تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1917 از 2014 اولاول ... 917141718171867190719131914191519161917191819191920192119271967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,161 به 19,170 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

از المپیک به بعد که بهمون عملا ثابت شد تو ورزش هیچی نیستیم ورزشمون رکودش رو بیشتر کرد،الانم که سقوطه
    دیگه نمی دونم علی آبادی باید چه گندی بزنه
    عجیبه که احمدی نزاد چه چپ و راست وزیر عوض می کرد چرا این شیوید رو عوض نکرد
    خدا از ساعی نگذره که اگه طلا نگرفته بود این یارو رو شاید مینداختن بیرون
    الان لااقل به تیم ملی مون امید وار بودیم

کشور ما قحط الرجال است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

علي كريمي گفت: از مديرعامل تا تداركات تيم در شكست پرسپوليس سهيم هستند.

به گزارش ايسنا، كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار با بنيادكار اظهار كرد: همه در شكست پرسپوليس برابر بنيادكار مقصر بودند و نمي‌توان فرد خاصي را عنوان كرد. به نظرم از مديرعامل تا تداركات تيم همان طور كه در پيروزي‌ها سهيم هستند در شكست‌ها هم مقصر هستند.

وي افزود: در هر صورت ما تلاش خود را انجام داديم اما من خودم هم مي‌پذيرم كه بازيكن خوبي نبودم، تصور مي‌كنم با تمام وجود بازي كرديم اما زورمان به بنيادكار نرسيد و آنها توانستند ما را شكست دهند.

كريمي افزود: در هر حال اميدوارم با موفقيت‌هاي تيم ملي اين نتايج از ذهن ما پاك شود و تمام تمركزم را بر روي تيم ملي گذاشتم كه اگر امكانش بود در خدمت تيم ايران باشم تا بتوانيم با موفقيت در سه ديدار آينده و راهيابي به جام جهاني ملت ايران را خوشحال كنيم.

كريمي خاطرنشان كرد: تماشاگران همواره حامي پرسپوليس بودند و در اين بازي هم مانند هميشه با حضور 100 هزار نفري خود ما را حمايت كردند اما متاسفانه شرمنده آنها شديم.

علي كريمي درباره وضعيت آينده خود در پرسپوليس گفت: من از هيچ تيمي حتي خود پرسپوليس هم پيشنهاد ندارم و تمامي اين حرف‌ها مربوط به شايعات روزنامه هاست.

كريمي درباره آينده نيز گفت: من چندان آينده نگر نيستم و در حال حاضر به تيم ملي فكر مي‌كنم، نمي‌توانم بگويم در پرسپوليس مي‌مانم يا نه، آينده را هيچ كس نمي داند.

كريمي درباره مشكل خود با محمود خوردبين نيز گفت: اين مساله‌اي نيست كه من بخواهم در اينجا در مورد آن صحبت كنم اما حتما دليلي داشته است و شايد در آينده علتش را بفهميد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه، گفت: بازي تيم‌هاي پرسپوليس و بنيادكار خسارتي به اتوبوس‌هاي شركت واحد وارد نكرد.

مهندس بيژني در گفت‌وگو با خبرنگار شهري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: خوشبختانه اين بازي فوتبال نيز همانند بازي‌هاي قبل بدون خسارت بود و تماشاچيان فهيم خسارتي به اتوبوس شركت واحد وارد نكردند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تنها مي‌توانم براي پرسپوليس آرزوي موفقيت كنم و اين صحبت به معناي قطع همكاري با اين تيم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ نلو ‌وينگادا در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي پرسپوليس و بنيادكار گفت: هيچ توجيهي براي اين شكست ندارد و اصلا نيازي هم به توضيح نيست چراكه تمام تلاشم را براي موفقيت انجام داده‌ام اما پرسپوليس نتوانست در اين مسابقه موفق باشد.

وي افزود: فكر مي‌كنم ما در اين بازي گرچه عملكرد خوبي نداشتيم و بنيادكار بهتر از ما بازي كرد اما معتقدم اين بازي مي‌توانست به تساوي بيانجامد و به وقت اضافه كشيده شود در هر حال به بنيادكار براي صعودش به مرحله بعد تبريك مي‌گويم.

وينگادا گفت: اميدوارم پرسپوليس در ليگي كه پيش رو دارد موفق باشد تا بتواند با نتيجه خوب اين ناكامي را جبران كند. بايد بگويم اين صحبت‌هايم به معني قطع همكاري با باشگاه پرسپوليس است.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه مشكلات درون تيمي پرسپوليس چيست كه از آن صحبتي نمي‌كنيد، گفت: هيچ كس مشكل خانواده خود را بيان نمي‌كند و من هم قصد ندارم برخي موضوعات را به مطبوعات بكشم. واقعا اگر قرار بود چيزي را بگويم تاكنون مشكل بوده است اما تنها از چيزي كه مي‌توانم با بيشترين صراحت حرف بزنم وجدان پاكم است و اعلام مي‌كنم از طرف من هيچ مشكلي وجود نداشته است. اما اگر شما دنبال اين هستند كه مقصر شكست امروز را پيدا كنيد بايد بگويم مقصر اصلي من هستم.

وينگادا درباره صحنه پنالتي تيم بنيادكار گفت: معتقدم اين صحنه پنالتي نبود و اگر بازيكني غير از ريوالدو به زمين مي‌خورد داور آن صحنه را خطا نمي‌گرفت اما ما به هر حال به ريوالدو نباختيم. اين تيم بنيادكار بود كه پرسپوليس را شكست داد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مديرعامل باشگاه پرسپوليس از تغييرات گسترده در تركيب بازيكنان اين تيم براي حضور در ليگ نهم خبر داد.

عباس انصاري فرد پس از حذف تيم فوتبال پرسپوليس از گردونه رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: قصد نداشتم اين خبر را در اين مقطع اعلام كنم اما، مطمئن باشيد براي حضور قدرتمندانه در رقابت‌هاي فصل آينده ليگ برتر تغيير و تحولات گسترده اي را در ميان بازيكنان پرسپوليس ايجاد مي كنيم.

وي درباره شايعه استعفاي خود نيز گفت: من در خدمت پرسپوليس هستم چرا كه مشكلات پرسپوليس با تغيير مدير عامل برطرف نمي شود و با اين شرايط و حاشيه ها نه من بلكه هيچ مدير ديگري موفق نخواهد شد. ما به تغييرات اساسي نياز داريم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين در خصوص ديدار اين تيم برابر بنيادكار گفت: از اينكه برابر 100 هزار تماشاگر شكست خورديم بسيار ناراحتم. معتقدم پرسپوليس به هيچ عنوان بازي خوبي انجام نداد. ما تيم الشباب عربستان را كه بسيار بهتر از اين تيم بود شكست داديم و نمي دانم چگونه بازيكنان پرسپوليس تا اين اندازه ضعيف كار كردند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا برخي بازيكنان پرسپوليس در بازي در زمين راه مي‌رفتند نيز گفت: من نمي توانم بگويم كه آنها راه مي‌رفتند يا نه، اما در هر صورت بازي خوبي انجام ندادند.

انصاري‌فرد درباره سرنوشت وينگادا نيز گفت: در هر صورت سرنوشت اين مربي مشخص است و ما در اين هفته درباره او تصميم‌گيري مي‌كنيم اما بعيد مي‌دانم كه او ديگر در پرسپوليس جايي داشته باشد.

انصاري فرد درباره آن كه سرمربي آينده پرسپوليس هم خارجي خواهد بود، گفت: به اميد خدا همين‌طور خواهد بود.

انصاري فرد درباره اينكه وينگادا از اخراج خود خبر داشت و اين موضوع تا چه اندازه در بي‌انگيزگي او تاثير داشت هم گفت: در هر صورت شايد اين مساله هم باشد اما در مجموع شرايط چندان خوب نبود، ضمن آن كه من زماني پرسپوليس را تحويل گرفتم كه بازيكنان و كادر فني انتخاب شده بودند، همچنين چندين بار تغيير در كادر فني انجام شده و هزينه‌هاي زيادي براي پرسپوليس صورت گرفته بود و به اين آساني نمي‌توانستيم كادر فني را تغييردهيم.

انصاري فرد افزود: در هر صورت وينگادا در مسابقات داخلي چندان موفق نبود اما در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه گرفت و ما خواستيم تا اين بازي هم به او فرصت دهيم.

به گزارش ايسنا، وي درباره احتمال حضور علي پروين در باشگاه پرسپوليس نيز گفت: به هر حال بحث حضور علي پروين در پرسپوليس وجود دارد اما بحث سمت و جايگاه او به نظر سازمان تربيت بدني بستگي خواهد داشت.

انصاري فرد درباره اينكه چرا با علي كريمي پس از درگيري با محمود خوردبين برخورد نشده است نيز گفت: همين كه پرسپوليس اين نتيجه را گرفت تماشاگران به من فحاشي كردند، حال اگر كريمي را هم محروم مي كردم آنها تقصير شكست را به گردن من مي‌انداختند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

90 واقعا جالب بود
    مخصوصا افشاگری هدایتی
    طرف خیلییییییی میلیاردره
    این احمق ها هم تا سال 90 باشگاه رو بردند زیر قرض هدایتی
    الان هدایتی میتونه کل باشگاه رو به نام خودش کنه اگه قانونی پیش بره
    اون پیروانی هم جالب بود مثلا میخواست انصاری فر رو تهدید کنه (من یه چیزایی دارم که نزارید بگم آقای فردوسی پور)
    وینگادا هم که اون ریش کوچیکش رو زده بود اومده بود مظلوم نمایی مرتیکه
    فکر کرده بهش پول میدن مونده ایران تازه تخت جمشید هم میخواد بره

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

90 واقعا جالب بود
    مخصوصا افشاگری هدایتی
    طرف خیلییییییی میلیاردره
    این احمق ها هم تا سال 90 باشگاه رو بردند زیر قرض هدایتی
    الان هدایتی میتونه کل باشگاه رو به نام خودش کنه اگه قانونی پیش بره
    اون پیروانی هم جالب بود مثلا میخواست انصاری فر رو تهدید کنه (من یه چیزایی دارم که نزارید بگم آقای فردوسی پور)
    وینگادا هم که اون ریش کوچیکش رو زده بود اومده بود مظلوم نمایی مرتیکه
    فکر کرده بهش پول میدن مونده ایران تازه تخت جمشید هم میخواد بره
    ای وای من نود رو ندیدم.
    جایی سراغ دارید بشه دانلودش کنم؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مگه 90 پخش شده؟
    چند شنبه؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مگه 90 پخش شده؟
    چند شنبه؟
    ديشب پخش شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

ای وای من نود رو ندیدم.
    جایی سراغ دارید بشه دانلودش کنم؟
    اگه جایی هم باشه فکر نکنم الان بزاره واسه دان
    آخره برنامه دیدنی بود که در مورد پرسپولیس بود
    معمولا تکرارش رو شبکه جام جم عصر چهارشنبه میزاره حالا نمی دونم این رو هم بده یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •