تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1919 از 2365 اولاول ... 9191419181918691909191519161917191819191920192119221923192919692019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,181 به 19,190 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبح بخیر و ممنون
    یعنی تفاوت کاملا مشهودی داره ؟!
    کلا با مارک کن وود حال نمیکنم ! اگه میشه یه پایونر بم معرفی کنید حالا کمی بالاترم بود موردی نداره
    اگه با آمپ محاسبه کنیم کلا چقدر درمیاد برام ؟! موندم چه کنم

مرسی
    کاملا اصلا شک نکن.اسپیکر خوب با امپلیفایر خوب و پخش خوب هست که ست و مچ میشه و در نهایت صدای خوب ازش شنیده میشه.
    اتفاقا پخشهای کن وود خیلی بهتر از پایونیر هستند.
    با پایونیر هم معرفی کردم دیگه.6750BT هم هست 395تومن.
    تو پست 19154 با امپ و متعلقات به ریز قیمت عرض کردم خدمتت.
    همین ست شما رو (کامپوننت+آمپلی+کواکسیال گلیدن) رو ماشین آقا مرتضی با آیدیه Wiera هفته پیش نصب کردن.البته کامپوننت RS100 و یه پله بالاتر از m-line هست.
    امروز هم قراره برای علی آقا Ali_ab بگیرم و بفرستم اصفهان.

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پوزش میخوام، میخواستم بدونم میشه برای 8650BT دموهای گوناگون دانلود کرد و ریخت؟ کلا براش آپدیت هست؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید شرمنده--توی باند ویونیت چه پارامترهای مهم هستند--باید موقع خرید لحاظ شوند..منظور مشخصات فنی است---تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید شرمنده--توی باند ویونیت چه پارامترهای مهم هستند--باید موقع خرید لحاظ شوند..منظور مشخصات فنی است---تشکر
    سلام
    غیر از توان RMS بالا Sensitivity بالا داشته باشه QTS پائین داشته باشه حدود 0.5 که تو منوال یه اسپیکر خوب این اعداد موجوده.
    متریال مصرفی از جنس مرغوب باشه. ووفرهای کاغذ /فوم خیلی خوش صدا هستند.بسگت الومینیوم برای دفع گرما خیلی خوبه.رابر از جنس لاستیک و اسپایدرهای Nomex

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام آقا حمید .
    داداش من باند عقبم پاره شد . هدیونیتم هم مناسب نیست . یه پخش نهایتا 350 تومن بهم معرفی میکنی ؟ یکی هم تا 250 تومن . ترجیحا 3 جفت خروجی rc . بلوتوث . یو اس بی . اندروید ... خلاصه بهترین از نظر کیفیت صدا . بعد یه سوال
    خروجی RCA چهار ولت با دو ولت فرقشون توی چیه ؟ کیفیت صدا ؟

به جفت باند هم میخوام منتها چون ساب دارم و آمپ 4 کانال قوی موندم چه کنم . یه جفت بانو 6982 کنوود دارم خیلی قدیمیه ( زیرخاکی ) .الانم شنیدم هیلکس یه باند کیفیتی زده خیلی خفته و جنسش فایبر گلاسه و اینا e69x . به نظرت کنووده بهتره ک دارم یا هیلکسه رو بگیرم ؟
    برای باند جلو 405 کمترین قیمت باندی ک فرکانس های وسط و بالا رو اجرا کنه چیه ؟ بدون بیس باشه
    Last edited by vestlaif; 10-11-2015 at 01:21.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید .
    داداش من باند عقبم پاره شد . هدیونیتم هم مناسب نیست . یه پخش نهایتا 350 تومن بهم معرفی میکنی ؟ یکی هم تا 250 تومن . ترجیحا 3 جفت خروجی rc . بلوتوث . یو اس بی . اندروید ... خلاصه بهترین از نظر کیفیت صدا . بعد یه سوال
    خروجی RCA چهار ولت با دو ولت فرقشون توی چیه ؟ کیفیت صدا ؟

به جفت باند هم میخوام منتها چون ساب دارم و آمپ 4 کانال قوی موندم چه کنم . یه جفت بانو 6982 کنوود دارم خیلی قدیمیه ( زیرخاکی ) .الانم شنیدم هیلکس یه باند کیفیتی زده خیلی خفته و جنسش فایبر گلاسه و اینا e69x . به نظرت کنووده بهتره ک دارم یا هیلکسه رو بگیرم ؟
    برای باند جلو 405 کمترین قیمت باندی ک فرکانس های وسط و بالا رو اجرا کنه چیه ؟ بدون بیس باشه
    سلام
    تو رنج 350 فکر نکنم پخش کامل گیرت بیاد. 4750BT ارزونترین پخش پایونیره که بلوتوث داره ولی دو خروجی داره.حالا که داری هزینه میکنی درست و خوب هزینه کن که بعدا پشیمون نشی. یه کن وود 7056 بگیر فوق العادس.570-80
    اگر ساب ووفر داری دیگه سراغ بیضی نرو.
    امپتون چیه؟آمپ 4 کانال؟
    من پیشنهادم دو جفت کامپوننت RS165 گلیدن هست. جفتی 500 تومن بی نظیر میشه صدات.
    اگر فکر میکنی باید ارزونتر بگیری گلیدن M165 هم خیلی خوبه. اونم جفتی 360 تومن.
    و از همه اینا بهتر این هست که یه جفت SQX165 جلو نصب کنی عقب رو طاقچه هیچی ساب هم تو صندوق.700 تومن هم قیمتش هست و کلا یه جفت شرکت موجود داره.
    کیفیت صدای همه این موارد که عرض کردم رو تضمین میکنم براتون.البته باید باز آمپتون رو بودن چیه.آمپلیفایر نقش بسیار بسیار مهمی رو بازی میکنه در کیفیت و دقت موزیک.
    در مورد Pre Out ولتاژ پخشها هم عرض کنم که پخشهای های ولت نویز درشون کمتر هست و از طرفی چون گین خیلی باز نمیشه فشار و لود روی آمپلیفایر هم کاهش پیدا میکنه.پس هرچقدر پخش ولتاژشش بالاتر باشه بهتره.

9. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

بعد از اینکه حسابی مزاحم وقت اقا حمید عزیز شدم با مشورت ایشان لوازم زیر رو سفارش دادم که در مدت کمتر از یک روز به دستم رسید
    کواک mc609
    امپ ml95.4
    کامپوننت m165

