اگر مشکل نظام وظیفه داشتید اصولا دانشگاه نباید اجازه تحصیل به شما میداد ... درهر صورت جهت اطمینان از امور مشمولین دانشگاه سوال کنید
tapatalk
اگر مشکل نظام وظیفه داشتید اصولا دانشگاه نباید اجازه تحصیل به شما میداد ... درهر صورت جهت اطمینان از امور مشمولین دانشگاه سوال کنید
tapatalk
snow patrolداداش تورو خدا اگه سوالمو دیدی جواب بده.از صبح نمیدونم چم شده.جام اینجوریه![]()
دمت گرم بابت جوابت مرسی![]()
تاریخ اعزام رو کنسل کردن یا به تعویق انداختن ؟ اگر از قبل برای 11 تاریخ نزده باشن احتمالش خیلی خیلی کمه برای برج 11اعزام بشه
برای شکایت هم رییس نظام وظیفه ملاقات مردمی داشت قبلا الان نمیدونم چه روزی هست میتونید تماس بگیرید و بپرسید
tapatalk
برای 19 آذر تاریخ اعزام زده بودن که این رفت به رئیس نیروی انتظامی استان شکایت کرد و رئیس نامه داد به نظام وظیفه که اونا هم تاریخ اعزام رو به کل کنسل کردن و برای کمیسیون عالی وقت دادن که اونجا باز این بنده خدا رو زدن بیمارستان و الان باز برای یه ماه بعد وقت کمیسیون عالی دادن
فکر نکنم برای برج 11 براش تاریخ اعزام زده باشن چون از پلیس +10 جویا شده که گفتن هیچ تاریخ اعزامی زده نشده فقط وقت کمیسیون ها زده شده
ایشالله کار به شکایت و ملاقات مردمی نکشه ولی اگر کسی از وقت این ملاقات مردمی خبر داشت یه ندا به من بده
تشکر از شما دوست عزیز برای پاسخ هاتون![]()
اقا ببخشید من خیلی سوال می پرسم
سوالم اینه ادم گواهی فعال در کادر بسیج داشته باشه(کارت بسج فعالم دارم ای یه چیز دیگس) تاثیری در اموزشی یا خدمت داره؟
سوال دیگم اینه اگر اموزشی برا نیروی انتظامی بیوافتم کل خدمت هم نیروی انتظامی باید خدمت کنم؟
ممنونم از بزرگوارانی که برادرانه پاسخ می دن.![]()
بیماریش چی هست؟ین جوری هم که میگه این بنده خدا رو اصلا تو کمیسیون معاینه نمیکنن ! فقط به اسم بیماریش نگاه میکنن سر در نمیارن و اعزام میزنن !
سلام دوستان، من ٠١ بودم رفتيم وسايل گرفتيم(گرچه رسما هيچي نداشتن) و گفتن شنبه بياين، بچه هاي تهران هم گفت به جز روزاي نگهباني بقيه روزها ساعت ٤:٣٠ ميرن خونه تا فردا صبح! برخوردشونم خيلي خوب بود و مودبانه، كلا كه هركي ٠١ افتاده بره حال كنه
سلام
کسی قبل از اعزام کسری خدمت جبهه پدرش با برگه اعزام گرفته ؟ تونسته جایی ثبتش کنه؟
آیا پلیس +10 ثبت میکنه ؟
اگه الان نگیرم سال بعد ممکن برش دارن یا بازم کمترش کنند ...
Last edited by dahar; 24-12-2013 at 13:52.
بیماریش پوستی ــه یه اسم خارجکی هم داره
دکتره تو بیمارستان هم برای بیماریش توضیح نمینویسه ! دفعه قبل فقط یه خط نوشته بود اونم فقط اسم بیماری + کلمه شدید تمام ! جالبیش اینجاست همین دکتره , دکتر خودش هم هست ! چند ساله پیش همین میره ولی دریغ از یه ذره کمک ! حتی چیزاهایی رو که خودش میگه رو هم نمینویسه مثلا به این پسر عمو ـی من میگفت بیماریش مزمن و مقاوم به درمان ــه درمان قطعی نداره حتی اینا رو نمینویسهمیگه شما به من نمیتونید بگید چی بنویستم چی ننویسم
متاسفانه تو شهر ما زیاد اهمیت قائل نیستن حتی معاینه ساده هم انجام نمیدن !
Last edited by ittools; 24-12-2013 at 14:16.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)