از دیروز پورت udp برا بازی world of tank مشکل پیدا کرده ( مخابرات ) : کسی این مشکل و داره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دیروز پورت udp برا بازی world of tank مشکل پیدا کرده ( مخابرات ) : کسی این مشکل و داره ؟
کسی در مورد سرویس های نامحدود مخابرات اطلاعی داره ؟ سرویس نا محدودی داره که سرعت دانلود مساوی و یا بالای 70 بده؟
قیمتش چنده ؟
ممنون گفت بررسی می کنیم خبر میدیم
آقا تا همارا راه بیوفته بیزیم اورامیزی شختَ آپارار
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 252 147 Attenuation (0.1 dB): 270 137 Output Power (0.1 dBm): 187 124 Attainable Rate (Kbps): 12652 1271
آهالی محترم پی سی ورلد
نویز همون SNR هست ؟
روی چند باشه مطلوبه ؟
از یه طرف نه میشه بازی کرد نه میشه تو نت چرخید چون سایتی نمونده!موندم این پینگی ر. که دارم کجای دلم بزارم
نه میشه از طرف خودمون اینترنت رو تحریم کنیم چون به نعف اون بالایی هاست نه اگه هم می خری باز به نعف اوناست چون پول می ره تو جیبشون و..... ملا داریم تو این مملکت یه مرگ تدریجی رو سپری می کنیم
دوست من باید حضوری بری. 10 گیگ منو خورده بودن. تلفنی چند بار گفته بودم و برام فرم پر کرده بودن ولی خبری نشد.
بالاخره حضوری رفتم گفتن اصلا فرمی ثبت نشده. بعد از کلی بالا پایین رفتن و کمی سروصدا کردن برام 10000000 کیلو بایت شارژ به طور دستی اضافه کردن.
بنظر من هم باید حضوری بری تلفنی درست و حسابی کسی جواب نمیده و فقط میگن که ما اینجا ثبت می کنیم تا بررسی کنن
اصلا جایی اطلاع رسانی کردن ما نفهمیدیم؟
مکالمه من و پشتیبان:
من : سلام
پشتیبان:سلام
من: امروز از ساعت 6.5 تا 9 دانلود داشتم
پشتیبان:خب
من: ساعت 8.5 اینترنتم قطع شد
من: رفتم سایت دیدم شارژم کم شده
من: مگه ساعت رایگان تا 9 نبود؟
من: پس چرا شارژم کم شده؟
پشتیبان:چون تا 7 رایگان بود.
من: از کی؟
پشتیبان:1 فروردین
من: چرا اطلاع رسانی نکردین؟
پشتیبان:خب چیکار کنم؟
من : شما بگین من چیکار کنم؟
پشتیبان: بیاین مرکز آزادی شکایت کنین!
من :
پشتیبان :
شما رفتی شکایت کنی؟
حوصله داریا....الان 4 گیگ منو خوردن یه آبم روش....ولی هنوز حوصله ندارم برم اونجا ببینم چه خبره....![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)