ببخشید دیر جواب دادم. نبودم . تو 10 تلاش کردم 2 تا روستا گرفتم ولی اخرش یکی را از دست دادم تو 12 3 روستاه شدم تو هر دو تا ورد تغییر ترایب دادم رفتم تو ترایب های تو 10 رفتم ~RD~ و تو 12 رفتم UDTR.
ببخشید دیر جواب دادم. نبودم . تو 10 تلاش کردم 2 تا روستا گرفتم ولی اخرش یکی را از دست دادم تو 12 3 روستاه شدم تو هر دو تا ورد تغییر ترایب دادم رفتم تو ترایب های تو 10 رفتم ~RD~ و تو 12 رفتم UDTR.
ببخشید میون بحثای حرفه ایتون. این نوبل کردن یعنی چی دقیقا؟
در ضمن یه تشکر کنم از همه دوستانی که منو تا اینجا ساپورت کردن.
امیدورام تو بازی موفق باشین![]()
نوبل کردن یعنی فرآیندی که یه روستا رو تصاحب میکنید.
برای این کار باید نوبلمن داشته باشید.
نوبل کردن تو بازی: در بازی در حالت عادی با نیرو های عادی فقط شهر غارت و صدمه می بیند برای گرفتن روستا باید اکادمی بسازید و بعد در اکادمی نوبل من بسازید .در لول 3 که اخرین لول اکادمی است حداکثر 3 نوبلمن می شود ساخت نوبلمن وظیفش کاهش لولایتی ( اتحاد و همبستگی با حاکم تو دیکشنری گفته اگر اشتباه گفتم ببخشید ) و معمولا با 4 بار نوبل من فرستادن پشت سر هم روستا نوبل می شود و تحت مالکیت شما در می اید .و لولایتی از 100 درصد است که هر ساعت در صورت کاهش توسط نوبل من و بسته به سرعت ورد افزایش می یابد.
mstf666 جان ببخشید من بعد از فرستادن جواب شما را دیدم.
Last edited by zed2; 09-02-2008 at 23:59.
ممنونم متوجه شدم. تو هلپ بازی رفته بودم ولی چیزی ننوشته بود.
خوب من حالا حالا ها مونده تا به اونجا برسم انگار
در هر صورت ممنون
الان به شدت داره خوابم می یاد من رفتم بخوابم کاری داشتین بزنین فردا بخونم
راستی این صفا با من قهر بود ؟
من نفهمیدم این علامت مثبتی که کنار اسمم تو اینجا میاد معنی اش چیست؟مال من است یا مال یکی دیگر؟
شب بخیر دوستانamiralib, M a r y a m, zauos
![]()
لعنتی تو 10 بهم حمله شده خودش از اون استاد هاست و ترایبش اصلا متحد یا بی طرف نداره و موندم چی کار کنم
شب بخير عزيز .... خوب بخوابي .....
راستي كسي مياد ورلد جديد فقط 13-14 .....!
amiralib خواب تعطیل شد وضعیت قرمز است نیرو هاش احتمالا توش Heavy cavalry است از لحاظ زمانی چک کردم. از ان قوی هاست شانس بیارم تلفات ندم. والا اگر تو 10 نوبل شم شاید برم 14 یا 13
قهطی وقت بود نصف شب حمله کرده
Last edited by zed2; 10-02-2008 at 00:29.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)