تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1918 از 2199 اولاول ... 9181418181818681908191419151916191719181919192019211922192819682018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,171 به 19,180 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    یکی از اشنایان ما میخواد وایمکس مبین نت بگیره به من گفته یه پرس و جویی بکنم ببینم خوبه یا نه منم گفتم اینجا بپرسم

تو این سایت مبین نت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت ها رو زده مثلا این طرح :
    طرح درخواستی

این الان با مودم هست یا نه ؟اگر بدون مودم هست قیمت خود مودم چنده ؟
    اگر بعد 6 ماه راضی نبودیم مودم میگیرن پولش و پس میدن ؟
    وضعیت سرعت در روزانه و شبانه به چه صورت هست ؟
    روزانه هم همون سرعت ارائه میده یا شبا که رایگان هست واقعی میشه ؟ مثلا اکثر شرکت ها همه سرعت ها حتی 128 در طول روز حتی دو یا 4 مگ میبندن ... مبین نت هم همینطوره ؟

پیشاپیش ممنون
    برای بار اول فقط می تونید اون طرح های 420 و 490 و 350 هزارتومنی رو انتخاب کنید (برای سرعت 512)که مودم هم روش هست تفاوت قیمت بخاطر نوع متفاوت مودم هاست روشون کلیک کنید توضیح داده

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    یکی از اشنایان ما میخواد وایمکس مبین نت بگیره به من گفته یه پرس و جویی بکنم ببینم خوبه یا نه منم گفتم اینجا بپرسم

تو این سایت مبین نت
    قیمت ها رو زده مثلا این طرح :
    طرح درخواستی
    512

۲۴ گیگابایت ۶ ماهه B1409 هر گیگابات اضافه : ۷۰,۰۰۰ ریال

این الان با مودم هست یا نه ؟اگر بدون مودم هست قیمت خود مودم چنده ؟
    اگر بعد 6 ماه راضی نبودیم مودم میگیرن پولش و پس میدن ؟
    وضعیت سرعت در روزانه و شبانه به چه صورت هست ؟
    روزانه هم همون سرعت ارائه میده یا شبا که رایگان هست واقعی میشه ؟ مثلا اکثر شرکت ها همه سرعت ها حتی 128 در طول روز حتی دو یا 4 مگ میبندن ... مبین نت هم همینطوره ؟

پیشاپیش ممنون

کلاً مبین‌نت مودم مجانی (البته در ظاهر مجانی چون عملاً پولش رو بصورت کلی می‌گیره) رو توی طرحهای ویژه یا بعضی از طرحهای خاص بهتون می‌ده. برای مثال اگه مودم می‌خواهید با همین سرعت بایستی طرح P1102 رو بردارین که ۳۵۰.۰۰۰ هزار تومن هست. اگه مودم رو بهتون بفروشن دیگه ازتون پس نمی‌گیرن مگه در شرایط سخت اینترنت که قبول کنن مشکل از طرف اونهاست. مثل مواقعی که دکل محل شما رو جمع کنن و برید توی منقطه قرمز. البته بعضی از شرکتهای نمایندگی گویا مودم اجاره می‌دن که به نظر می‌یاد همچین هم نمی‌صرفه.

در مورد سرعت باید بگم که مثل تخم‌مرغ شانسی کاملاً شانسی هست. یعنی داریم اینجا کسانی در حد ۱۰۰٪ از مبین‌نت راضی هستن و براش قسم می‌خورن و داریم کسانی که اگه محیط فوروم اجازه می‌داد بدترین فحشها رو بخاطر سرعت و قطعی و نوسان کیفیتش نثار مبین‌نت می‌کردن. بعضی وقتها حتی طبقات یک ساختمون یا پنجره‌های یک واحد مسکونی بین قطع و وصل خط می‌تونه تاثیر بذاره. برای همین بهتره که قبل از خرید از یه نمایندگی اکانت تست بگیرید که مطمئن بشید وضعیت‌ براتون خوب هست یا نه.

اما سوای موقعیت باید گفت که ترافیک منطقه هم توی سرعت شما موثر هست. برای همین اگه منطقه‌ شلوغی داشته باشید به احتمال زیاد در ساعات اوج ترافیک مثل ساعتهای مجانی شبها، سرعت واقعی از اسمی کمتر می‌شه. البته کلاً مبین‌نت توی سرعت اکثراً جوری هست که سرعت واقعی کمتر از سرعت اسمی هست، ولی با یک تبصره. یعنی اگه کسی طرح ویژه برداره، گویا برای حال دادن بهش، سرعت رو بیشتر می‌بندن. اما با تموم شدن اون طرح اون اکانت هم می‌شه مشابه باقی اکانتهای عادی

4. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وایییییییییییییی بچه ها برای اولین بار امشب رفتم تو تایپک شرکت شاتل سرعت هاشون یک مگ بود ماشالله

من به خدا به همین سرعت مبین نت 250 هم راظیم ولی نامردا همینو ازم گرفتن و اوردن سرعتمو پایین چرا اینا اینجورین؟؟؟؟ حداقل این مبین نت نامرد طرح 9 مگ هم بذاره....حالا باش که گرونه میگیریم چون چاره ای دیگه ای نداریم که شاتل که نمیتونم بگیرم یعنی تو شهر ما نمیشه..الان دیگه گریم گرفته مبین نت خیلییییییییییی خیلسیییییی زیاد ظالمه هیچوقت نمیبخشمشونننننننننننننننن ننننننننننننننننننننن به خدا ادم نباید بگه مرگ بر امریکا باید بگه مرگ مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مبین نت که طرهای قبلی رو هر کدوم یک گیگ اضافه کرده و گرونتر داره میده به جای اینکه بیاد طرح های جدید بیاره اومده سر مردم کلاه بزاره فکر کرده مردم مثل خودش خ..... هستن
    تمام شرکتهای اینترنتی سرعتهای 4 مگ و 8 مگ اوردن جز مبین نت هیچ کسی هم زورش به این شرکت نمیرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

بچه اگه من همزمان با Xbox آنلاین بازی کنم و در همون زمان با کامپیوتر تا نصف سرعت دانلودم شروع به دانلود کنم تاثیری توی پینگم داره .یعنی امکان داره پینگم توی ایکس باکس بالاتر بیاد و نتونم بازی کنم؟(سرعت دانلود 50/60 برا بازی با XBOX کافی فقط نباید پینگم بالا بره).

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این مبین نت چرا اینطوری هستش. طرح ۶ ماهه ۱۲ گیگ که سریع ۱۲ گیگش تمام شد در صورتی که اصلا دانلود نمیکنم فقط فیس بوک و وب پیچ چک میکنم. الانم ۲ گیگ شارژ کردم تا که اینترنت کانکن کردم و گوگل کروم باز کردم ۱ مگابایت استفاده کرد؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟؟ مگه یه صفحه باز کردن چقدر حجم میخوره؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مبین نت چرا اینطوری هستش. طرح ۶ ماهه ۱۲ گیگ که سریع ۱۲ گیگش تمام شد در صورتی که اصلا دانلود نمیکنم فقط فیس بوک و وب پیچ چک میکنم. الانم ۲ گیگ شارژ کردم تا که اینترنت کانکن کردم و گوگل کروم باز کردم ۱ مگابایت استفاده کرد؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟؟ مگه یه صفحه باز کردن چقدر حجم میخوره؟؟؟

یه مقدارش برمی‌گرده به سرعت‌تون که دو مگابیت هست و زودتر از باقی سرعتها می‌تونه اکانت رو بخوره و تموم کنه. اما بیشترش برمی‌گرده به ذات ویندوزهای جدید و برنامه‌های اونها که روز به روز بیشتر به همیشه آنلاین بودن عادت می‌کنن. برای مثال الان IE 11 که جدید اومده رو همچین ساختن که دیگه دکمه آفلاین نداره و به محض باز شدن، آنلاین می‌شه و شروع می‌کنه به مصرف. مشابه اون تعداد برنامه‌هایی که اون پشت آنلاین هستن هم زیاد شده. از برنامه‌‌های مولتی‌مدیا بگیرید تا برنامه‌هایی مثل Nero یا حتی درایور پرینتر و مشابه.
    البته برای خارجی جماعت این قضیه مشکل نیست چون برای اونها سرعتهای یک یا دو مگابیت شده مثل دایال‌آپ و کمتر کسی می‌ره سراغشون. اما برای ما ایرانیها شاید تنها راه چک مرتب برنامه‌هایی هست که پشت پرده مشغول مصرف هستن و باید دسترسی مدام به اینترنت رو ازشون گرفت.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

یه مقدارش برمی‌گرده به سرعت‌تون که دو مگابیت هست و زودتر از باقی سرعتها می‌تونه اکانت رو بخوره و تموم کنه. اما بیشترش برمی‌گرده به ذات ویندوزهای جدید و برنامه‌های اونها که روز به روز بیشتر به همیشه آنلاین بودن عادت می‌کنن. برای مثال الان IE 11 که جدید اومده رو همچین ساختن که دیگه دکمه آفلاین نداره و به محض باز شدن، آنلاین می‌شه و شروع می‌کنه به مصرف. مشابه اون تعداد برنامه‌هایی که اون پشت آنلاین هستن هم زیاد شده. از برنامه‌‌های مولتی‌مدیا بگیرید تا برنامه‌هایی مثل Nero یا حتی درایور پرینتر و مشابه.
    البته برای خارجی جماعت این قضیه مشکل نیست چون برای اونها سرعتهای یک یا دو مگابیت شده مثل دایال‌آپ و کمتر کسی می‌ره سراغشون. اما برای ما ایرانیها شاید تنها راه چک مرتب برنامه‌هایی هست که پشت پرده مشغول مصرف هستن و باید دسترسی مدام به اینترنت رو ازشون گرفت.
    اینم بگم که اونا علاوه بر داشتن سرعت های بالا
    ترافیک بالایی هم دارن.برای همینم همیشه آنلاینن
    وگرنه همین دو مگ ما رو هم اگه نامحدودش کنن و سرعت خودشو بدن
    همه حال میکنیم و فک میکنیم که یه اتفاقی توی کشور افتاده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینم بگم که اونا علاوه بر داشتن سرعت های بالا
    ترافیک بالایی هم دارن.برای همینم همیشه آنلاینن
    وگرنه همین دو مگ ما رو هم اگه نامحدودش کنن و سرعت خودشو بدن
    همه حال میکنیم و فک میکنیم که یه اتفاقی توی کشور افتاده
    بیخود هم نیست که روز به روز زندگیشون بیشتر و بیشتر آنلاین می‌شه چون تقریباً جایی نیست که برن و دور از اینترنت واقعاً پرسرعت و البته ارزون نباشن.
    درست هم گفتین چون اگه اینترنت دو مگابیت بدون محدودیت و سکته باشه، راحت می‌تونه خیلی‌ جاها رو آنلاین کنه. یعنی مثلاً می‌شه بیشتر فیلمهای یوتیوب رو با کیفیت نسبتاً خوب بدون سکته آنلاین تماشا کرد. شکی نیست که خارجی جماعت بیکار نبودن بیان این همه مدل تلویزیون هوشمند و دستگاه ویدیو آنلاین بسازن که مردم بدون نیاز به IDM و برنامه‌های مشابه، بتونن آنلاین فیلم و کلیپ نگاه کنن. اینقدر هم اینترنت راحت و ارزون باشه که ذخیره همه برنامه‌ها براشون نصرفه، چون با یک اشاره مجدد در دسترشون خواهد بود.
    Last edited by ninipc; 06-12-2013 at 01:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت همه شما دوستان بنده تازه وارد هستم
    آقا یه مشکلی که من دارم اینه که الان چند روز سرعت مبین نت من اومده پایین وحشتناک بطوری که دیگه شبا دانلود اصلاً ندارم ! طرح 2048 12 گیگ دارم شبا 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشتم اما الان بزور 300 مگ دانلود میکنم
    با سرور های مختلف هم چک کردم یه صفحه نت هم باز نمیکنه !!! در ضمن اون ایمیل های کذایی که میگفت مصرف کماکان دامه دارد اینا هم برام اومده بود ، میخواستم ببینم بچه ها شماها مشکلی ندارین؟! من افتضاحست یه دو هفته میشه!

RSSI : -70.58dBm
    CINR Reuse1 : 16.75dB
    CINR Reuse3 : 17.36dB

دقیقاً بین 234 تا 254 کیلوبیت دریافت داشتم اما الان 20 تا 30 کیلوبیت شده ، بنده مشهد هم ساکن هستم ، متشکر میشم راهنمایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •