ریتو طبق سرویسی که میگیری میدن..مثلا 256 ریتش 341...ریتو که الکی نمیدن طبق سرویس خودت میدن
ریتو طبق سرویسی که میگیری میدن..مثلا 256 ریتش 341...ریتو که الکی نمیدن طبق سرویس خودت میدن
اس ان آر هم مال کیفیت خطه...همه میدونیم هر چقدر snr بالا باشه خطت بیشتر میکشه...الان من دقیقا نفهمیدم منظورت چی بود خط سامی تا 11 مگ میکشه؟ یا ریتش 11 مگه!که محاله!!
Last edited by amiralon; 12-12-2014 at 23:23.
ببخشيد انتظار داري با ريت 341سرعت 250كيلوبايت بگيري؟معلومه كه نميشه اول بايد ريتت بالا باشه
نه میدونم ریت 341 همون 34-35 دانلود هست...ولی خوب ریتو طبق سرویس فعلی میدن...مثلا من برم 2 مگ بگیرم بعد 2 ماه برگردم رو 256..سرعتم هم بشه 170 با عقل جور میشه آیا؟! اینا این همه نتو محدود کردن از آی پی گرفته تا قانونی شدن سرعتو اینا... یعنی اینقدر خنگولن و این چیزو نمیدونن؟ به نظرت؟!
اگه به تور يكي از اپراتور ها بخوري خب معلومه كه ريتتو پايين مياره
اره خیلی خوب شده بود دلم براش تنگ شدهدلیل خوب شدنش هم این بود که تراکم کاربر روش کم شده بود
پس با این حساب فایده ای نداره دوساعت هم ریست کنیم 37 نمیاد![]()
فرشاد یکی از بچه های همین تاپیک هست که ایپیش روی تک رقمی ها قفل شده ولی میگه پینگم زیر 200 نمیاد , دیگه ما که ایپی بهتر از تک رقمی نداریم
همین 2.185.2x خودمون هم صبح ها پینگش میاد حدود 140
این نشون میده که ایپی ها و گیت وی ها مشکلی ندارن و مشکل از مخابراته که تعداد زیادی کاربرو چپونده توی یه رنج ایپی و جای نفس خور نذاشته![]()
برا من كه شبا عالي ميشه هر چقدر به ساعت 2نزديكتر ميشيم سرعت و پينگ بهتر ميشه با اون ipهايي كه بهت گفتم
کدوم ip سرعتش خوب میشه؟
2.185.31 و 2.185.30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)