اون نمیفهمه پینگ چیه . فکر میکنه هرچقدر عددش بالاتر باشه بهتره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اون نمیفهمه پینگ چیه . فکر میکنه هرچقدر عددش بالاتر باشه بهتره
کسی میدونه بعد از تموم شدن حداقل تبادل گیگ آسیاتک تو اینترانت ، کلا قطع میشه یا سرعت میاد پایین؟؟؟؟![]()
سرعت میاد پایین البته میزان حجمش در 1 روز محدوده و در هر روز میتونی فقط حدود 500 مگ از اونو مصرف کنی بقیه کلا سرعت پایینه یعنی مثلا با سرعت 1024 داری در روز 1 یا 2 ساعت با سرعت 100 کیلوبایت از اون حجم حداقل تبادل استفاده میکنی و بییه رو رو سرعت حدود 40 هست
من زنگیدم گفتم پینگم 400 هست نمیشه بازی کرد این چه وضعشه برگشت گفت ما استاندارد پینگ رو رو 500 گذاشتیم گفتم یعنی چی اینا گفت همینیه که هست
سرعت میاد پایین...
حداقل
Last edited by ahriman323; 17-08-2014 at 11:56.
سلام خدمت دوستان محتاج کمک هستمببخشید اینجا مشکلمو مطرح می کنم من 1ماهه از فن اوا سرویس گرفتم ازش راضیم .فقط یه مشکلی که هست هر مدل *یلترشکنی روش اجرا می کنم کانکت میشه اما صفحات وب باز نمیشه حتی یه اکانت کریو گرفتم رفتم 2تا کافی نت امتحان کردم کریو کار کرد اما رو سیستم من کار نمیکنه . تنظیمات فایر فاکس و اینتزنت اکسپلورر رو هم دست نزدم. خواستم ببینم کسی این مشکل براش پیش اومده؟ ممنون میشم کمکم کنید کارم گیره.
ینی خیلی جاللب هستن این آسیاتک بمحض اینکه ساعت 8 صبح میشه SNR میره روی 31 تا 33 و به محض اینکه ساعت 2 عصر میشه میاد روی 16 و بمحض اینکه ساعت 8 شب میشه میره روی 9
و همینجور کهSNR کم میشه سرعت هم افت میکنه و فقط صبح ها تا ساعت 2 دانلود تا 350 هم داری شبها از ساعت 8 شب وقتی SNR میاد روی 9 به هزار مکافات همین وب هم باز میکنه تماس هم میگیری پشتیبانی میگه شبها ترافیکمون زیاده کمبود پهنای باند داریم
آسیاتک واقعا تک هست ابنم اوضاعش
سلام دوستان. من یه سؤال دارم. کسی این جا (مشتری آسیاتک) با ک/ر/ی/و می تونه تمام سرعت از Y/o/u/T/u/b/e دانلود کنه؟ لطفا جواب بدید. مرسی...![]()
من با کـریو کار نکردم
ولی پــروکسی که میزنم سرعت کمی پایینتر هست
البته سرعت معمولیم 60 کیلو هست که با پروکــسی 55 میشه ، سرویس 10 مگ دارم
خدا ازشون نگزره
من نتم معدوده و یوز وپسوردم را هم ندارم . وشرکه اسیا ک سرویس می گیرم .حالا چه طور بفهمماینرنتم اخر شب رایگان است یانیم بها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)