آره عزیز اگه منظورت اینه که درسته.
ولی از این به بعد سعی کن اطلاعات کامل رو در اختیار طرف بزاری که خودش تصمیم بگیره. اینطوری بهتره.
ممنون عزیزم
آره عزیز اگه منظورت اینه که درسته.
ولی از این به بعد سعی کن اطلاعات کامل رو در اختیار طرف بزاری که خودش تصمیم بگیره. اینطوری بهتره.
ممنون عزیزم
سلام بله همونه. اره از ps2 که بیشتره. تو مایه های اون toy story , باندو کانفو کاراز مجموعه RAYMAN ها فقط Rayman Raving Rabbids اش روی ایکس باکس اومده؟ گرافیکش از نسخه PC و PS2 اش بیشتره؟ بعدش بازی مثل این واسه X360 چیا هستن؟
سلام دوست عزیز
دوستان جواب شما رو دادند ولی با اجازه ی دوستان من هم منظرم رو میگم
دوست عزیز هیچ کدوم از مدلهای ایکس باکس فرقی از نظر سخت افزاری باهم ندارند و همه میتوانند بازیها رو به یه کیفیت اجرا بکنند تنها فرق مدلها در محتویات و رنگ انها است شما میتونید ارکید بگیرید به قیمت 230 تومن که این مدل سفید هستش و هارد نداره(البته میتونید براش هارد بگیرید چون به مرور زمان درایورش خراب میشه )و یا الایت بگیری که مشکیه ولی خیالت راحته چون تمام محتویات ( بغیر از کابل HD ) رو داره قیمتش هم : حدود 340
(اگه توضیحات بیشتر در مدل های ایکس باکس میخوای صفحه ی اول همین تاپیک رو ببین البته مدل پریمیوم دیگه تولید نمیشه)
اسلیم هم که به سوپر الیت معروفه تفاوتش در ضاهر براق تر شده کوچیکتر شده دکمه های جلوش لمسی شدن و هاردش 250 گیگ هستش که پیشنهاد نمیشه چون ه ک نشده و باید براش بازی اورجینال بخری و کلی هزینه کنی
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم![]()
دوست عزیز برد اسلیم کلا فرق میکنه.دیگه دوتا cpu/gpu نداره این دوتا یکی شده و 45 نانو شده.میدونی یعنی چی.یعنی گرمای کنسول تقریبا سرماست.
این یعنی تفاوت از صنام تا سونی
و خیلی چیزای دیگه که یادم نیست مثل پورت مخصوص کینکت.
به نظر من اگه کپی خور شد کسی که ایکس باکس نداره و قصد خرید داره اسلیم خیلی بهتره
برو بچ ایکس باکسی برید کستلوانیا رو بگیرید که نا فرم قشنگه
Last edited by alipsp; 08-10-2010 at 22:45.
از همه برو بچ که راهنماییدند و از a-0852 ممنون
ببینید من هارد اکسترنال دارم و رنگ هم برام مهم نیست. پس با این حساب یه ارکید 230 تومنی بگیرم حله؟
از نظر سروصدا و تولید گرما با بقیشون فرق نداره؟
ارکید تو پکش gamepad بی سیم هم داره یا باید جدا گرفت؟
وضمنا فروشگاه باانصاف و مطمئن برای خرید xbox کجا میشه پیدا کرد؟
شما تنها میتونید از 16 گیگ فضای هاردتون برای نصب بازیهای X360 استفاده کنید.
اگه این کارتون رو راه میندازه همون Arcade رو بخرید بعدا اگه خواستید میتونید هارد مخصوص کنسول رو جدا براش بخرید.
تنها تفاوت سخت افزاری Arcade و Elite در هارد هست و بس!
در مورد سر و صدا هم باید گفت که اگه بازی هارو از روی درایو بخواین اجرا کنید به علت فعالیت درایو صدای نافرمی رو خواهید شنید!( که کاملا طبیعی هست!) ولی اگه هارد تهیه کنید تنها صدایی که میشنوید صدای فنهای کنسول هست.
بله داره.ارکید تو پکش gamepad بی سیم هم داره یا باید جدا گرفت؟
میتونین از داش میثم بخرید که معتمد تاپیک هستن!!وضمنا فروشگاه باانصاف و مطمئن برای خرید xbox کجا میشه پیدا کرد؟![]()
این 12 ولت کردن دستگاههایی که 14 هست خوبه ؟؟؟
چقدر تاثیر داره ؟؟؟
و اینکه اگر 12 ولت بکنم دستگاهم رو باید شارژرش رو هم عوض کنم ؟؟؟
Last edited by shutdown; 09-10-2010 at 10:54.
سلام دوستان من يه فلش سيليکن پور 16 گيگ گرفتم کانفينگل کردم موقع نصب بازی ارور ميده که ديسک کثيفه!
منم فکر اول فکرک اردم که موشکل از بازی با ديسک هايه ديگه هم امتحان کردم بازم همون مشکل رو دارم ! کسی ميتونه راهنمايی کنه؟!
پيشاپيش ممنون
منظورتون از 14 چیه.....؟؟؟
تا وانجایی که من میدونم برای 12 ولت کردن یه منبع تغذیه جدا (بیرونی) باید تهیه کرد....
برد شما کدوم مدله...؟؟؟
میشه بگی چرا تا 16 گیگ ساپورت میکنه؟ من یه جایی خونده بودم که Xbox 360 فقط سیستم فایل Fat 32 رو میتونه بخونه البته سیستم فایل هارد خودش exFat هست که فکر کنم تا 120 گیگ رو میتونه بخونه.
حالا منظورم این هست Fat 32 مگه تا 32 گیگ نیست؟ اگه این طوری هست پس باید فلش یا هاردی که 32 گیگش رو با Fat 32 فرمت شده باشه باید اصولا واسه کنسول قابل استفاده باشه. این طور نیست؟
من نه فلش 32 گیگ دارم و نه هاردی که بتونم به این شکل امتحان بکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)