من ترافیکم تموم شد همین کارو کردم، روزهای اشتراکت تغییری نمیکنه، ترافیک رایگان هم داره، حتی این هم تموم شد دوباره حجم خریدم از اون هم کم نشد، فکر کنم دوره بعد تمدید کنی از اون کم میکنه، ولی خبر ندارن من دیگه تمدید نمیکنم![]()
من ترافیکم تموم شد همین کارو کردم، روزهای اشتراکت تغییری نمیکنه، ترافیک رایگان هم داره، حتی این هم تموم شد دوباره حجم خریدم از اون هم کم نشد، فکر کنم دوره بعد تمدید کنی از اون کم میکنه، ولی خبر ندارن من دیگه تمدید نمیکنم![]()
دوستان یه سوال دارم
اگر مودم وایرلس رو ی ppoe باشه
برای استفاده از شبانه مجانی باید سر ساعت مثلا 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
سلام
ساعت سیستمتون رو با ساعت ملی چک کنید ، دیروز اکثر سیستم های دیجیتال ساعتشون رو یه ساعت عقب کشیده بودن ! اتومات ! برا همین ممکنه که از حجم خودتون مصرف کرده باشه ( یعنی تنظیم شما بین ساعت 2-7 بوده ولی در اصل بین ساعت 3-8 واقعی دانلود کرده ! )
ساعت سیستموتون رو با ساعت این سایت چک کنید :
time.ir
Last edited by alex_love; 18-09-2012 at 20:36.
یکی جواب ما رو بده Plz :
سلام
دوستان من الان از مخابرات کرمانشاه سرویس دارم .کسی میدونه علت تایم اوت های من چیه ؟ خیلی زیادن .
خواستم بدونم پارس آنلاین مشکل تایم اوت نداره ؟ واسه بازی آنلاین مناسبه ؟
نه من تایم اوت تا حالا نداشتمخواستم بدونم پارس آنلاین مشکل تایم اوت نداره
این قضیه عقب رفتن ساعت سیستم ها دهن ملت رو..... من 1 گیگ از حجمم رفت حواستون باشه درستش کنید.
دوستان الان ساعت چنده
من سیستمم آپدیت هم می زنم با time.windows.com الان زده 22:15
الان یه ساعت عقب کشیده شده؟
الان با این اوضاع امشب کی دانلود کنیم
الان بازی یونتوس - منچستر سیتی تلویزیون زده بود 23:15 بازی شروع شده ولی الان 22:15 زده کامپیوتر
ولی سایت Clock.ir زده 22:15 درست با کامپیوتر من یکیه
ولی time.ir زده 23:15 و با بازی فوتبال همزمانه
حالا کدوم درسته دانلود شبانه از حجم نره
Last edited by personal_68; 18-09-2012 at 22:23.
عزیز جان ساعت الان 23:27 دقیقه هست و هنوز ساعت رسمی کشور عقب کشیده نشده ( 31 شهریور میکشن عقب )
خوب وقتی شما دیشب ساعتت رو درست نکردی و 700 مگ از دست دادی ! چه کاریه که دوباره این عمل رو تکرار کنی ! پس ساعت رو درست کن !
ای بابا ساعت مگه همین طوری عقب میاد یه شب یه دفعه ، 700 مگ هم نه 1 گیگ کم شده
بچه ها یک سوال یه چند وقتی هست که به فکرم زده بیام پارس آنلاین چون آسیاتک خیلی داره اذیتم میکنه ....
بین پارس آنلاین و صبانت موندم به نظر دوستان کدومش بیام ؟
با سرعت 128 یا 256 حدودا شب ها چقدر دانلود دارم ؟
و این که شب ها خوب پیج باز میکنه اگه دانلود نکنم .....
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)