Sent from my SM-N900 using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
عمو اون عکسی که گذاشتی عشق منه ناموس منه تو امضا شما چیکا میکنه؟
خودت قضیه رو ناموسی کردیا
![]()
ای بابا عجب بدبختی داریما !!!
5 دقیقه مونده به 1 دیدم کلا تلفن قطع شد !!!
مسخره !! 20 دقیقه طول کشید تا همه اتصالات رو چک کنم !!
ولی هیچی!!!
الان هم که وصل شده دان استریم در حد فاجعه !!!
اصلا نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم![]()
الان ساعات رایگان مخابرات چنده؟
هی زرت و زورت حجم کم میکنه دیوانم کرد![]()
1700 شارژ داشتم از ساعت 6.5 تا 9 دانلود گذاشتم ساعت 8.5 قطع شد رفتم سایت دیدم شارژم شده 30 مگ!!!
مگه رایگان مخابرات هم جمعه ها تا 9 نیست؟
خط مسی زیاد ظرفیت نداره بیشتر از 20 مگ آپ نمیکنه....به امید روزی که خطوط تلفن یا حداقل ADSL نوری بشن تا 150 مگ آپ میکنن....
دقیقا" 500 مگ بیشتر از 8 مگ بازه ....اونم واسه بلیپ خطه....البته سیم کشی خونه همونطور که قبلا" عکسشو گذاشته بودم یه کم وضعش خرابه که اگه بتونم یه 300 ،400 تومنی خرج کنم حل میشه...ولی 300،400 تومن آدم بیاد واسه ADSL خرج کنه یه کم خریته....با اون پول چه چیزا که نمیشه خرید....
برا من همین که بیشتر از سرعت دایل آپ میده کافیه....به قول دختر خالم که گفت برام اینترنت ثبت نام کن فقط پرسرعت باشه ها....پر سرعت....
البته میخوام یه دوره 128 نا محدود بخرم ببینم چه طوریه...ولی چون سرعتاشونو فعلا" بالا نیاوردن ارزش نداره....
نزن میدم یه دوری میزنی فردا....![]()
مثل اینکه 7 روز هفته از 1-7 هستش
من هر شب همون 9 گیگ رو دانلود میکنم
امشب ولی به خاطر قطعی 8.5 گیگ دانلود کردم
آره دیگه جمعه ها هم تا ساعت 7ه. منم یه بار همین وضعیت دچار شدم![]()
مودم من آپدیت شد ولی فرقی به حالش نکرد
باید d link 2750u بگیری
سفید بگیر مشکی ها اکثرا مشکل دارن![]()
برای خاور میانه همون me.1.07 هستش که روی مودم نصب هست
من میخواستم یه منطقه دیگه رو نصب کنم ببینم فرقی به حال مودم میکنه که اصلا هر کاری کردم نصب نشد و ارور داد
من نمیدونم تو این دنیا چرا هر چی سی...کی قرخ ایماله وار منه نیه راس گلیر !!! نیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 02-05-2014 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)