تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1918 از 2376 اولاول ... 9181418181818681908191419151916191719181919192019211922192819682018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,171 به 19,180 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (101)

مریم تاتوباشی پاتو توتاپیک اونانذاری

سه شنبه 29 / 11/ 87

من این استقلال را می خواهم

تمرین دیروز (یکشنبه) فوق العاده خوب بود.

بچه ها نشان دادند 48 ساعت پس از دربی دوباره انگیزه های خاصی را برای موفقیت در ادامه مسابقات به دست آورده اند.

این مهمترین چیزی است که از آنها می خواهم.

شاید برخی برمن خرده می گرفتند که چرا پس از بردهای پیاپی استقلال در هفته های اخیر مرتبا می گفتم

که نباید از قهرمانی حرف بزنیم. الان فکر می کنم موضوع تا حد زیادی روشن شده باشد.

اینکه ما در مسابقات باقیمانده با تمام توان به فکر کسب سه امتیاز باشیم

شک و تردید ندارم که بازی های باقیمانده خیلی دشوار تر از مسابقات اول فصل است

و همه تیم ها با انگیزه بالا مقابل ما می ایستند پس باید مراقب بود.

سعی کردم در این چند روز خیلی باآنها حرف بزنم.

دوستان دیشب از دبی تماس گرفتند و پرسیدند چرا من اینقدر باید از مساوی دردربی ناراحت باشم،

یاد سال 84 افتادم که پس از مساوی مقابل پرسپولیس دربازی برگشت رضا عنایتی وسیاوش و چند تای دیگر

بعد از بازی به سونای پشت رختکن رفتند تا باهم چشم تو چشم نشویم.

واقعیت همین است

نمی خواهم حاشیه بروم ودوباره به دربی برگردم.

در یک جمله متاسفم که دربی اینطوری تمام شد.

از دستمان در رفتند .

ضمن اینکه با وجود حمایت از داور دربی معتقدم او دو اشتباه داشت که یکی از آنها به پنالتی پرسپولیس مربوط می شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (102)

چهارشنبه 30 / 11 / 87

دینم را به هواداران ادا می کنم

صبح استقلال جوان را در فرودگاه دیدم. نمی دانم این اخبار چگونه به شما می رسد

اما باید این را بگویم که در حال حاضر تمام فکر وذکرم فقط استقلال است و بس.

من به هواداران استقلال مدیون هستم و باید دین خود را به آنها ادا کنم .

تا زمانی که با استقلال تعهد قلبی و اخلاقی دارم به هیچ تیم دیگری و جدایی فکر نخواهم کرد.

اما درباره بازی فردا ( چهارشنبه) باید بگویم که به نظر من بازی برابر مقاومت

چه در تهران باشد و چه در شیراز بسیار سخت و حساس است.

مقاومت از مربی کارکشته ای چون غلام پیروانی سود می برد که با ریزه کاری های فوتبال بسیار آشناست.

این مربی، جوانان با انگیزه ای را در شیراز پرورش داده که بازی مقابل آنها برای هر تیمی سخت و دشوار است.

تیم جوان مقاومت سپاسی زمانی که مقابل تیم های بزرگ قرار می گیرد با هیجان خاصی بازی می کند

و بازیکنان این تیم تا دقیقه آخر بازی بسیار پرتوان حاضر می شوند.

امروز صبح هم در تمرین به بچه ها گفتم که بازی دربی برای ما به تاریخ پیوسته وفراموش شده است.

من و آنها دیگر به آن بازی فکر نمی کنیم و در حال حاضر تمام فکر خود را معطوف به بازی برابر مقاومت کرده ایم.

امیدوارم با تمرینات مستمری که طی این چند روز داشته ایم

و آرامشی که بر تیم حکمفرماست بتوانیم نتیجه این دیدار را از آن خود کنیم.

امیدوارم با یک بازی تهاجمی به سه امتیاز این بازی دست پیدا کرده و یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شوند.

امروز صبح دوباره با علیزاده حرف زدم. فکر می کنم بهتر است. گفتم حتما برو مشهد دلت را صاف کن و برگرد.

بچه صاف و خوبی است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عملکرد امیر قلعه نوعی

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هنوز که شما با تاپیک تیم رقیب مشکل دارین ؟
    مریم (!) بکش بیرون بابا از این تاپیک رقیب !!!!

بچه ها علی زاده دیروز تو نیمکت ها نبود ولی یه خبر خوندم که تو تمرین روز قبل بازی شرکت کرده بود
    کسی خبر جدید نداره از علی زاده ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سرمربى پرسپوليس به استقلالى ها روحيه مى دهد
    از اميدوارى هاى قطبى تا نااميدى وينگادا

حميدرضا عرب
    وينگادا پس از بازى با برق شيراز در اظهار نظرى عجيب اعلام كرد استقلال شانس بسيارى براى قهرمانى دارد! اين اظهارات با واكنش تند برخى رسانه ها روبه رو شد. در حالى كه هنوز ۶ هفته تا پايان ليگ برتر فرصت باقى است و تجربه نيز ثابت كرده بازى هاى ليگ تا هفته هاى پايانى داغ و حساس دنبال مى شود. نلو وينگادا در اظهار نظرى غير حرفه اى پس از بازى با برق شيراز اعلام كرد: حالا بايد استقلال را قهرمان ليگ برتر دانست! اين اظهار نظر باعث شد صبح ديروز تعدادى از رسانه هاى ورزشى به شدت از نوع سخنان سرمربى پرسپوليس انتقاد كنند. وينگادا در حالى پس از بازى با برق شيراز، استقلال رقيب سنتى پرسپوليس را شانس مسلم قهرمانى اعلام كرد كه اين تيم در فاصله ۵ امتيازى استقلال صدرنشين قرار داشت و تيم هاى اول و دوم جدول رده بندى با يك روز تأخير يعنى از ساعاتى ديگر مقابل حريفان خود قرار مى گيرند. باعث تعجب است كه وينگادا چگونه قبل از روشن شدن نتيجه بازى هاى رقيبان، با اين اظهار نظر غير حرفه اى تيمش را از كورس قهرمانى عقب مى بيند و اعلام مى كند استقلال از شانس بيشترى برخوردار است. درباره حرف هاى وينگادا مى توان چنين نتيجه گرفت كه يا سرمربى پرسپوليس از علم پيشگويى برخوردار است كه مى دانست استقلال مقابل پاس همدان پيروز خواهد شد و ذوب آهن هم در اصفهان از سد تيم مقاومت خواهد گذشت! يا اساسا هيچ برنامه اى براى قهرمانى پرسپوليس ندارد. وينگادا با تحليل هاى خودش پس از بازى با برق شيراز به نوعى باعث تقويت روحيه بازيكنان استقلال شد! وقتى سرمربى پرسپوليس كه بى ترديد جدى ترين رقيب استقلال محسوب مى شود، استقلال را مدعى قهرمانى مى داند بايد باور داشت كه استقلالى ها با وجود اينكه طى اين چند روز در محافل خصوصى شان تنها پرسپوليس را مدعى اصلى قهرمانى مى دانستند از اين پس هيچ حسابى روى پرسپوليس باز نكنند زيرا وينگادا خود درحالى كه هنوز ۱۸ امتياز ديگر باقى مانده تيمش را از كورس قهرمانى عقب مى بيند و در واقع كارى مى كند كه استقلالى ها از حرف هايش بهره تبليغاتى ببرند. بايد از وينگادا خواست رجوعى به تاريخ ليگ برتر فوتبال ايران كند و ببيند بسيارى از قهرمانى ها در روز پايانى مشخص شده است كه پرسپوليس خود نيز ۲ بار طعم شيرين قهرمانى در ليگ را در روزهاى پايانى چشيد و توانست قهرمان ليگ برتر فوتبال ايران شود. نااميدى وينگادا وقتى با اميدوارى بى حد و حصر افشين قطبى روى كفه ترازو قرار مى گيرد، متوجه مى شويم فصل پيش اگر پرسپوليس توانست به قهرمانى دست يابد فقط به اين دليل بود كه قطبى با وجود كسر ۶ امتياز از تيمش مدام مى گفت: پرسپوليس قهرمان مى شود، پرسپوليس قهرمان مى شود.
    اتفاقا این حرفش نشون دهنده حرفه ای بودنشه... وقتی بازی بازیکنای خودشو دید فهمید که با این وضعیت عمرا قهرمان بشن... بنده خدا یه حرف راست زد ببین چه قدر بعضیا جوش میزنن. چیه مثل افشین پیروانی بیاد چرند بگه سوژه خنده بشه خوبه ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دمه حاج صفی گرم!
    واجب شد فصل بعد بخریمش.

حاج صفى: وينگادا با دست خالى به تهران برمى گردد

هنوز هم يادشان نرفته. با يك مساوى سپاهان مى توانست قهرمان ليگ هفتم شود. اما گل سپهر تمام معادلات را به هم زد. گل احسان حاج صفى مى توانست جواز قهرمانى را مال سپاهان كند اما اين اتفاق نيفتاد. هافبك سپاهان اما با اميدوارى زيادى از بازى روز جمعه مى گويد: پرسپوليس براى ما فرقى با ديگر تيم ها ندارد. شكست دادن اين تيم هم مثل بقيه تيم ها است اما اين بار مى خواهيم با گرفتن ۳ امتياز از پرسپوليس، نشان دهيم كه از هر نظر شايستگى هاى ما از آنها بيشتر است. مى خواهيم يك پيروزى به يادماندنى را به هواداران بدهيم.
    احسان حاج صفى هافبك جوان اصفهانى ها براى گفته هايش دليل دارد: «وينگادا و شاگردانش نمى توانند مقابل ما عرض اندام كنند. آنها با دست خالى به تهران برمى گردند. سپاهان نايب قهرمان آسيا است و اولين تيم ايرانى است كه در جام باشگاه هاى جهان بازى كرده. قطعاً شايستگى هاى ما بيشتر از پرسپوليسى ها است. آنها هنوز رنگ فينال آسيا را نديده اند. با فرهاد كاظمى ما پيروز مسابقه هستيم و پرسپوليس بازنده.
    بله... تایید میشه : دی

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سال بعد امیدوارم علاوه بر غلامرضا رضایی وتفنگچی و حاج صفی ما بتونیم محسن مسلمان راهم جذب کنیم واقعا ارزش بالایی داره یه چیزی تومایه های زلاتان ابراهیمویچه البته اگربشه این بازیکن خط حمله ذوب آهن که خوب می جنگه توتیم ملی و شاخصه اصلیش گل زدن به پیروزیه رابگیریم هم عالی میشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه ازاین خبرها نیست امسال ذوب آهن و فولادمبارکه جیبشون خالیه . ضمن اینکه اگرقیمت جهانی مس رواین قیمتها بمونه شرکت ملی مس هم ورشکسته میشه می ره پی کارش .ما می تونیم حاج صفی ومسلمان رابخریم البته اگر مثل حمید شفیعی نکنند که 280میلیون ازما بابت رضایتنامه اش گرفتند وبا اون پول رفتند حسین کاظمی راخریدند یعنی با ناشی بازیهای ناصر کراک پوست ماراغلفتی کندند.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این قضیه بازی با پیکان چی شد بازی تو قزوینه یا تهران ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •