سلام
3750UI+6965V2
سلام
3750UI+6965V2
سلام دوستان
بالاخره منم با راهنمایی اقا حمید یه سیستم جمع وجور گرفتم با این مشخصات
پخش 7056 کنوود
کواکسیال برای استیج عقب mc 609 گلیدن
امپ 9504 گلیدن
کامپ برای استیج جلو rs10 گلیدن
که با پک برق و سیم اسپیکروهزینه نصب تقریبا 2300 شد
در مورد کیفیتشم من خیلی نمیتونم تخصصی صحبت کنم اما واقعا کیفیتش خیلی خوبه در مقایسه با سیستمایی که صداشونو شنیدم
توی این سیستم شما هم بیس داری هم صدای زیر من ولوم تا 30بردم به هیچ عنوان کم نیاورد (کنوود تا 35 ولوم داره )
ضمن اینکه این پخش چون تنظیماتش خیلی زیاده یه کم طول میکشه تا به صدای دلخواه برسی
یه مورد دیگه اینکه به نظرم تو سیستمتون حتما از کامپ استفاده کنید واقعا صدارو جذاب میکنه . من برای تست صدای عقب کاملا بستم وفقط از کامپ صدا گرفتم که صدای خیلی خوبی بهم داد مخصوصا از ولوم 10 تا 18 از 20 به بعدم صدا جالب نبودوبه خر خر افتاد ولی وقتی باندای عقب باز کردم تا ولووم 30 به هیچ عنوان کم نیاورد در مورد باندای عقبم به نظرم بیس باند یه نمه از صدای زیر بیشتره در کل کیفیت خوبی داره
از اقا حمیدم واقعا ممنونم که با همه مشغله ایی که داشتن اومدن سر نصب و سیستم رو چک کردن ایشون به غیر از اطلاعات خوبی که تو زمینه سیستم صوتی دارن واقعا انسان شریفی هستند
- - - Updated - - -
تبریک میگم.اگر صدای کامپوننت استیج جلو زودتر کم میاره که با fader صدا رو بیشتر بده به استیج عقب که تو ولوم های بالا هماهنگ باشن در این صورت.
حجم صدای کواک چطوره؟ ماشینتون چیه؟
البته پخش های کنوود صداشون ذاتا یک بمی خاص داره همچنین با وجود استیج جلو اگر استیج عقب کامپوننت رده بالا هم بسته بشه به خاطر اینکه پشت به گوش قرار گرفته صدا یه خورده بم خواهد بود.مگر اینکه طرف به اون صدا مدتی گوش بده تا براش عادی بشه.
ممنون از شما و نظرتون در مورد محصولاتی که خریداری و نصب نمودید.
Last edited by SaЁeD; 06-11-2015 at 11:31.
ماشین پراید 131
صدای کواک هم کاملا پر و البته نرم هستش با توجه به سلیقه من فک نکنم از ولوم 25 به بالا استفاده زیادی داشته باشم تا این ولومم صدا هیچ گونه بهم خوردگی نداره
ا
سلام اقا من اگه بخوام واسه ماشین یه باند بگیرم همه میگن برای سیستم 718کنوود خوبه ولی فکر نکنم اینجوری باشه بین این دو همیشه فرق هستش میشه یه نفر نظر بده
Kenwood KFC-HQ718 Car Speaker
Pioneer TS-A6995S Car Speaker
من خودم پایونر بهترین برند میدونم ولی داخل این یکی من به شک افتادم که کدوم واسه سیستم خوبه
یه سیستم در حد 2تومنی واسه ساب لوله ای این خوبه
Pioneer TS-WX305T Car Subwoofer
یه امپلی پایونر هم معرفی کنید
Last edited by R#z@-R2; 06-11-2015 at 15:49.
سلام
پایونیر و کن وود که دیگه سوال کردن نداره.همه میدونن که هم پایونیر و هم کن وود یه کالای بازاری هستند و برای دم دستی مناسب.همه جا هم قابل تهیه هست.
کسانی که میان تو فضای مجازی و مشاوره میگیرن که نباید در مورد 718 و.... سوال کنند. درست نمیگم؟
اینجا ما کالاهای بهتر و با کیفیت صدای بالاتر رو به دوستان پیشنهاد میکنیم. البته باید هزینه اون رو هم بپردازن.
اگر اسپیکر خوب و ارزون اما با کیفیت تو (9*6) ها میخواهید هلیکس E69X با قیمت 275 ارزونترین و بعد از اون گلیدن MC609 با قیمت 320 تومن جزو بهترینها هست و واقعا رو دستشون نیست.
جی وی سی 7158
پایونیر 6975V2 و 6965V2 هم گزینه های بعدی هستند.
اگر کواکسیال 9*6 قدئرتی هم میخواهید بدون شک MTX T8693 منتها باید 670 هزینه کنید.
مبارکشون باشه ایشالا چه قطعات خوبی
فقط چندتا سوال:
1) چطور همچین کامپوننت خوبی رو روی اون تیکه بی کیفیت پلاستیکی ایران خودرو بستین؟ حیف نبود؟ باید براش یک فکری میکردید! (واقعا بی کیفیته اون تیکه پلاستیکی سفید رنگ! خودم باز کردم بلندگومو دیدم)
2) این رودری هم مثل اون قطعه بی کیفیته و از مواد واقعا بی کیفیت و نازلی ایران فرغون استفاده کرده براش! برش جلوی بلتدگوشو ببینین؟ انگار با تیزبر بریدنش! اون قسمت خالیش هم که میشه توش یه سری وسائل گذاشت اگه ببینین با چسب چسبوندن! حتی گوشه اون قسمت چسب زده بیرون! من که خودم بار اول دیدم این رودری رو حالم بد شد!!! خود رودری و کاور بلندگوش هم کافیه یکم ولوم بدین میوفته به صدا و لرزش! آیا برای این رودری هم فکری شده آیا؟ چون شما فقط پشتش دمپینگ زدین!!!
3) هدیونیت رو چکار کردین(یکی دیگه از شاهکارای ایران خودرو با این پنل شبه 2دین غیر استانداردش)؟؟؟؟ آیا از فابریک استفاده کردین یا فکر دیگه ای براش کردین؟! از اون هم لطف کنید تصویر بزارید!
4)هزینه این قطعات چطوریاست؟ میخوام رنج هزینه مشابه رو برای این ماشین بدونم
اینارو پرسیدم چون گرید قطعاتی که استفاده شده بالاست، گفتم حتما تصمیماتی هم برای این موارد گرفته شده. گفتنیه که خودمم پارس داشبرد جدید دارم!
در نهایت این دوست عزیزمون که این قطعات رو خریدن زحمت بکشن یه رویوو راجب سیستم جدیدشون بدن، مرسی
Last edited by mrm88; 06-11-2015 at 21:24.
حمید جان میشه پخشی که یه خروجی RCA داره رو به آمپلی فایر 4 کانال وصل کرد؟
با اجازه از اقا حمید. برای استفاده از هر 4 کانال با پخشی که 1 RCA داره باید از تبدیل 1 به 2 استفاده کنی که در صورت استفاده از تبدیل کیفیت خیلی خیلی افت میکنه.در حالت عادی با 1 خروجی RCA فقط از دوکانال آمپ میتونی استفاده کنی . اینم یه نمونه از تبدیل 1 به 2 ارزون
![]()
سلام حمید آقای گل
عزیز من یه کواکسیال GLADEN MC 609 میخوام لطفا شرایط برای مشهد و قیمت رو بگو عزیز
یه مشاوره هم بده ببینم اختلاف فاحشی بین مدل بالا و کواکسیال mtx سری 8000 هست و اگه هست اینبار بازم اختلاف زیادی بین مدل بالا و mtx سری 6000 هست؟
کلا میخوام بدونم مدل گلیدن رو میشه بین سری 6000 و 8000 mtx جا داد چون ساب ووفر نمیخوام بزارم .
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)