سلام خط اندیشه 128 نامحدود دارم
روی مرکز 5 ماله خوده اندیشه
روی مرکز 3 خط استیجاری مخابرات اندیشه که واقعا داره دیونم میکنه چند روزه پشت هم قطعی داره دیشب از ساعت 10 تا 2 شب پشت هم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد
کسی این مشکلو داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام خط اندیشه 128 نامحدود دارم
روی مرکز 5 ماله خوده اندیشه
روی مرکز 3 خط استیجاری مخابرات اندیشه که واقعا داره دیونم میکنه چند روزه پشت هم قطعی داره دیشب از ساعت 10 تا 2 شب پشت هم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد
کسی این مشکلو داره؟
بنده پورت مخابرات دارم از اندیشه . بعدشم 2020 مگه همون ضحی کیش نبود که یک ماهه اولش خوب بود و بعد همه رو بیچاره کرد و الان هم کلا نامحدود نداره . اگه مخابرات پشتیبانی داره پس این اندیشه چی میگه من مسئول فروش و پشتیبانی پورت مخابرات هستم ؟
ضحی کیش که داستانش جداست
الان جای همین ضحی کیش یه شرکت اومده به نام آشنای اول اگه اشتباه نکنم
اصولا همه شرکت ها انجام میدن
ولی با 10 تومان پول زوری که میگیرن بزار بیاد منزل واسه نصب
10 توامن پول زور که میگرن
حداقل بیاد یه ذره کار کنه !!
از کجا باید گرفت ؟؟؟؟
اندیشه سبز خزر
سرعت دانلود 256 نامحدودش 50 KB/s
هیچ محدودیتی ام نداره
ولی مشکلات زیادی داره، دیتا بدون دلیل قطع میشه، آی پی های خاصی بیوفتی پینگ بالا میره و سرعت کم میشه و ...
سیستمش مثل همون ضحی کیش یا طریق خوده شماره 2020 باید زنگ بزنید و ثبت نام کنید یا دفاتر خدمات ارتباطی یا خوده مراکز مخابراتی ثبت نام می کنن
دوستان اینجا کسی خط 5 رشت از شاتل سرویس میگیره
میدونه چقد طول میده تا خط فعال بشه
اگه زود راه میفته این 300 مگ حجمم تمام شد برم شاتل
اندیشه دیگه حالم داره بهم میزنه 256 نامحدود افتضاح بود سرعتش اینم 512 -3 گیگش بعضی اوقات سرعتش در روز میرسه به زیر 30![]()
Last edited by clau; 07-02-2014 at 21:26.
منم پورت 5 هستم شاتل میگه پورت خالی نداریم اگه ثبت نام هم بکنید حداقل باید 3-4 ماه صبر کنید
اندیشه هم من 1 مگ محدود دارم بدرد نمیخوره چه برسه به سرویس های پایینتر
به نظر من درحال حاظر بهترین گزینه اینترنت مخابرات آشنای اول هستش 2 مگ بگیره بزاره فقط شبا دانلود
این اینترنت مخابرات بخوام برم سرویس بگیرم زود راه میفته یا بازم چون خط 5هستیم گرفتاری داره تا وصل بشه
لیست تعرفه هاش چجوریه _سایتی قیمت سرویس هاش زده در ماه باید چقد شارژ بدیم
اندیشه دیگه مفتش گرونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)