حمید خان بابت زحماتی که متقبل شدید بی نهایت سپاسگزارم
    موفق باشید

11. 6 کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    تو رنج 350 فکر نکنم پخش کامل گیرت بیاد. 4750BT ارزونترین پخش پایونیره که بلوتوث داره ولی دو خروجی داره.حالا که داری هزینه میکنی درست و خوب هزینه کن که بعدا پشیمون نشی. یه کن وود 7056 بگیر فوق العادس.570-80
    اگر ساب ووفر داری دیگه سراغ بیضی نرو.
    امپتون چیه؟آمپ 4 کانال؟
    من پیشنهادم دو جفت کامپوننت RS165 گلیدن هست. جفتی 500 تومن بی نظیر میشه صدات.
    اگر فکر میکنی باید ارزونتر بگیری گلیدن M165 هم خیلی خوبه. اونم جفتی 360 تومن.
    و از همه اینا بهتر این هست که یه جفت SQX165 جلو نصب کنی عقب رو طاقچه هیچی ساب هم تو صندوق.700 تومن هم قیمتش هست و کلا یه جفت شرکت موجود داره.
    کیفیت صدای همه این موارد که عرض کردم رو تضمین میکنم براتون.البته باید باز آمپتون رو بودن چیه.آمپلیفایر نقش بسیار بسیار مهمی رو بازی میکنه در کیفیت و دقت موزیک.
    در مورد Pre Out ولتاژ پخشها هم عرض کنم که پخشهای های ولت نویز درشون کمتر هست و از طرفی چون گین خیلی باز نمیشه فشار و لود روی آمپلیفایر هم کاهش پیدا میکنه.پس هرچقدر پخش ولتاژشش بالاتر باشه بهتره.
    پخشی ک معرفی کردید رو دیدم ممنون . راستی حمید آقا شما خودتون میتونید از پس تنظیماتش بر بیاد ؟
    من زیاد بودجه ندارم خیلی زور بزنم الان بتونم این پخش رو بخرم . در اینصورت مجبورم فعلا همون کواک 6982 کننود رو بندارم روی ماشین آمپ هم ads 1800 وات ک اونم زیرخاکیه قدیمیه . یه ساب 307 . قدرت بیس رو با 307 درحد زمینلرزه خوب میگیرم ولی الان کیفیت خیلی داره فدای قدرت میشه . از اونجایی هم ک بودجه خیلی محدوده یکم باند e69x قلقلکم میده . به نظرتون برای کیفیت این باند رو بگیرم ؟ یا اینکه کلا با همین سیستم خودم سر کنم تا کامپونت ببندم ؟ حالا حالا امکان این همه خرج رو هم ندارم شرمنده
    راستی این مخش کننود 7056 یه تنظیم شنیدم داره ک هر خروجی قابلیت hpf میده . اینطوری میتونم فقط باند های جلو رو بیسشون رو قطع کنم و صدای وسط و زیر رو پخش کنن ؟
    بعد اینکه شما فروشگاهتون کجاست ؟یا کجا نصب میکنید ؟
    ممنون

13. این کاربر از vestlaif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخشی ک معرفی کردید رو دیدم ممنون . راستی حمید آقا شما خودتون میتونید از پس تنظیماتش بر بیاد ؟
    من زیاد بودجه ندارم خیلی زور بزنم الان بتونم این پخش رو بخرم . در اینصورت مجبورم فعلا همون کواک 6982 کننود رو بندارم روی ماشین آمپ هم ads 1800 وات ک اونم زیرخاکیه قدیمیه . یه ساب 307 . قدرت بیس رو با 307 درحد زمینلرزه خوب میگیرم ولی الان کیفیت خیلی داره فدای قدرت میشه . از اونجایی هم ک بودجه خیلی محدوده یکم باند e69x قلقلکم میده . به نظرتون برای کیفیت این باند رو بگیرم ؟ یا اینکه کلا با همین سیستم خودم سر کنم تا کامپونت ببندم ؟ حالا حالا امکان این همه خرج رو هم ندارم شرمنده
    راستی این مخش کننود 7056 یه تنظیم شنیدم داره ک هر خروجی قابلیت hpf میده . اینطوری میتونم فقط باند های جلو رو بیسشون رو قطع کنم و صدای وسط و زیر رو پخش کنن ؟
    بعد اینکه شما فروشگاهتون کجاست ؟یا کجا نصب میکنید ؟
    ممنون
    سلام
    علی جان مبارکتون باشه. بنده هم انجام وظیفه کردم. انشاءالله صدای خوبی بگیری
    =================================================
    من متاسفانه تنظیمات کن وود رو بلد نیستم. البته پیشنهاد میکنم کلا فلت گوش بدی.
    همونطور که عرض کردم سراغ بیضی نرو. صبر کن تا کامپوننت بگیری.
    من فروشگاه ندارم.کلا شغلم این نیست.فقط براتون تهیه میکنم و اگر نصب هم خواستین بکنید معرفیتون یکنم به نصاب خوب

15. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام حمیدجان کامپ m165قدرت و پرتاب صداش و کیفیتش بیشتره یا هلیکسe62میدونم از لحاظ قیمت باید با rsمقایسه بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •