شما فکر کن 1% کسری بسیج برداشته بشه به نظرت اصلا بسیجی داریم؟
همسایمون انقدر کسری داشت که اصلا سربازی نمیرفت معاف شد رفت دانشگاه الان رفته کسری جبهه رو تایید نکردن براش 6 ماه از بسیج کسری گرفت
شما فکر کن 1% کسری بسیج برداشته بشه به نظرت اصلا بسیجی داریم؟
همسایمون انقدر کسری داشت که اصلا سربازی نمیرفت معاف شد رفت دانشگاه الان رفته کسری جبهه رو تایید نکردن براش 6 ماه از بسیج کسری گرفت
سلام خوبین
عذر میخوام اگه سوالام قبلا مطرح شده و کسی جوابی یا لینکی از جواب داره خوشحال میشم استفاده کنم.
اگه کسی تنها فرزند و البته تک پسر باشه و پدرش ۶۵ سال داشته باشه ولی از لحاظ جسمانی سالم باشه,میتونه برای معافیت کفالت اقدام کنه؟درصد موفقیتش چقدره؟
در ضمن میشه لطفا نوع معافیت های دایم کفالت و پزشکی و جانبازان و شهدا رو بیان بفرمایین؟مثلا چه نوع معاف دایمی هستن؟
با تشکر فراوان
Last edited by Why Why Why; 23-12-2013 at 18:09.
درود 65 سال تمام = معاف دائم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های لویزان توی بیمارستان های ارتش تقسیم می شند معمولا بعد از اینکه تقسیم شدید ۶ روز بعد می گن خودتون رو معرفی کنید، جالبیش اینه دوره داشتیم جلوی خود طرف تقسیم کردن،مثلا می گه تو برو فلان جا تو هم برو فلان جا!، بیمارستان خدمتش خیلی راحته محیطش نظامی گری به اون صورت نداره، توی اداری تقسیم می شید، افسر نگهبانی هم دارید
Sent from my C6903 using Tapatalk 2
سلام دوستان
ببخشید کسی اطلاع نداره که ایا میشه از طریقی از پادگان دژبان کل ارتش (امام خمینی)رفت جای دیگه؟
کسی این کارو کرده؟
مرسی از جوابت دوست عزیز
خب از لحاظ ساعتا و روزها به چه صورت هست ؟
حتماً بیمارستانهای ارتش میفتیم یعنی؟ یا ممکنه همون جا توی خود اداره بهداشت و درمان ارتش باشیم؟
از لحاظ وضعیت ظاهری به چه صورت هستش؟ شخصیه لباس یا اینکه نظامی و کادری و اینا؟
نگهبانیش به چه صورتی هستش؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز..
ممنون که منو در مورد دوره آموزشی در ماه رمضون راهنمایی کردید...
فقط دوستان دیگه اگه تو ماه رمضون آموزشی بودن یا کسی رو شنیدن که بوده که خوب بوده یا بد ...به من اطلاع بدن یا حتی نظر خودشون رو بگن..
مرسی![]()
اداری هستید، یعنی ساعت اداری، ۷ تا ۱:۳۰، تعطیلات رسمی هم تعطیل هستید، با لباس نظامی هستید، ممکنه هم همون اداره بهداشت درمان بخواهنت، نگهبانی معمولا ۴ روز در هفته است (نهایتش البته) بستگی به تعداد نیرو داره ممکنه ماهی ۱ روز باشه،کار خاصی انجام نمی دید بالا سر سرباز هایید به پست هاشون سر می زنید دیگه در عمل مسولیت همه چیز با شماست، در ماه هم ممکنه مداومت کاری هم داسته باشید اونم معمولا ۳ ۴ روز در ماهه که یا ۲۴ ساعته است یا تا ۷ عصر همون روز، بستگی داره جایی تقسیم می شی چه جوری باشه، ۳ تا نصیحت بهت می کنم در کل، ۱)تو ارتش افسری ۲) افسری ۳) یادت باشه افسری خودتو دست کم نگیر
Sent from my C6903 using Tapatalk 2
جواب بدید لطفا
دوستان توجه کنند مدت زمان خدمت تا 24 ماه در حیطه اختیارات وظیفه عمومی هست .... خدمت در اصل 24 ماه میباشد اما چون قبلا احساس نیاز نمیشد مدتش کمتر بود
پس مدت زمان خدمت بین 1 ماه یا 24 ماه در اختیار نظام وظیفه هست و نیاز به تصویب قانون جدید نیست
سلام من موارد زیادی رو دیدم که از اموزشی در ماه رمضان تعریف کردن و همه راضی بودن البته بعضی جاها هم اهمیت نمیدن ماه رمضان هست یا نه و برخوردشون فرق چندانی نمیکنه اما اکثرا شرایط
نسبت به حالت عادی بهتره
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)