تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1918 از 3745 اولاول ... 918141818181868190819141915191619171918191919201921192219281968201824182918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,171 به 19,180 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام .شبا سرعتت چند هست
    سرعت شبانه حدود 120 تا 150

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام .شبا سرعتت چند هست

داره خودمونی میشه mohamedx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ترافیکم تموم شد از دست این دزد تخلیه کردم (مسخره میگفت باید حضوری بیای فرم پر کنی)
    ولی پشتیبانی میگفت حدودا 5 روز طول میکشه درسته؟
    اگر حرف مفت زده برم تو195
    Last edited by mohamedx6; 20-08-2014 at 05:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[IMG][/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[IMG][/IMG]

سلام آسیاتک حرف نداره اونایی که مشکل دارن مشکل از خودشونه شبها هم سرعت همونی هست که روزها هست من الان یک مگ بر ثانیه دانلود می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

دوستان دقت داشته باشید مصرف شدن بیش از حد حجم دلایل زیادی دارد ویروسی بودن سیستم استفاده همسایگان بی وجدان ایرانی از رمز وایرلس شما!!راه حل نصب کمودو فایروال است
    comodo firewall
    رایگان هم هست اونایی هم که سرعت پایین دارن چند دلیل داره کفیت پایین خط از طرف مخابرات سیم کشی کهنه و چند تکه داخل ساختمان که نود درصد ساختمانهای ایران همین است و بعد هم نداشتن اسپیلتر خارجی اورجینال نداشتن مودم مناسب آسیاتک بهترین ارایه دهنده خدمات اینترنت است من از 14 سالگی از نت استفاده می کنم اگر استباه نکنم اون موقع هنوز حتی سایتهای پورن باز بود و بی فیلتر میشد وارد شد اینم نشون به اون نشون که از قدیمی ها بپرسید می دونن!آسیاتک یدونه باشه اون ایرانسل که دزده 128 میده با همون قیمت ده مگ آسیا تک!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آسیاتک در راه اندازی سرویس قدری مشکل دارد و طول می دهد اما چس از نصب بهترین کیفیت را ارایه می دهد شما هرگز نمی تونید در ایران بهتر از اسیاتک پیدا کنید این را با تجربه بیش از ده سال استفاده از نت می گویم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[IMG][/IMG]

سلام آسیاتک حرف نداره اونایی که مشکل دارن مشکل از خودشونه شبها هم سرعت همونی هست که روزها هست من الان یک مگ بر ثانیه دانلود می کنم
    دوست عزیز بنده با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند هر مرکز مخابراتی با هم فرق داره یه مرکز پورتها خالی دارد و مشترک هم کم دارد بنابراین پهنای باند خوبی دارد و شب و روز سرعت عالی هست

و یک مرکز مخابراتی پورت خالی ندارد مثل مرکز مخابراتی ما و شبها به زیر 5 کیلو بایت هم میرسه

نکته قابل توجه اینکه چون روزها ترافیک کم میشه SNR به بالای 30 میرسه اما شبها که ترافیک مرکز مخابراتی ما زیاد میشه به 7 میرسه.

وقتی خود پشتیبانی هم قبول داره پهنای باد بعضی مراکز مخابراتیشون کم هست شما لطف کنید از روی استدلال حرف بزنید نه فقط خودتون تنها رو بسنجید.

بنده الان که صبح ساعت 8 هست بالای 450 هم دانلود میکنم اما همینکه ساعت 2 عصر میشه به 200 میرسه و به ساعت 6 عصر که ترافیک بیشتر میشه به 50 و تا ساعت 10 شب به 5 کیلو بایت هم میرسه و هر شب یه مدت هم کلا قطع میشه از بس کمبود پهنای باند دارن. دیگه اینکه چرا ناعادلانه پهنای باند اختصاص میدن به مراکز مخابراتی رو باید از مهندسین آسیاتک پرسید که اونهام در دسترس من و شما نیستن.
    Last edited by amin885; 20-08-2014 at 07:14.

9. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آسیاتک در راه اندازی سرویس قدری مشکل دارد و طول می دهد اما چس از نصب بهترین کیفیت را ارایه می دهد شما هرگز نمی تونید در ایران بهتر از اسیاتک پیدا کنید این را با تجربه بیش از ده سال استفاده از نت می گویم
    اولا شما برید یه کم نصب و راه اندازی یاد بگیرید اصلا تو عمرتون رک و روتر داخلش رو دیدین که در مراکز مخابراتی راه اندازی میشود و لینک چطور برقرا میشود و اصلا توی عمرتون عملا به چشم دیدین چطور خط تلفن رانژه میشود!!! که این اظهار نظر رو میکنید؟ اگر شما ندیدین بنده دیدم ...

این رو مطئن باشید اگر کسی مشکل نداشت نمیامد اینجا پست بدهد و بگه الان مشکل دارم و ......

اکثر دوستانی هم که اینجا هستن خداروشکر اول میرن خطشون رو از نبود نویز SNR ,.... و کیفیت خط اول چک میکنن و بعد میان پست میدن مگر اینکه کاربر تازه واردی چون شما باشد.

همین الان با خط دوم از مخابرات هم بنده سرویس دارم مشترکین مخابرات هم از کمبود پهنای باند گلایه دارند اما به اینجا نمیرسه که شبها با کمبود زیر 5 کیلو باید مواجه و روزها بالای 450 هم دانلود کنند....

اینها از نبود مدیریت درست و مانیتورینگ سبب میشود که آسیاتک هیچ مانیتورینگی ندارد که اکانتینگ رو بر اساس پهنای باند موجود برنامه ریزی کنند تا چند یوزر کل پهنای باند رو استفاده نکنن و بقیه به مشکل بربخورند.

موفق باشید.
    Last edited by amin885; 20-08-2014 at 08:54.

11. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز بنده با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند هر مرکز مخابراتی با هم فرق داره یه مرکز پورتها خالی دارد و مشترک هم کم دارد بنابراین پهنای باند خوبی دارد و شب و روز سرعت عالی هست

و یک مرکز مخابراتی پورت خالی ندارد مثل مرکز مخابراتی ما و شبها به زیر 5 کیلو بایت هم میرسه

نکته قابل توجه اینکه چون روزها ترافیک کم میشه SNR به بالای 30 میرسه اما شبها که ترافیک مرکز مخابراتی ما زیاد میشه به 7 میرسه.

وقتی خود پشتیبانی هم قبول داره پهنای باد بعضی مراکز مخابراتیشون کم هست شما لطف کنید از روی استدلال حرف بزنید نه فقط خودتون تنها رو بسنجید.

بنده الان که صبح ساعت 8 هست بالای 450 هم دانلود میکنم اما همینکه ساعت 2 عصر میشه به 200 میرسه و به ساعت 6 عصر که ترافیک بیشتر میشه به 50 و تا ساعت 10 شب به 5 کیلو بایت هم میرسه و هر شب یه مدت هم کلا قطع میشه از بس کمبود پهنای باند دارن. دیگه اینکه چرا ناعادلانه پهنای باند اختصاص میدن به مراکز مخابراتی رو باید از مهندسین آسیاتک پرسید که اونهام در دسترس من و شما نیستن.
    دقیقا.سرعت آسیاتک بستگی به پهنای باند اون مرکز داره.خودم ۲ مگ محدود دارم.یه زمانی ساعت شش غروب به بعد عملا میشد دایل آپ.پشتیبانیشون که قربونش برم یه مشت....آخرش یه شب ایمیل زدم به فکر میکنم مدیر ارتقای کیفتشون.جالب اینجاست که فرداساعت ۹صبح یه خانومی زنگ زدو با معذرت خواهی گفتش تو مرکز شما پهنای باند کمه و تا یک هفته دیگه پهنای باند میخریمو از این حرفا و خداییش هم بعد از ده روز سرعتم عالی شد و تو شب و روز هم با سرعت یک مگ دانلود میکنم.دوستانی هم که سرعتشون پایینه،خوب دروغ نمیگن که،حتما پایینه که میان میگن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •