تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1918 از 2014 اولاول ... 918141818181868190819141915191619171918191919201921192219281968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,171 به 19,180 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه جایی هم باشه فکر نکنم الان بزاره واسه دان
    آخره برنامه دیدنی بود که در مورد پرسپولیس بود
    معمولا تکرارش رو شبکه جام جم عصر چهارشنبه میزاره حالا نمی دونم این رو هم بده یا نه
    من ماهواره ندارم که :-(
    فایل صوتیش رو اگر گیر بیارم چیزی حالیم میشه؟ یا از اوناست که شنیدن کی بود مانند دیدن؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مگه جریان 90 چی بود آخرش ؟
    من تا وسطا دیدم

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

هميشه بايد پولمان را با دردسر بگيريم
    نيكبخت: برخي پرسپوليس را به سه نفر خلاصه مي‌كنند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعضي‌ها فقط در زمين پرسپوليس را به سه بازيكن خلاصه مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي عنوان كرد: همه مي‌دانند كه يك تيم شايد بيشتر از 25 نفر باشد اما متاسفانه برخي آقايان پرسپوليس را فقط در من و دو بازيكن ديگر خلاصه مي‌كنند كه اين كار درستي نيست.
    وي افزود: همه مقصر باخت مقابل بنيادكار هستيم و بايد قبول كنيم كه اين تيم، تيم كوچكي نبود و فوتبال را بسيار خوب بازي مي‌كرد.
    اين بازيكن تاكيد كرد: از عملكرد خودم راضي هستم اما نمي‌دانم چرا آقايان فقط روي من و يا دو نفر ديگر زوم كرده‌اند و نمي‌گويند كه بنيادكار تيمي بسيار حرفه‌اي در سطح آسيا است و بازيكنان خوبي دارد. من نسبت به خيلي‌ از بازيكنان پرسپوليس در بازي مقابل بنيادكار بهتر بودم.
    نيكبخت ادامه داد: بهتر است وقتي كه به استاديوم آزادي مي‌آييم تيم‌ را نگاه و واقع بينانه تجزيه و تحليل كنيم. من در بازي به هر نحوي كه شده قصد داشتم جاي خود را عوض كنم تا به فرصت برسم.
    وي خاطرنشان كرد: در بازي مقابل بنيادكار تلاش زيادي كرديم اما توپ هاي ما وارد دروازه نشد. آنها از يك توپ خود بهترين استفاده را كردند كه حرفه‌اي گري و اتفاقات فوتبال اينجا مشخص مي‌شود.
    نيكبخت افزود: خيال مي‌كنيد بازيكني كه داخل زمين مي‌شود حتي اگر مشكلات داشته باشد با جان و دل بازي نمي‌كند يا شرط و شروط مي‌گذارد؟ با وجود اينكه پول خود را هميشه با دردسر بايد از باشگاه بگيريم و جوابگوي اداره ماليات باشيم اما اين مشكلات را هيچوقت بروز نداده‌ايم.
    وي يادآور شد: از مردم دعوت مي‌كنم كه يك بار نحوه دريافت قراردادهاي ما را از نزديك ببينند كه با چه دردسري بايد حق خودمان را بگيريم. البته پول در پرسپوليس تعيين تكليف نمي‌كند اما برخي از آقايان كه به ما تهمت پول پرستي مي‌زنند بايد اين مطالب را بدانند.
    نيكبخت در واكنش انتقاد خبرنگاران از بازي ضعيف او تصريح كرد: از خبرنگاران نيز دعوت مي‌كنم در صورتي كه مي‌توانند بهتر از ما بازي كنند در بازي هاي بعدي به جاي بازيكنان پرسپوليس وارد زمين شوند. برخي ها ياد گرفته‌اند كه بيرون از گود بنشينند و شعار دهند.
    وي ادامه داد: پرسپوليس محل رفت و آمد بازيكنان است و فقط چيزي مي‌ماند نام پرسپوليس است. هيچكس نمي‌تواند اين نام را خراب كند و از بين ببرد. ما زورمان به بنيادكار نرسيد. فقط مي توانيم بگوييم از رو در روشدن با هواداران شرمنده هستيم چون آنها به خوبي حمايت كردند اما نتوانستيم جوابگوي آنها باشيم.
    نيكبخت درباره شرايط خودش گفت: يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و اميدوارم در سال آينده همه چيز را جبران كنيم. اصلا دوست ندارم مشكلات فصل جاري را به گردن فردي بيندازم چون همه مقصر هستيم و بايد به نوبه خود جوابگو باشيم.
    --------------------------
    لابد باز قیمت اتانول رفته بالا که پی پول می گرده،اسوه غیرت

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از اتفاقات بازي با بنيادكار
    انصاري‌فرد با جدايي وينگادا موافقت كرد
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس با كناره‌گيري نلو وينگادا موافقت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد اعلام كرد با توجه به اينكه وينگادا دو روز قبل از بازي با بنيادكار،‌كناره‌گيري خود را از پرسپوليس اعلام كرده بود پس از اعلام رسمي اين موضوع در كنفرانس مطبوعاتي پس از بازي با نظر ايشان موافقت مي شود و وينگادا مي‌تواند تهران را ترك كند.
    وي عنوان كرد در هفته جاري با مساعدت سازمان تربيت بدني طلب اين مربي پرداخت مي شود
    ---------------------
    یه روز بشنویم با استعفای خودش هم موافقت شده ایشالا ،عین عنکبوت چسبیدن به پرسپولیس

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

عبدي: مهار ريوالدو كار سختي نبود
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ريوالدو بازيكن بسيار بزرگي است اما مهار او زياد سخت نبود.

به گزارش خبرگزاري فارس، بهادر عبدي درباره شكست يك بر صفر برابر بنيادكار ازبكستان اظهار داشت: مي‌دانستيم كه بازي سختي در پيش داريم اما متاسفانه باز هم خاطره بدي براي ما رقم خورد و مقابل 100 هزار تماشاگر شرمنده شديم.
    وي افزود: هواداران پرسپوليس ترس برجان بنيادكار انداخته بودند و قوت قلب مارا چندين برابر كرده بودند. اما متاسفانه از توپ هاي آخر خود به خوبي استفاده نكرديم و با وجود فرصتهايي كه داشتيم روي حرفه‌اي گري بنيادكار بازي را واگذار كرديم.
    عبدي تصريح كرد: در اين بازي ماموريت سختي داشتم و در مقابل يكي از بهترين بازيكنان جهان قرار گرفتم. با اين حال مهار ريوالدو چندان دشوار نبود. خوشحالم ماموريتم را به خوبي انجام دادم.

------------------------------

بعدش می گن چرا تو استادیو فحش ناموس می دن،خوب همین حرفا رو می زنه دیگه مردک،یه چرخ زد ریوالدو یه پنالتی گرفت حالا این مرغ هم نظر میده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    معمارزاده: ضربه ريوالدو حرفه‌اي بود
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: توان گرفتن پنالتي ريوالدو را داشتم اما ضربه او حرفه‌اي بود.

ميثاق معمارزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: برابر بنيادكار از موقعيت‌هايمان استفاده نكرديم و حريف به هدف خود يعني استفاده از تك فرصت رسيد.
    وي ادامه داد: همه از اين باخت ناراحت هستند. بنيادكار هرگز تصور نمي‌كرد كه در مقابل 100 هزار نفر پرسپوليس را شكست دهد اما به خواسته خود رسيد.
    معمارزاده در خصوص پنالتي ريوالدو گفت: قصد داشتم روحيه او را خراب كنم. به همين دليل با رفتن به سمت او مكثي در ضربه زدنش به وجود آوردم اما ضربه ريوالدو با وجودي اينكه توان گرفتن آن را داشتم و حتي به سمت توپ رفتم حرفه‌اي بود و او نشان داد كه از تجربه خود به خوبي استفاده مي‌كند.
    اين دروازه بان خاطر نشان كرد: اميدوارم فصل آينده ناكامي هاي پرسپوليس جبران شود. ما توان صعود به مراحل بالاتر را داشتيم تا ناكامي هاي نمايندگان ايران در آسيا جبران كنيم اما دچار اتفاقات فوتبال شديم. ما شرمنده هواداران شديم اما اميدوارم آنها با پرسپوليس قهر نكرده باشند.
    -----------------------------
    اگه بود لااقل شاید تو لیگ 4 ام می شدیم به جای سپاهان سهمیه می گرفتیم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

دلال‌ها، امثال وينگادا را به فوتبال ايران مي‌آورند
    پنجعلي: مستاجرها صاحبخانه پرسپوليس شده‌اند
    خبرگزاري فارس: كاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مستاجرها صاحبخانه پرسپوليس شده‌اند تا اين تيم به اين حال و روز بيفتد.

محمد پنجعلي، در پي ناكامي پرسپوليس در فصل جاري در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا مصاحبه اي با خبرگزاري فارس انجام داد كه آن را در زير مي خوانيد:

فارس: علت ناكامي پرسپوليس چه بود؟
    به نظر من مشكل پرسپوليس از سال گذشته آغاز شد؛ از زماني كه مديريت اين تيم دچار تغيير و تحول شد.
    زماني كه تيمي قهرمان مي‌شود تغيير مديريت يك اشتباه بزرگ است و در هيچ كجاي دنيا مربي يا مديري كه نتيجه مي‌گيرد را بركنار نمي كنند، متاسفانه اين تغيير منجر به ناكامي پرسپوليس شد. چرا بايد حبيب كاشاني كنار گذاشته شود؟

فارس: درگيري انصاري فرد و هدايتي چقدر در ناكامي پرسپوليس نقش داشت؟
    متاسفانه تمام پست هايي كه در پرسپوليس وجود دارد انتصابي است و اين انتصابات باعث مي‌شود كه در ميان افراد درگيري به وجود بيايد. درگيري بين انصاري فرد و هدايتي هم باعث شد كه كل تيم به حاشيه برود و در نهايت منجر به ناكامي پرسپوليس شود.

فارس: آيا در باشگاه‌هايي مانند پرسپوليس نبايد كميته فني براي جذب بازيكن وجود داشته باشد؟
    در فوتبال دنيا هميشه كميته فني نفرات سال آينده تيم را انتخاب مي‌كند، اما متاسفانه در پرسپوليس افرادي مانند انصاري‌فرد عنوان مي‌كنند كه تيم سال آينده پرسپوليس را خودشان مي‌بندند. در كجاي دنيا مديرعامل نفرات فصل آينده تيم خود را در شرايطي كه هنوز مربيگري پرسپوليس ثبات ندارد انتخاب مي‌كند؟

فارس: درباره اعضاي هيات مديره چه نظري داريد؟
    واقعيت اين است كه اكثر اين افراد انتصابي هستند و افراد فوتبالي نيستند. آنها كساني هستند كه باعث مي‌شوند افرادي مانند هدايتي كه بنا بر دلايلي قصد كمك دارند از باشگاه فرار كنند.

فارس: اما هدايتي هم به دنبال سهام پرسپوليس بود؟
    هدايتي حق دارد كه مقداري از سهام پرسپوليس را در اختيار داشته باشد. وقتي كه حدود 4 ميليارد به پرسپوليس كمك مي كند بايد هم توقع داشته باشد كه مقداري از سهام اين باشگاه به او تعلق گيرد.

فارس: ميان اعضاي هيات مديره و مديرعامل هماهنگي وجود داشت؟
    از درگيري‌هايي كه بين انصاري فرد و هدايتي وجود داشت كاملا مشخص است كه هيچ هماهنگي ميان اين افراد وجود نداشته است.

فارس: با اين وضعيت مي‌توان گفت كه فوتبال ايران حرفه‌اي است؟
    موقعي فوتبال ايران حرفه‌اي مي‌ شود كه مدي عامل و اعضاي هيات مديره انتصابي نباشند. وقتي كه كادر فني دولتي باشد هزينه تيم از بيت المال خرج مي‌شود و آنگاه بازيكناني مانند دي كارمو وارد فوتبال ايران مي‌شوند كه جز ضرر چيز ديگري براي فوتبال ندارند.

فارس: تا چه حضور مديران غير فوتبالي به پرسپوليس ضربه زد؟
    چون باشگاه دولتي است افرادي كه در راس آن قرار دارند افراد فوتبالي نيستند و دلشان براي اين تيم نمي‌سوزد و نبود همين امر باعث ناكامي پرسپوليس شده است..

فارس:ارزيابي شما از هيات مديره پرسپوليس چيست؟
    به نظر من خيلي از اين افراد در خارج از مجموعه ورزش مديران موفق هستند، اما در بدنه ورزش اينطور نيست و چون از جنس فوتبال نيستند نمي‌توانند تيمي مانند پرسپوليس تصميم گيري كنند. بايد گفت كه مستاجر آمده و صاحبخانه را بيرون كرده است.

فارس: تاثير وينگادا در پيشرفت پرسپوليس چقدر بود؟
    متاسفانه اين افراد مي‌آيند و پول خود را مي‌گيرند و مي‌روند و هيچ فايده‌اي هم براي فوتبال ايران نخواهند داشت. متاسفانه افراد دلال باعث مي‌شوند اين مربيان در فوتبال ايران حضور يابند. تعدادي دلال يا واسطه به دليل نداشتن كافي مديران از فوتبال حرفه اي وارد عرصه شده اند و به هر نحوي بازيكن، مربي يا سرمربي را به تيم ها تحميل مي كنند و در نهايت سود مالي خود را مي برند بي آنكه كسي به وضعيت آنها در كشور رسيدگي كند.

فارس: آيا با دلال‌ها نبايد برخورد كرد؟
    برخورد با دلال‌ها را بايد مديريت تيم‌ها انجام دهند. تا وقتي كه مديريت باشگاه‌ها با دلال‌ها يا واسطه‌ها برخورد نكنند وضع به همين شكل خواهد بود و ما دوباره شاهد حضور مربيان نالايق يا ستاره سازي كاذب در تيم هايمان خواهيم بود.

فارس: پس از شكست برابر بنيادكار هواداران به عملكرد بازيكنان نيز انتقاد كرده و آنها را محكوم به كم كاري كردند. نظرتان در اين زمينه چيست؟
    بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند، اما وقتي كه در يك تيم حاشيه وجود داشته باشد قطعاً انگيزه بازيكنان كاهش مي‌يابد و همين امر باعث افت بازيكنان پرسپوليس مقابل بنيادكار بود كه ضعيف ترين بازي خود را به نمايش گذاشتند. من تا به حال از پرسپوليس چنين بازي ضعيفي را نديده بودم.

فارس: حرف آخر؟
    اميدوارم ما از اين شكست ها درس بگيريم و بستر در ورزش كشور طوري فراهم شود كه انتخاب مديران واقعاً اصولي بوده و همه افراد لايق در تيم هاي ورزش فعاليت كنند و ديگر براي معرفي اعضا هيات مديره بر حسب انتصاب ها افراد معرفي نشوند.

--------------------------

کاش همون پیروانی جای وینگادا مونده بود

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

ابراهيمي درگفت‌وگو با فارس:
    نمي‌دانم اعضاي هيات مديره پرسپوليس چگونه وارد فوتبال شده‌اند
    خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم اعضاي هيات مديره پرسپوليس چگونه وارد فوتبال شده‌اند و در اين تيم مسئوليت گرفته‌اند.

ناصر ابراهيمي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس تصريح كرد: از سال اول ليگ برتر پرسپوليس دچار بحران شده است و اين نابساماني در دستگاه ورزش كشور را نشان مي‌دهد. 4 سال است كه سازمان تربيت بدني، فدراسيون‌ها و باشگاه‌ها ثبات ندارند. مردم را با تغيير و تعويض مربي و مديرعامل عادت داده‌اند. چرا با يك مديرعامل قرارداد نمي‌بندند كه به مدت 4 سال هدايت باشگاه‌ها را در اختيار بگيرد؟
    وي ادامه داد: در سال‌هاي اخير شاهد اين موضوع بوده‌ايم كه مربيان خارجي در فوتبال ما موفق نيستند. من اين سئوال را از سازمان تربيت بدني دارم كه شما وقتي نمي‌توانيد با مربيان خارجي درجه يك قرارداد ببنديد چرا هر مربي را به ورزش ايران راه مي‌دهيد؟ مگر امير قلعه‌نويي استقلال را قهرمان نكرد و يا ابراهيم‌زاده در ذوب‌آهن موفقيت كسب نكرد؟ پس چرا به مربيان داخلي توجه نمي‌كنيد؟ چرا افشين پيرواني را عوض كرديد؟ پروين‌ها و ناصر ابراهيمي‌ها چگونه در پرسپوليس موفق بودند؟
    مربي اسبق تيم ملي افزود: در حال حاضر فوتباليست نداريم. در گذشته افرادي چون محمد پنجعلي، جواد زرينچه، نادر محمدخاني، يحيي گل‌محمدي در فوتبال ايران حضور داشتند، اما حالا دفاع ايران چه كسي است؟ علي دايي و خداد عزيزي مهاجمان تيم ملي بودند. هم‌اكنون از چه بازيكناني برخورداريم؟ بايد قبول كنيم كه فوتبال ايران ضعيف شده است. در حال حاضر بازيكنان فقط به دنبال پول هستند و انگيزه ندارند، بعد افرادي مانند خوردبين را زير سئوال مي‌برند.
    وي تاكيد كرد: از سال گذشته تاكنون در پرسپوليس سه مديرعامل عوض شده است. انصاري فرد 3 بار مديرعامل پرسپوليس شده، اگر خوب است پس چرا تغييرش مي‌دهيد؟ برخي مسئولان با زرنگ بازي‌هاي خاص خود رئيس فدراسيون را انتخاب مي‌كند و بعد خود را كنار مي‌كشد.
    ابراهيمي در مورد سرمربي تيم ملي تصريح كرد: به نظر من افشين قطبي به درد پرسپوليس هم نمي‌خورد و اگر قهرمان شد به علت حضور كاشاني و استيلي بود و هم‌اكنون نيز وي را آورده‌اند تا اشتباهات را بپوشانند. تمرينات قطبي به درد دختران آمريكايي مي‌خورد. وقتي اين آقا به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد ذوق‌زده بود. غرور اين فرد آنقدر زياد است كه نمي‌تواند كسي را در كنار خود ببيند.
    ابراهيمي در خصوص هيأت مديره پرسپوليس عنوان كرد: اين هيأت مديره را قبول ندارم چرا كه با وجود افرادي مثل پروين و ابراهيمي من نمي‌دانم اين افراد از كجا وارد فوتبال شده‌اند.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا اختلافات حسين هدايتي و عباس انصاري‌فرد در ناكامي پرسپوليس تأثير گذاشته است يا خير؛ خاطرنشان كرد: هدايتي با داريوش مصطفوي نيز مشكل داشت. او با پول خود وارد پرسپوليس شد تا مديرعامل اين باشگاه شود. وي با پولي كه داشت در بين مردم شناخته شد. كسي در 3 سال گذشته هدايتي را نمي‌شناخت. خود من اگر او را در خيابان مي‌ديدم نمي‌شناختم. حضور وي در پرسپوليس باعث ضرر شد.

---------------------

حالا تا جند سال دیگه باید پول های این فصل هدایتی رو پس بدیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

من ماهواره ندارم که :-(
    فایل صوتیش رو اگر گیر بیارم چیزی حالیم میشه؟ یا از اوناست که شنیدن کی بود مانند دیدن؟
    مگه جریان 90 چی بود آخرش ؟
    من تا وسطا دیدم

آره
    کلا یه تلفن به پیروانی زد یکی هم به فرخزادی یکی هم به خوردبین
    بعد هم رفت مصاحبه با هدایتی رو نشون داد که یه 2 صفحه لیست در آورد گفت اینا تاریخ های پرداخت چک ها هست تا سال 90
    فرخزادی هم که هر چی فردوسی پور پرسید پیچوند
    پیروانی هم اومده بود تهدید میکرد
    خوردبین هم که گفت تقصیر وینگادا بود
    وینگادا هم میگفت میخوام برم تخت جمشید رو ببینم بعد هم بقیه پولم رو بگیرم برم

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

فاکتور های لازم برای مدیریت باشگاه های ایران:
    1. ریش به مقدار لازم
    2. داشتن درجه سرهنگ به بالا یا فعالیت در وزارت اطلاعات
    3. حضور در جبهه بیشتر از2 سال
    4.عدم داشتن هیچ گونه سابقه ورزشی
    5. داشتن ارادت خاص نسبت به رئیس سازمان تربیت بدنی وقت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •