تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1917 از 2365 اولاول ... 9171417181718671907191319141915191619171918191919201921192719672017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,161 به 19,170 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام حمیدجان میخوام یه باکس 32لیتر سیلد درست کنم ولی نمیدونم لیتراژ به چه صورت بدست میاد چجوری بدست بیارم و ابعادش چند درچند میشه .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکشون باشه ایشالا چه قطعات خوبی
    فقط چندتا سوال:
    1) چطور همچین کامپوننت خوبی رو روی اون تیکه بی کیفیت پلاستیکی ایران خودرو بستین؟ حیف نبود؟ باید براش یک فکری میکردید! (واقعا بی کیفیته اون تیکه پلاستیکی سفید رنگ! خودم باز کردم بلندگومو دیدم)
    2) این رودری هم مثل اون قطعه بی کیفیته و از مواد واقعا بی کیفیت و نازلی ایران فرغون استفاده کرده براش! برش جلوی بلتدگوشو ببینین؟ انگار با تیزبر بریدنش! اون قسمت خالیش هم که میشه توش یه سری وسائل گذاشت اگه ببینین با چسب چسبوندن! حتی گوشه اون قسمت چسب زده بیرون! من که خودم بار اول دیدم این رودری رو حالم بد شد!!! خود رودری و کاور بلندگوش هم کافیه یکم ولوم بدین میوفته به صدا و لرزش! آیا برای این رودری هم فکری شده آیا؟ چون شما فقط پشتش دمپینگ زدین!!!
    3) هدیونیت رو چکار کردین(یکی دیگه از شاهکارای ایران خودرو با این پنل شبه 2دین غیر استانداردش)؟؟؟؟ آیا از فابریک استفاده کردین یا فکر دیگه ای براش کردین؟! از اون هم لطف کنید تصویر بزارید!
    4)هزینه این قطعات چطوریاست؟ میخوام رنج هزینه مشابه رو برای این ماشین بدونم
    اینارو پرسیدم چون گرید قطعاتی که استفاده شده بالاست، گفتم حتما تصمیماتی هم برای این موارد گرفته شده. گفتنیه که خودمم پارس داشبرد جدید دارم!
    در نهایت این دوست عزیزمون که این قطعات رو خریدن زحمت بکشن یه رویوو راجب سیستم جدیدشون بدن، مرسی
    سلام
    آقا داریوش به خاطر مشغله ای که دارن کمتر به سایت سر میزنند.بنده خدمتتون عرض میکنم چون خودم از ابتدا تا انتها سر نصب حضور داشتم.
    1-اون قطعه باز شد در کمی برش خورد چون مگنت بزرگ بود.بعدا ووفر روی قطعه پلاستیکی با پیچ محکم به بدنه نصب شد. بدون اون قطعه شیشه به مگنت و بسگت گیر میکرد.ضمنا خیلی هم جنسش بد نیست.و بسیار محکم و کاملا مناسب برای کامپوننتهای قوی با توان بالا می باشد.
    2-در مورد بی کیفیت بودن رو دری حرفی نمیزنم چون کار مون بودن مشکل و هیچ گونه سر و صدائی نتیجه داد و نصب به ثمر نشست.ضمنا اصلا با اجرای بیس قاب روی ووفر بیرون نزد. حد اقل اون روز که اینگونه نبود.چند روز بعد هم که ساب SQX رو بستم و صدا گرفتیم باز هم قاب تکون نخورد!!
    3-از آلپاین 137EBTبه قیمت 1390+پروسسور H100 به قیمت 570 تومن بهره بردیم.ضمنا قاب رو نیز تعویض کردیم
    4-ایشون فقط کامپ و ساب رو به همراه آمپ ساب ارتقاع دادن.قیمتها رو عرض کردم که.
    کامپوننت 2400
    آمپ ماسکونی دست دوم 1200
    ساب SQX12 Extreme هم 860
    اگر بخواهیم آمپ وان 120.4 رو هم با قیمت جدید حساب کنیم کلا یک دستگاه شرکت آورده بود که برای حست جان گرفتم 1.225 و کامپوننت ZERO165 هم برای محمد جان گرفتم 957 تومن.
    کابل 2*2.5 گلیدن هم متری 7 تومن.کابل 2*4.0 هم متری 9500
    در مورد صدا هم چون فعلا دوره برک این هست خیلی نباید نظر داد چون بعد از این دوره کلا جنس و قدرت صدا تغییر خواهد کرد.اما در همون ابتدا هم واقعا قدرتمدن و با کیفیت بود. اجازه بدین در آینده ان شاءالله خودشون تشریف میارن و برامون مینویسند.
    سلام حمید آقای گل
    عزیز من یه کواکسیال GLADEN MC 609 میخوام لطفا شرایط برای مشهد و قیمت رو بگو عزیز

یه مشاوره هم بده ببینم اختلاف فاحشی بین مدل بالا و کواکسیال mtx سری 8000 هست و اگه هست اینبار بازم اختلاف زیادی بین مدل بالا و mtx سری 6000 هست؟
    کلا میخوام بدونم مدل گلیدن رو میشه بین سری 6000 و 8000 mtx جا داد چون ساب ووفر نمیخوام بزارم .
    با تشکر
    سلام
    ارادتمندم.
    MC609 یه اسپیکر کیفیتی با بیس مناسب هست.
    اما تاندر 8000 با توجه به توان 150 واتی که داره اصلا قابل مقایسه نیست با 609
    البته ناگفته نماند باید حتما آمپلیفایر قدرتمند و با کیفیت براش تهیه کنید که خب هزینه رو افزایش میده .
    اگر بتونید 8000 رو با آمپ گلیدن XL150C4 نصب کنید بدون شک جای یه ساب هم براتون میکوبه.
    اما سریه 6000 ش زیاد تعریفی نداره.بهتون پیشنهاد نمیکنم.
    در هر صورت اگر MC609 انتخابتون هست با قیمت 320 تومن براتون میگیرم و با تی پاکس ارسال میکنم 24 ساعت پس از تحویل به تی پاکس هم دستتون هست.این اسپیکر باید با آمپ خودش یعنی ML95.4 بسته بشه که 650 قیمتش هست.بدون آمپ اگر نصب بشه صدای خوب و اون Performance ی که باید رو اجرا نمیکنه.
    اگر تاندر 8000 انتخاب بشه که قیمتش 670 هست و آمپ گلیدن هم که عرض کردم هم قیمتش 1.260.000تومن میباشد.
    پیشنهاد میکنم در آینده هم یه جفت کامپوننت خوب مثلا SQL165 اگر ست تاندر رو گرفتید با آمپ XL حتما اضافه کنید برای استیج جلو.
    اگر ست M-Line انتخابتون شد کامپوننت RS165 جفتی 500 و یا M165 جفتی 360 رو تهیه کنید.
    وجود یک جفت کواکسیال 9*6 رو خیلی توصیه نمیکنم.حتما حالا که دارید هزینه میکنید خوب هزینه کنید و یک بار این هزینه رو بپردازید تا مجبور به هزنیه های بعدی نگردین.
    سلام حمیدجان میخوام یه باکس 32لیتر سیلد درست کنم ولی نمیدونم لیتراژ به چه صورت بدست میاد چجوری بدست بیارم و ابعادش چند درچند میشه .
    سلام
    باید ابتدا حجم خالص داخلی رو حساب کنید بعد از اون حجم بسگت و مگنت یا همون Displacement رو به حجم خالص اضافه نمائید.
    برای این کار از داخل(یعنی ضخامت MDF که معمولا 1.6cm هست رو حساب نکنید.
    طول * عرض * ارتفاع جواب بدست آمده تقسیم بر 1000 که لیتراژ داخلی بدست می آید.
    مثلا اگر 32 لیتر خالص بدون احتساب Dis بخواهید حساب کنید میشه
    31.8*31.8*31.8
    جواب تقسیم بر 1000 میشه 32 لیتر.
    حالا حجم Dis هم اضافه میکیند.مثلا 2 لیتر.
    میشه 32لیتر حجم خالص+2 لیتر حجم Dis=34
    حالا باید با فرمول بالا به عدد 34 برسین و با احتساب ضخامت mdf پنلها رو برش بزنید.
    پس دقت کنید ابعاد داخلی همیشه به اندازه ضخامت MDF از ابعاد بیرونی کمتر هستند.
    نکته:تو محاسبه احجام کلیه باکسهای برند گلیدن چه سیلد و چه پورتد حجم پورت و حجم Dis محاسبه و به حجم خالص اضافه شده. پس اعدادی که تو منوال توصیه کرده رو باید محاسبه و اندازه ها رو بسازین.
    اگر باز هم سوالی هست بفرمائید تا توضیح بدم.

3. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام آقا حمید
    یه rs12 میخوام آمپ چی پیشنهاد میدین
    سیستم هم co 609 x303
    ok میشه باش

- - - Updated - - -

سلام آقا حمید
    سیستم هم co 609 x303
    ok میشه باش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام
    باید ابتدا حجم خالص داخلی رو حساب کنید بعد از اون حجم بسگت و مگنت یا همون Displacement رو به حجم خالص اضافه نمائید.
    31.8*31.8*31.8
    حالا باید با فرمول بالا به عدد 34 برسین و با احتساب ضخامت mdf پنلها رو برش بزنید.
    نکته:تو محاسبه احجام کلیه باکسهای برند گلیدن چه سیلد و چه پورتد حجم پورت و حجم Dis محاسبه و به حجم خالص اضافه شده. پس اعدادی که تو منوال توصیه کرده رو باید محاسبه و اندازه ها رو بسازین.
    سلام حمید جان من دارم برا سابم یه باکس میسازم همونطور که میدونی . کلا حجم باکس رو طبق منوال ساب 32 لیتر گرفتم . حجم خالص و حجم وبسکتو اینا رو نمیدونم چیه
    کارم درسته ؟
    ابعادم شد 35*35 و عمق هم شد 26.2 که یکمی زاویه دادم و ذوزنقه ای کردم باکس رو . اشتباهی که نکردم فقط برش تخته ها یه هفته وقتم رو گرفت چون باید فارسی بر میکردم . اقا دستمم اره گردبر برید شانس اوذدم انگشت رو نپروند فقط نوک انگشتم رو زد

- - - Updated - - -

سلام
    31.8*31.8*31.8
    سلام حمید جان من دارم برا سابم یه باکس میسازم همونطور که میدونی کلا حجم باکس رو طبق منوال ساب 32 لیتر گرفتم . حجم خالص و حجم وبسکتو اینا رو نمیدونم چیه
    کارک درسته ابعادم شد 35*35 عمق هم شد 26.2 که یکمی زاویه دادم و ذوزنقه ای کردم باکس رو اشتباهی که نکردم فقط برش تخته ها یه هفته وقتم رو گرفت چون باید فارسی بر میکردم . اقا دستمم اره گذدبر برید شانس اوذدم انگشت رو نپروند فقط نوک انگشتم رو زد
    Last edited by hadi_w; 07-11-2015 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید
    سیستم هم co 609 x303
    ok میشه باش
    سلام وحید جان.
    به نظر من یه کامپ RS165 بگیر برای جلو با آمپ ML95.4 چون co داری خوب جواب میده.اگر باز هم احسای کمبود فرکانس پائین داشتی ساب هم اضافه کن.
    RS165 جفتی 500
    آمپ ML95.4 هم 650 تومن.
    سلام حمید جان من دارم برا سابم یه باکس میسازم همونطور که میدونی . کلا حجم باکس رو طبق منوال ساب 32 لیتر گرفتم . حجم خالص و حجم وبسکتو اینا رو نمیدونم چیه
    کارم درسته ؟
    ابعادم شد 35*35 و عمق هم شد 26.2 که یکمی زاویه دادم و ذوزنقه ای کردم باکس رو . اشتباهی که نکردم فقط برش تخته ها یه هفته وقتم رو گرفت چون باید فارسی بر میکردم . اقا دستمم اره گردبر برید شانس اوذدم انگشت رو نپروند فقط نوک انگشتم رو زد
    سلام هادی جان.
    ای با با ناراحت شدم وخدا خیلی رحم کرده بهت پس.الان انگشتت چطوره؟
    بله باید همون 32 رو در نظر بگیرید .یعنی حجم خالص کمتر از 32 هست و با حجم بسگت و مگنت کلا شده 32 لیتر.
    در حالت ذوذنقه دو تا اندازه باید بگیری.یکی پنل بالا که کوچکتر هست یکی پنل پائین یا کف که بزرگتره.
    همین کار رو کردی دیگه؟

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

مرسی آقا حمید گل
    راستش گفتم که اول باکس بندازم بعد برم رو جلو

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

آقا حمید پیشنهاد واس ساب چیه پیشنهاد بهتری دارین بگبن ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی آقا حمید گل
    راستش گفتم که اول باکس بندازم بعد برم رو جلو
    آقا حمید پیشنهاد واس ساب چیه پیشنهاد بهتری دارین بگبن ممنون میشم
    سلام.گل شمایی.
    بدون شک بهترین ساب تو رنج قیمتی خودشه شک نکن.منتها با 95.4 درایو نمیشه.اگر FD130c2موجود باشه براش مناسبه.775 هم حدودا قیمتش هست اگر اشتباه نکنم.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام هادی جان.
    بله باید همون 32 رو در نظر بگیرید .یعنی حجم خالص کمتر از 32 هست و با حجم بسگت و مگنت کلا شده 32 لیتر.
    در حالت ذوذنقه دو تا اندازه باید بگیری.یکی پنل بالا که کوچکتر هست یکی پنل پائین یا کف که بزرگتره.
    همین کار رو کردی دیگه؟
    سلام حمید جان
    اره خدا رحم کردش فقط نوک انگشتم رو برد . هواسم نبود تیخ اره رو واسه بر کج کردم دستمو که بردم تخته رو بگیرم نوک انگشم رو زد تقریبا دو هفته ای میگذره الان خوبه دیگه..
    آره بالا رو کردم 20 پایین شد 32و خورده ای حجمش همون 32 لیتر حالا چند دهم کمتر بیشتر فک کنم خبری نباشه
    اینجوری باکس دیگه نمیوفته اگه مانع هم هم تو خیابون باشه اخه دیگه سطح اتکاش به زمین زیاده... فقطاسه موکت کردن
    همین موکنای معمولی میشه استفاده کرد یا نه جواب میده

- - - Updated - - -

سلام هادی جان.
    همین کار رو کردی دیگه؟
    سلام حمید جان
    اره خدا رحم کردش فقط نوک انگشتم رو برد . هواسم نبود تیخ اره رو واسه بر کج کردم دستمو که بردم تخته رو بگیرم نوک انگشم رو زد تقریبا دو هفته ای میگذره الان خوبه دیگه..
    آره بالا رو کردم 20 پایین شد 32و خورده ای حجمش همون 32 لیتر حالا چند دهم کمتر بیشتر فک کنم خبری نباشه
    اینجوری باکس دیگه نمیوفته اگه مانع هم هم تو خیابون باشه اخه دیگه سطح اتکاش به زمین زیاده... فقطاسه موکت کردن

13. این کاربر از hadi_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان
    [/QUOTE]

سلام
    خدا خیلی بهت رحم کرد ان شاءالله سلامتی باشه.
    نه مشکلی نیست چند دهم.عکس یادت نره
    موکت هاش نازکه تقریبا مخصوصه و بدای باکس استفاده میشه.باید سوال کنی

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •