به نظرمن توقزوین باشه برامون بهتره چون ظاهرا پیکانیها توقزوین تیمشون زیادخوب نیست![]()
به نظرمن توقزوین باشه برامون بهتره چون ظاهرا پیکانیها توقزوین تیمشون زیادخوب نیست![]()
تفنگچی یا فشنگچی ؟!سال بعد امیدوارم علاوه بر غلامرضا رضایی وتفنگچی![]()
آقا کسی بازیهای بعدی ذوب آهن تا آخر فصل رو به ترتیب داره ؟
قبلا بازی هرسه تاتیم تواینجا گذاشته شده بود. کلا ذوب آهن غیرازمابازی سختی نداره وهمش باته جدولیا بازی داره.
شنبه 03/ 12/ 87
هنوز هم باخت ماله منه!
دیروز(پنجشنبه) صبح چند ساعتی باشگاه بودم، دوتا فیلم تماشا کردم،اول بازی خودمان درشیراز را و بعد مسابقه پاس - سایپا درباره بازی با مقاومت حرف هایم را پس از بازی همانجا زدم.
الان هم روی همان حرف ها اصرار دارم که ما ده درصد ازآنچه باید باشیم هم نبودیم.
صلاح نبود تا بعد از بازی در شیراز با بچه ها حرف بزنم اما در تمرین پنجشنبه نیم ساعتی صحبت کردم.
یادتان هست گفتم هر مسابقه ما تاپایان فصل یک فینال محسوب می شود؟ این موضوع را به بچه ها یاد آور شدم.
یعنی صددرصد اطمینان دارم که بازی به بازی شرایط خاص تری داریم و باید مقابل هرحریف برنامه و تدبیر ویژه ای داشته باشیم.
هرچند همین حالا باید روی این مساله تاکید کنم که باخت تیم مال منه ، آن مقطع اول فصل هم گفتم برد اول خواست خداست و تلاش بچه ها و باخت از اشتباهات منه، ممکن است درکارم اشتباه داشته باشم.
هیچ وقت منکر اشتباه نمی شوم بلکه باید در شرایط سخت ایرادات را به حداقل رساند.
من هم باید بیشترکار کنم و دراین شرایط دشوار و حساس کاری کنم که از این پس لطمه ای به تیم وارد نشود.
به هر حال بزرگترین تیم های دنیا می بازند اما آنچه اهمیت دارد رویکرد تیم ها پس از این شکست هاست.
خیلی امیدوارم از باری مقابل پاس دوباره به شرایط آرمانی و ایده آل برگردیم و می دانم با تلاش بچه ها این مساله دور از دسترس نیست.
منظورت فشنگچي نيست؟(بازيكن صبا)![]()
حالامن یه اشتباه کردم شما پشت سرهم بزنید توسرمن
پارازیت الان نشون داد فیروز کریمی تومصاحبه اش کولاک کردبعیده که 90نشون بده امام چندبار گفت که قانون اشتباه داوری جزیی ازبازیه انقدر گفت که داودعابدی هم ناچارشد بگه برنامه ما اینقدرزمان نداره که تمام صحبتهای فیروز رانشون بده به خاطرهمین یک جمله
![]()
ساعت دو شب دارم از خنده میترکم. فیروز کریمی عجب آدم باحالیه ها... مخصوصا اون آخرش که گفت یه عرضی دارم : دی
آخ ديشب خدا مردم از حرفاي فيروز كريمي.
خودشو زده بود به خواب و هر چي فردوسي پور ميگفت، اونم هي ميگفت شما در مورد چي صحبت ميكنيد.
خدايا اين فيروز كريمي رو از ما نگير. تنها خوشيه زندگيمون همينه![]()
youtube mizare [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jo0n.
manam nadidam.
donbalesh migardam age peyda kardam mizaram inja
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)