تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1916 از 2605 اولاول ... 91614161816186619061912191319141915191619171918191919201926196620162416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,151 به 19,160 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام اقا ما زنجان میشیم سایتو انگاری عوض کردن قبلا من حجم باقی موندم میرفت ماه بعد اگه زودتر تمدید میکردم
    الان اینجوری شده سایتش
    چی به چیه دقیقا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام اقا ما زنجان میشیم سایتو انگاری عوض کردن قبلا من حجم باقی موندم میرفت ماه بعد اگه زودتر تمدید میکردم
    الان اینجوری شده سایتش
    چی به چیه دقیقا
    درود
    فقط ترافیک رزو به دوره بعد انتقال پیدا میکنه و ترافیکی باقی مانده رو باید در اون بازه زمانی مصرف کنی وگرنه میسوزه !!

3. این کاربر از alinice321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان اینجوری شده سایتش
    چی به چیه دقیقا

سلام دوست گرامی

این سایت فقط برای استان زنجان هست یا کل کشور؟

5. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستانی که دنبال حجم ارزون می گردن. ایرانسل 5 گیگ 2 هزارتومن..گیگی 400 تومن!!

از 6 صبح تا 12 ظهر 1 هفته هم وقت دارید..

من دیگه با adsl دانلود نمیکنم...چون گیگی 3500 میفته روی قبض..

با ایرنسل فیلمهامو ذانلود میکنم
    حرف شما درسته ولی اینطوری باید مودم هم خرید که کلی هزینه اش هست اگه از گوشی هم برای دانلود استفاده کنید کم کم باطری گوشی خراب میشه و باید عوض کنید که کلی حرج داره(علاوه براینکه اکثرا گوشی های جدید رو باید ببرید به تعمیر کار بدید تا براتون باطری رو عوض کنه)

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

حرف شما درسته ولی اینطوری باید مودم هم خرید که کلی هزینه اش هست اگه از گوشی هم برای دانلود استفاده کنید کم کم باطری گوشی خراب میشه و باید عوض کنید که کلی حرج داره(علاوه براینکه اکثرا گوشی های جدید رو باید ببرید به تعمیر کار بدید تا براتون باطری رو عوض کنه)
    .
    مودم که 100 تومنه..من خودم با گوشی دانلود میکنم.تا حالا به این فکر نکرده بودم که باطری گوشی خراب میشه..آخه چرا باید خراب بشه؟ امروز گوشی رو وصل کردم در 10 دقیقه 1 فیلم 1 گیگی دانلود کردم .شارژ گوشیم هم اصلا نگاه نکردم چه قدر کم شد فکر نکنم زیاد کم شده باشه نهایتش 10%.

بعد همه اینها به کنار در بلند مدت پول اون مودم و باطری گوشی رو به حجم استفاده شده از مخابرات باید بدی..مخابرات گیگی 3500 حساب میکنه...من فیلم 1 گیگی که امروز دانلود کردم 400 تومن برام آب خورد..اگر با adsl دانلود میکردم 3500 میشد..

باور کن باطری گوشی به این راحتی ها خراب نمیشه..من که دارم استفاده میکنم من فقط دوست داشتم تنهایی سود نبرم دیگران هم سود ببرن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

اینطور نیست، من نامحدود دارم و تا زمانی که خودتون درخواست ندین نمیتونن عوض کنن شما یا خودتون به خاطر تبلیغاتی که مخابرات کرد و مشترکین رو ترسوند تغییر سرویس دادین یا از مخابرات زنگ زدن خونه، شما یا یکی از اعضای خونه با تغییر موافقت کردن سرخود نمیتونن تغییر بدن نامحدود برای مشترکین جدید برداشته شده و کسایی که از قبل دارن هنوز هم نامحدود هستن.
    نمیدونم آیا کسه دیگه ای هم مشکل منو داره یا نه از وقتی سامانه رو عوض کردن من نمیتونم واردش بشم و میگه اطلاعات غلطه تو سامانه قبلی راحت وارد میشدم اما از وقتی تغییر دادن کلمه عبور همون شماره تلفن و رمز هم کلمه عبور ای دی اس ال هست رو وارد میکنم همونطور که تو خود سامانه نوشته اما میگه اطلاعات غلطه انگار یادشون رفته باشه اطلاعتم رو به سامانه بدن :/ حوصله هم ندارم زنگ بزنم پشتیبانی تو صف انتظار بمونم
    سایت که همونه.اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست کار میکنه
    پشتیبانی مخابرات که خداییش از همه بهتره. همیشه اولین نفرم. فقط گاهی که مشکل سراسری بوجود میاد شلوغه اونم سالی یک بار. تهران که خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سایت که همونه.اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست کار میکنه
    پشتیبانی مخابرات که خداییش از همه بهتره. همیشه اولین نفرم. فقط گاهی که مشکل سراسری بوجود میاد شلوغه اونم سالی یک بار. تهران که خوبه
    با اين حوف ما اميد شدم من مركز مخابراتب جماران بودم. سه ماه تمام ميگفتن اختلال سراسريه سرعت بعد پنج دقيقه روسن شدم ميرفت. رو پيست كيلوبات منم دو مگ داشتم بعد چند وقت هم يهو قرمز ميشد مودم اخرسر تخليه مردم واقعا ارزش مداره اشغال هست تازه پشتيبانيش چرته چه طوري ميگيد خوبه از ساعت چهار به بعد به زور يه مفر جوابتو ميده

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست کار میکنه
    سایت یک سال پیش این نبود تو یکسال گذشته تغییر کرده و به این آدرس اومده البته زمان دقیقش رو نمیدونم شاید یکسال بیشتر باشه، تو سامانه قبلی مشکلی نداشتم اما از وقتی سایت رو تغییر دادن دیگه نتونستم وارد پنل کاربری بشم در حالی که من اطلاعات درست رو وارد میکنم و فکر میکنم اطلاعات من تو سامانه جدید ثبت نشده، در مورد پشتیبانی مخابرات من دو سه بار استفاده کردم و هربار به خاطر ناآگاهی کارشناسی که بلد نبود جواب بده مجبور شدم سه بار زنگ بزنم تا یه کارشناس درست حسابی جواب بده اون دوتای دیگه وقتی سوالاتی میپرسیدم که نمیتونستن جواب بدن در کمال بی شرمی بدون هیچ جوابی یا قطع میکردن یا گوشی رو همینجور میزاشتن رو میز تا جواب ندن حتی از قوانین خود مخابرات آگاهی نداشتن و من باید براشون توضیح میدادم! بعد از اون دو سه سالی میشه که دیگه به پشتیبانی زنگ نزدم حتی وقتی که اینترنت دو سه روز خراب میشه چون میدونم جوابشون چیه الکی وقتمو حروم نمیکنم، من که هر وقت زنگ میزدم میرفتم تو صف انتظار باید بیست دقیقه نیم ساعت صبر میکردم البته صبح ها خلوت بود، تعجب کردم اینی که الآن شما گفتی شاید الان پشتیبانی بهتر شده، سالی یکبار مشکل سراسری بوجود میاد؟! من که تو این چند سال هر چند وقت یکبار با مشکل پینگ بالا و تایم اوت شدید مواجه میشم حتی سایت های داخلی هم با چندبار رفرش باز میشن دیگه از خیر آنلاین تو سرورهای خارجی گذشتم پینگ مخابرات افتضاحه، خیلی زوره که باید فیبر نوری انحصاری باشه و مجبور به استفاده از خدمات بی کیفیت باشی اگر روزی نامحدود رو برای مشترکین قدیم بردارن قطعا تخلیه میکنم تنها دلیل استفاده از نت مخابرات نامحدود بودنشه دغدغه حجم نداری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سایت یک سال پیش این نبود تو یکسال گذشته تغییر کرده و به این آدرس اومده البته زمان دقیقش رو نمیدونم شاید یکسال بیشتر باشه، تو سامانه قبلی مشکلی نداشتم اما از وقتی سایت رو تغییر دادن دیگه نتونستم وارد پنل کاربری بشم در حالی که من اطلاعات درست رو وارد میکنم و فکر میکنم اطلاعات من تو سامانه جدید ثبت نشده، در مورد پشتیبانی مخابرات من دو سه بار استفاده کردم و هربار به خاطر ناآگاهی کارشناسی که بلد نبود جواب بده مجبور شدم سه بار زنگ بزنم تا یه کارشناس درست حسابی جواب بده اون دوتای دیگه وقتی سوالاتی میپرسیدم که نمیتونستن جواب بدن در کمال بی شرمی بدون هیچ جوابی یا قطع میکردن یا گوشی رو همینجور میزاشتن رو میز تا جواب ندن حتی از قوانین خود مخابرات آگاهی نداشتن و من باید براشون توضیح میدادم! بعد از اون دو سه سالی میشه که دیگه به پشتیبانی زنگ نزدم حتی وقتی که اینترنت دو سه روز خراب میشه چون میدونم جوابشون چیه الکی وقتمو حروم نمیکنم، من که هر وقت زنگ میزدم میرفتم تو صف انتظار باید بیست دقیقه نیم ساعت صبر میکردم البته صبح ها خلوت بود، تعجب کردم اینی که الآن شما گفتی شاید الان پشتیبانی بهتر شده، سالی یکبار مشکل سراسری بوجود میاد؟! من که تو این چند سال هر چند وقت یکبار با مشکل پینگ بالا و تایم اوت شدید مواجه میشم حتی سایت های داخلی هم با چندبار رفرش باز میشن دیگه از خیر آنلاین تو سرورهای خارجی گذشتم پینگ مخابرات افتضاحه، خیلی زوره که باید فیبر نوری انحصاری باشه و مجبور به استفاده از خدمات بی کیفیت باشی اگر روزی نامحدود رو برای مشترکین قدیم بردارن قطعا تخلیه میکنم تنها دلیل استفاده از نت مخابرات نامحدود بودنشه دغدغه حجم نداری
    زیاد به امید اینکه تخلیه کنید نباشید مخابرات به سمت انحصاری کردن خدمات اینترنتی داره پیش میره در منطقه ما امامت حدود ۵ ساله فقط مخابرات خدمات میده و هیچ شرکتی پورت خالی نداره
    سیاست کلی اینه که مخابرات همه اینترنت رو بده
    البته قانونی وجود داره که مخابرات فقط حق داذه ۳۰ درصد اینترنت رو فراهم کنه ولی الان بر اساس آمار هفتاد درصد در اختیار مخابرات هست

Sent from my D6502 using Tapatalk

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیاد به امید اینکه تخلیه کنید نباشید مخابرات به سمت انحصاری کردن خدمات اینترنتی داره پیش میره در منطقه ما امامت حدود ۵ ساله فقط مخابرات خدمات میده و هیچ شرکتی پورت خالی نداره
    سیاست کلی اینه که مخابرات همه اینترنت رو بده
    البته قانونی وجود داره که مخابرات فقط حق داذه ۳۰ درصد اینترنت رو فراهم کنه ولی الان بر اساس آمار هفتاد درصد در اختیار مخابرات

Sent from my D6502 using Tapatalk
    جدا از این موضوع فیبر نوری هیچ شرکتی جز مخابرات نمیتونه سرویس بده من از همه شرکت های خصوصی درخواست کردم بعد از یه مدت زنگ زدن گفتن نمیشه، اما اگه نامحدودها برداشته شه ترجیح میدم بجای اینکه گیگی سه و خورده ای تو شکم یه شرکت انحصاری تو فیبر نوری بریزم از نسل های جدید اینترنت بدون سیم و همراه استفاده کنم هرچند هزینش بیشتر شه ولی با خیال راحت بدون اینکه نگران باشم یوقت حجم مصرفیم بدون اینکه بدونم بالا بزنه و قبض چند صد هزارتومانی بیاد هی مجبور باشم برم مقدار مصرفمو تو روز چک کنم، این موضوع خیلی عذاب آوره اصلا قابل تحمل نیست که نتونی با خیال راحت از اینترنت استفاده کنی و از خیلی چیزها مثل دیدن برنامه ها آنلاین محروم بشی اونم با این حجم های مسخره ای که میدن، من نمیدونم مردم چه گناهی کردن که باید ساعت 2 نصف شب از استراحتشون بزنن تا بتونن دانلود کنن و تو روز از اینترنت محروم باشن؟ اینکه با انحصار مجبور کردن همه از مخابرات نت بگیرن درآمدش برای آقایون کافی نیست که میان با این محدودیت ها کاربرهارو مجبور به پرداخت برای هر گیگ اضافه میکنن؟ دانلود رایگان شبانه هم مثل چند سال پیش که برای جشنواره ها گذاشتن و بعد گفتن مهلتش تموم شده دیگه شبانه رایگان نیست اینم بعد از یه مدت که همه کاربرا تو شب دانلودهاشونو با فایل های حجیم انجام بدن میشه مثل همین قضیه نامحدود های الان میگن خیلی تو شبانه کاربرا استفاده میکنن میبندیم یا محدودش میکنیم
    Last edited by mi13; 21-04-2017 at 13:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •