بنده خدا رو اعزام میزنن و معاف نمیکنن ! 8 سال سابقه بیماری + بستری در بیمارستان و هزار جور مدرک هم داره
    این جوری هم که میگه این بنده خدا رو اصلا تو کمیسیون معاینه نمیکنن ! فقط به اسم بیماریش نگاه میکنن سر در نمیارن و اعزام میزنن !
    تاریخ اعزام رو کنسل کردن یا به تعویق انداختن ؟ اگر از قبل برای 11 تاریخ نزده باشن احتمالش خیلی خیلی کمه برای برج 11اعزام بشه

برای شکایت هم رییس نظام وظیفه ملاقات مردمی داشت قبلا الان نمیدونم چه روزی هست میتونید تماس بگیرید و بپرسید

tapatalk

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تاریخ اعزام رو کنسل کردن یا به تعویق انداختن ؟ اگر از قبل برای 11 تاریخ نزده باشن احتمالش خیلی خیلی کمه برای برج 11اعزام بشه

برای شکایت هم رییس نظام وظیفه ملاقات مردمی داشت قبلا الان نمیدونم چه روزی هست میتونید تماس بگیرید و بپرسید

tapatalk
    برای 19 آذر تاریخ اعزام زده بودن که این رفت به رئیس نیروی انتظامی استان شکایت کرد و رئیس نامه داد به نظام وظیفه که اونا هم تاریخ اعزام رو به کل کنسل کردن و برای کمیسیون عالی وقت دادن که اونجا باز این بنده خدا رو زدن بیمارستان و الان باز برای یه ماه بعد وقت کمیسیون عالی دادن
    فکر نکنم برای برج 11 براش تاریخ اعزام زده باشن چون از پلیس +10 جویا شده که گفتن هیچ تاریخ اعزامی زده نشده فقط وقت کمیسیون ها زده شده
    ایشالله کار به شکایت و ملاقات مردمی نکشه ولی اگر کسی از وقت این ملاقات مردمی خبر داشت یه ندا به من بده
    تشکر از شما دوست عزیز برای پاسخ هاتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا ببخشید من خیلی سوال می پرسم
    سوالم اینه ادم گواهی فعال در کادر بسیج داشته باشه(کارت بسج فعالم دارم ای یه چیز دیگس) تاثیری در اموزشی یا خدمت داره؟
    سوال دیگم اینه اگر اموزشی برا نیروی انتظامی بیوافتم کل خدمت هم نیروی انتظامی باید خدمت کنم؟
    ممنونم از بزرگوارانی که برادرانه پاسخ می دن.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ین جوری هم که میگه این بنده خدا رو اصلا تو کمیسیون معاینه نمیکنن ! فقط به اسم بیماریش نگاه میکنن سر در نمیارن و اعزام میزنن !

بیماریش چی هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان، من ٠١ بودم رفتيم وسايل گرفتيم(گرچه رسما هيچي نداشتن) و گفتن شنبه بياين، بچه هاي تهران هم گفت به جز روزاي نگهباني بقيه روزها ساعت ٤:٣٠ ميرن خونه تا فردا صبح! برخوردشونم خيلي خوب بود و مودبانه، كلا كه هركي ٠١ افتاده بره حال كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

14

سلام
    کسی قبل از اعزام کسری خدمت جبهه پدرش با برگه اعزام گرفته ؟ تونسته جایی ثبتش کنه؟
    آیا پلیس +10 ثبت میکنه ؟
    اگه الان نگیرم سال بعد ممکن برش دارن یا بازم کمترش کنند ...
    Last edited by dahar; 24-12-2013 at 13:52.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بیماریش پوستی ــه یه اسم خارجکی هم داره
    دکتره تو بیمارستان هم برای بیماریش توضیح نمینویسه ! دفعه قبل فقط یه خط نوشته بود اونم فقط اسم بیماری + کلمه شدید تمام ! جالبیش اینجاست همین دکتره , دکتر خودش هم هست ! چند ساله پیش همین میره ولی دریغ از یه ذره کمک ! حتی چیزاهایی رو که خودش میگه رو هم نمینویسه مثلا به این پسر عمو ـی من میگفت بیماریش مزمن و مقاوم به درمان ــه درمان قطعی نداره حتی اینا رو نمینویسه میگه شما به من نمیتونید بگید چی بنویستم چی ننویسم
    متاسفانه تو شهر ما زیاد اهمیت قائل نیستن حتی معاینه ساده هم انجام نمیدن !
    Last edited by ittools; 24-12-2013 at 14:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •