تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1918 از 4105 اولاول ... 918141818181868190819141915191619171918191919201921192219281968201824182918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,171 به 19,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آقا ما از خدمت شریف سربازی برگشتیم
    من که 1/10 اعزام بودم.تا رفتیم وسایل رو بهمون دادن و بر گشتیم. گفتن برین 20 ماه بیاین.یعنی 19 روز دیگه.
    اصن اصل حال بوداااا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از راهنمایهاشون
    یک سوال دارم که ممنون می شم هرکی رفته اموزشی جواب بده
    من یک مقدار از نظر بدنی ضعیف هستم یعنی 10 تا بشین پاشو برم عضله پام بد جوری می گیره دیگه نمی تونم یا اگر یکم بدوم نفسم بد بالا میاد
    با ادما مثل من اونجا چیکار می کنن؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از راهنمایهاشون
    یک سوال دارم که ممنون می شم هرکی رفته اموزشی جواب بده
    من یک مقدار از نظر بدنی ضعیف هستم یعنی 10 تا بشین پاشو برم عضله پام بد جوری می گیره دیگه نمی تونم یا اگر یکم بدوم نفسم بد بالا میاد
    با ادما مثل من اونجا چیکار می کنن؟
    هیچ کاری نمیکنند دوست من فوقش دو تا نگهبانی
    اصلا به خودتون فشار نیارید هرجا نتونستید برنید کنار بگید نمیتونم خلاص

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    یکی مث این دوستمون که بالا گقت بهمون گفتن برین بیستم ماه بیاین، میخواستم بدونم این 20 روز مرخصیه جز اموزشی حساب میشه یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان.لطفا هرکی اطلاعات کافی داره سریعا جواب منو بده.خواهش میکنم.دار از استرس منفجر میشم.من متولد 23آذر 1371هستم و بهمن ماه 89وارد دانشگاه شدم.مقطع کاردانی.اما متاسفانه درسم به دلایل مشکلاتی که داشتم زیاد طول کشیده و تر بعد ترم هفتمدرسم رو من میشه که 10واحد دارم و دیگه تمومه.حالا میخواستم بدونم من بعد از تموم کردن کاردانیم در طول هفت ترم میتونم کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم و درسم رو ادامه بدم یا نظام وظیفه اجازه نمیده؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان به یکی از فامیل های نزدیک ( فامیل دور نه ها ) وقت کمیسیون عالی برای سوم بهمن دادن دیپلم داره یه جورایی از دانشگاه انصراف هم داده میخوام ببینم اگه این بنده خدا رو دوباره معاف از رزم کنن امکان داره 19 بهمن اعزام بشه ؟ یا وقت کمه میمونه برای 19 اسفند ؟ میخوام ببنم پرونده تقسیمات 19 بهمن تو نظام وظیفه کی بسته میشه ؟ خلاصه تا یه تاریخ مشخصی تقسیمات مشخص میشه دیگه
    Last edited by ittools; 24-12-2013 at 11:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دارم از استرس میمیرم.یکی از کار بلادا جواب بده خدا خیرتون بده

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان به یکی از فامیل های نزدیک ( فامیل دور نه ها ) وقت کمیسیون عالی برای سوم بهمن دادن دیپلم داره یه جورایی از دانشگاه انصراف هم داده میخوام ببینم اگه این بنده خدا رو دوباره معاف از رزم کنن امکان داره 19 بهمن اعزام بشه ؟ یا وقت کمه میمونه برای 19 اسفند ؟ میخوام ببنم پرونده تقسیمات 19 بهمن تو نظام وظیفه کی بسته میشه ؟ خلاصه تا یه تاریخ مشخصی تقسیمات مشخص میشه دیگه
    پرونده بهمن نهایتا تا 18 دی باز بشه بعدش خیلی بعیده که کسی اعزام بشه برای بهمن مگر این که اطلاعاتش در سیستم از قبل ثبت شده باشه و نظام وظیفه منتظر نظر کمسیون باشه

سلام دوستان.لطفا هرکی اطلاعات کافی داره سریعا جواب منو بده.خواهش میکنم.دار از استرس منفجر میشم.من متولد 23آذر 1371هستم و بهمن ماه 89وارد دانشگاه شدم.مقطع کاردانی.اما متاسفانه درسم به دلایل مشکلاتی که داشتم زیاد طول کشیده و تر بعد ترم هفتمدرسم رو من میشه که 10واحد دارم و دیگه تمومه.حالا میخواستم بدونم من بعد از تموم کردن کاردانیم در طول هفت ترم میتونم کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم و درسم رو ادامه بدم یا نظام وظیفه اجازه نمیده؟
    اگر از نظر نظام وظیفه و دانشگاه وارد غیبت نشده باشید مشکلی نیست و میتونید درستون رو ادامه بدید .

یه سوال دیگه :
    یکی مث این دوستمون که بالا گقت بهمون گفتن برین بیستم ماه بیاین، میخواستم بدونم این 20 روز مرخصیه جز اموزشی حساب میشه یا نه؟
    بله عزیز جز خدمت حساب میشه
    از روز اول کنتور میندازه

tapatalk

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خب از کجا بدونم وارد غیبت شدم یا نه دوست عزیز؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پرونده بهمن نهایتا تا 18 دی باز بشه بعدش خیلی بعیده که کسی اعزام بشه برای بهمن مگر این که اطلاعاتش در سیستم از قبل ثبت شده باشه و نظام وظیفه منتظر نظر کمسیون باشه
    یه بار براش تاریخ اعزام زدن که رفته به رای کمیسیون اولی اعتراض زده اونا هم تاریخ اعزام رو کنسل کردن این سومین باری ــه که میره کمیسیون
    حالا چه طور , با این شرایط ممکنه براش برای تاریخ 19 بهمن اعزام بزنن ؟
    من شنیدم تقسیمات تا یه تاریخ خاصی انجام میشه بعد از اون تاریخ اعزام ها و تقسیمات میمونه برای سری بعدی 10 روز قبل از اعزام هم اصولا باید برگه سفید بیاد
    این بنده خدا بد جوری مونده تو مخمصه ! این بار اگه بهش اعزام بزنن میخواد بره تهران شکایت کنه برای همین فرجه میخواد
    پ.ن : میشه به دفتر رهبری شکایت کرد ؟ یا به دفتر رئیس نظام وظیفه ؟ چون از شواهد بر میاد باز این بنده خدا رو اعزام میزنن و معاف نمیکنن ! 8 سال سابقه بیماری + بستری در بیمارستان و هزار جور مدرک هم داره
    این جوری هم که میگه این بنده خدا رو اصلا تو کمیسیون معاینه نمیکنن ! فقط به اسم بیماریش نگاه میکنن سر در نمیارن و اعزام میزنن !
    Last edited by ittools; 24-12-2013 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •